Hard work..work..

Jobbat hela hela helgen på Rällsögården..det va jätte kul! Men jag va väldigt nervös...mycke ansvar över telefoner och grejer att hålla reda på. Men det har gått bra..inga större svårigheter när man väl är igång..det är bara innan man oroar sig. När jag åkte därifrån igår kändes det lite ledsamt..kanske inte blir nåt mer jobb på ett tag så man får inte träffa alla goa människor igen. Vi får helt enkelt hoppas att de behöver en vikarie snart igen! =)

Ikväll blir det barty barty vill jag lova...eller hoppas iaf! =) Ska till Falun och röja runt. Blir grillning på dagen om vädret tillåter det..ser bra ut nu iaf...och lite gott att dricka till så klart! Sen på kvällen blir det fest och harrys! Dansgolvet som gäller all night long!

Ska slänga mig i duschen nu så jag kommer iväg i tid för en gångs skull!

Ciao ciao!

Åh nej....



Varför gick jag in på hultsfreds sidan och kollade...deppdeppdepp....så många bra band som kommer i sommar..och nu stod det att razorlight skulle komma...faaan...vill se!!!! Nej...va har jag gjort?? Ångesten kommer krypande.....suck.....nej...nej....nej...








En liten miss...

Trodde att jag skulle få se min Promoe igår i Falun..men ack så jag bedrog mig..eller jag hade ju chansen..meeen...! Jag coh Sara gick glada i hågen mot arenan där han skulle vara...nu skulle vi åter få höra honom...nice! Men misstänksamheten började redan efter vägen..då en gammal tant kom fram och frågade efter vägen till arenan..och hon hade två små kids i bilen..hmm...skulle de dit?? När vi väl kom fram möttes vi av korvdoft...och högstadieungdomar!!! Det va grillning och grejer på gång....vi tänkte direkt...dit in kan vi inte gå..vi kommer ju se ut som gamla morsor. Uppgivna vände vi på klacken och drömmen om Promoe byttes mot en fika på "Bryggan". Men vi hade trevligt ändå en vårdag i Falun! =)

Idag va det redovisning och inlämning av tentan i skolan...redovisningen gick bra så vi får hoppas att tentan går lika bra..håller tummar och tår!

Sen tog jag en promenad med Linda och lilla Alva...det va skönt men väldigt kvavt ute..sån där äcklig värme.

Anmält mig till vårruset i Örebro...hej och hå..här ska springas lopp! Kul ska det bli! =) Men lär träna lite extra kondition nu bara..så jag inte ramlar ihop under loppet!

Nu är det dags för Greys...see ya! Bye!


Jump around!

Tentan är i princip klar..ska bara finslipas lite imorn..känns så himla skönt! Men den är inte av toppklass...shit...får se hur det kommer att gå. Bara att hoppas på det bästa..orkar inte riktigt bry mig. Men känner heller inte för att göra om den..men...oh..vi får se hur det går.

På onsdag kommer pengarna...äntligen..men de är väl slut rätt snabbt igen är jag rädd för..men men...man måste ju leva lite oxå! Den här månaden ska jag iaf köpa mig min Peace and love biljett...så det blir en festival i sommar iaf.  Vill till hultan oxå..kommer kännas tomt att inte åka dit i år när man varit där fyra år i rad..it´s the end of an era! Det blir jobb jobb jobb i år istället..suck....

Längtar till sommaren...nu på en gång!

Vill ha tag på This is a song med The magic numbers...men verkar omöjligt...

Jadu...

Ibland är det inte mycket som behövs...Braveheart med Enya..sedan 2pac med Changes..och sist men inte minst Cornershop med Brimful of asha..de kom efter varandra som på beställning...vilken känslostorm och nostalgitripp..jesus...vad mycket musiken gör egentligen...man minns...man känner...det bubblar...häärligt! =)

Grilllukten ligger tät...pappa Rolf grillar kött och majskolvar....oh...sommar!!! =)

Ångesten...

Tentaångesten...fy fan för den...man försöker att inte tänka på den för mycket...men den dyker upp i huvudet hela tiden ändå...suck...! Men något positivt är iaf att jag har hållt min tidsplan...har gjort fyra av sex frågor nu..så "bara" två stycken kvar nu. Den ena ska göras imorn och den andra på måndag...hoppas det går vägen. Hoppas bara att jag fått med det som ska med....hmhm..?? Sista tentan för alltid nu...är nedräkning till avslutningen på det här programmet...känns så himla bra men samtidigt lite sorgligt att lämna klassen. Men förhoppningsvis håller man kontakten med de som man kommit närmast!

Medan jag och Marie stod och svettades på bandet konstaterade vi att vi nog är lite kära i kärleken just nu..men tyvärr finns det inga killar i ludvika..och om det finns så är de antingen gifta och har barn eller så är de helt enkelt skitstövlar! Vart ska man hitta sig en riktig karl? Vi måste nog se oss om i vårt långa land..det är iaf planen inför sommaren...vi tar nog tältet och drar...vem vill med? =)

Kanske kanske att jag hinner med Sara och se Promoe på tisdag kväll...jag måste helt enkelt hinna...mannen måste ses! =) Han behöver sina BanditQueens..eller hur Sara??? =)

Nej nu ska jag käka lite...sen blir det väl soffan och tvn så man är pigg imorn för den j-la tentan!
Ciao ciao!

Snart...

Usch...nu är det snart onsdag...den hemska tentan är på ingång....vill inte!!! Jag vet att den kommer att va skit svår och att jag kommer få panik...men ska försöka hålla mig lugn...lugn...

Va en snabbis hos Linda idag...hon plocka mina ögonbryn..Alva tyckte det va väldigt intressant och va med och pillade lite hon me..=) Sen va vi och solade lite oxå...det va skönt...höll på att somna där inne.

Konstigt....vissa låtar passar bara när man åker bil när solen skiner och man glider runt i brillor! =)

Nu ska jag och mamma åka en liten raggarvända över stan...haha...kolla läget lite!

Ciao!!

Dåligt....

Jag är verkligen dålig...får inget gjort...skulle pluggat idag...men det går inte...jag bara sover...åh..va är det för fel??? Jag får inte inte inte inte bli sjuk...nejnejnej!! Jag har iaf ringt samtalet jag skulle ringa...möttes av en telefonsvarare..typiskt..får försöka igen senare.

Nej....nu måste jag sätta fart.....om en stund....ZZzzzz.....

Sommardag

Skola idag..en föreläsning jag lika gärna hade kunnat varit utan..värdelös! Han var inte förberedd alls..utan trodde han skulle föreläsa om något som vi läst förra året....suck....! Kunde suttit hemma och läst böckerna bara. Sen va vi kvar efteråt och gjorde grupparbetet...det gick bra men på slutet lessna vi rejält..vi satt alldeles för länge..blir jobbigt. Vi gäspa större och större för varje fråga.....

Sedan va det träningsdax...fy fan va varmt de har de nere...går inte att andas...va som att gå in i en vägg. Sen kan jag bara säga en sak...träna aldrig i nylonstrumpor...hua..my mistake! =)

När jag kom hem va jag helt däckad...får inte bli sjuk igen...får ju en ny tenta på onsdag...klarar inte av att va sjuk på denna tenta oxå. Men jag känner mig konstig i hela kroppen...få se hur det blir....

Lyckan är fortfarande stor för modos vinst...känns helt fantastiskt! =) Blev lite avis när jag fick höra från Lina att hon och killen varit i ö-vik och tagit emot hjältarna....ååhh....jag ville oxå!!! Sen skulle jag inte ha något emot att vakna upp bredvid en viss Per Svartvadet heller...oh...vilken dröm!

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig...och drömma lite...hehe....god natt!

Yes yes yes...

Mår väldigt bra idag...vinst till modo..så himla skönt!!! Här ska firas!! =) Tjooohooo!!!!

Har varit lite dålig på att skriva...men det har varit så mycket hela tiden. Ska försöka att bli bättre på det!

Fick VG på min tenta...så jävla glad!! Nu kan man gå vidare till nästa...och snart har man en utbildning oxå! =)
 
I onsdags va det fest i Falun me Cam, Sara och Hanna...järngäng! Haha...det blev en riktig brak fest..väldigt kul va det! =) Mycke skratt....kortspel...dans...gott att dricka (lite för mycke kanske...)...tydligen en sväng in i en buske...sång och musik....jaa..en helkväll helt enkelt....härligt!!

Ha det så bra...kommer mera nån annan dag...ska jag skriva mer!

Och så till sist till den som skrivit ANONYM kommentar.. vem är barnslig? Herregud...stå för va du tycker istället! Vet nog vem du är oxå...

Plugget...

Idag har det varit en riktig fixardag...har ringt alla de samtal som jag skulle ha gjort för länge länge sen. Så nu är det gjort...skönt!
Sitter och försöker läsa den förbannade litteraturen...ganska lätt bok jag läser nu..men sååå tråkig. Måste försöka bli klar med den och börja på nästa bok den här veckan...så jag kommer ikapp lite. Borde klara det...men vem vet??
Ska snart in till stan för att träffa Karro som är hemma under påsk....trevligt! =) Blir en fika på engeln...det är där vi hänger..haha!
Ikväll ska jag till moster och få påskpresent...kulkul! Sen ska vi se på hockeyn där...första matchen...HEJA MODO!! Det här klarar ni!
Nej ska väl återgå till pluggandet innan jag ska sticka till stan.
Ciao ciao!

Bra slut på dagen...

Vissa dagar ska man nog stanna kvar under täcket bara.....

Ont i min mun fortfarande..ajajajaj...kan knappt äta....

Trött på folk som tjurar bara för att de inte får som de vill...jag gör vad jag vill och umgås med vem jag vill...det har ingen nåt med att göra!! Blir så irriterad att det ska bli surt så fort det inte går som vissa vill...det får bli ett slut på det tycker jag! Barnsligt!

Mycke att göra i skolan...tusen saker i skallen...men det är bara att försöka planera planera! Jag som är så bra på det...suck...=) Men nettan och jag har iaf börjat närma oss b-uppsatsen genom att välja lite ämnen...känns bra! Det här kommer vi att fixa....luuugnt! =)

Varför måste killar från förr dyka upp när man är som mest svettig på gymet?? Visste inte riktigt vart jag skulle gömma mig.....fy sjutton...

Heja MODO!!! Fy fan...nu är vi i final!! Tjohoo!!! =) Spännande spännande.....kunde knappt sitta still i soffan idag...hur ska det då bli sen??? Hjärtinfarkt!!

Nej...nu ska jag gå och sova och hoppas på att morgondagen blir mycket bättre!!
Godnatt!