en dag att glömma..

idag är det som sagt ett år sen...allt kunde ha varit över på ett ögonblick. men jag sitter här nu och även i bilen igen. men idag har jag åkt sakta sakta mot sala. och på torsdag ska jag åka hem oxå. men behöver inte ta den vägen utan kör över borlänge och hem till moster. skönt. konstiga tankar. kan bero på att jag är lite ur spel för övrigt. det blir mer påtagligt. jobbigt....

I get up in the evening, and I aint got nothing to say
I come home in the morning, I go to bed feeling the same way
I aint nothing but tired, man Im just tired and bored with myself
Hey there baby, I could use just a little help

You cant start a fire, you cant start a fire without a spark
This guns for hire even if were just dancing in the dark

Message keeps getting clearer, radios on and Im moving round the place
I check myself out in the mirror I wanna change my clothes my hair my face
Man I aint getting nowhere just sitting in a dump like this
Theres something happening somewhere baby I just know that there is

iaf. har packat järnet ikväll. imorn åker jag till jobbet och sen på kvällen är det grilldags. jag ska slå alla på kubb..eeh...haha! gabriel har ringt jorden runt och fixat mig en egen lägenhet att sova i. söt. så nu sover jag i sala ons till torsdag. härligt! sen bär det av hem till ludvika. blir hemma till tisdag morgon..yeees!! här ska pappa firas!! och mamma oxå. hon har ju inte fått sin present än. ska bli skönt att komma hem och bara va ett tag.

nej nu slapp ett tag..sen sova..kanske..

bye.


ooh...

bästa kvällen. jag älskade varje minut. bruce. du levererade.

farsan och jag tog bilen mot sthlm. gps:en va inställd. men vi ändrade oss lite..vi körde ett wild card och tänkte försöka få parkering vid stadion. det är nog bra tänkte vi. vi körde på och gps tanten talade till oss. haha. väl inne i gröten i sthlm så blev det problem. gps tanten svek oss och blev helt galen och snurrig. hon skrek ut order på order. men vi körde bara i cirklar. paniken steg. haha. när vi sedan kör på känsla så kommer vi åkande på hötorget..hm..där får nog bara taxi och bussar åka tror jag. men jaja. där kom vi. förbi kungshallen med en väldans fart. haha. helt plötsligt är vi på stureplan och snurrar oxå. men då ser vi iaf stadion långt där borta. vi va på rätt väg. och parkering fanns ju oxå. prima!!

ur bilen och går förbi de som står och köar redan. paniken steg i pernillas lilla hjärta. skulle man stå där?? men jaja. vi gick och käka och jag hann springa in på monki en snabbis oxå. sen va det ködags. jisses. ställde oss i kön vid fyra. köade och köade. när vi äntligen kom in. jaa då va det t-shirt köp som gällde. köpte oss varsin fin tischa. såå stolta. jag köpte även den lilla scarfen..:) sen tänkte vi att vi går väl in och kikar lite. slutade med att vi hamnade jäkligt bra till..så vi flyttade oss inte mer. så från typ halv sex stod vi rakt upp och ner tills han börja spela nästan halv nio. ont i benen idag. sen blev det hysteri och en underbar kväll. jag dansade. jag skrek. jag klappade. jag va i extas. som min pappa sa "håren reste sig på armarna från första tonen till den sista". vi är helnöjda. vi älskar bruce!!!



imorn är det jobb igen. sen ska jag hem och packa. för på onsdag ska vi ha lite kubb och grillning med jobbet. sen vet jag inte om jag sover kvar i sala eller åker hem på kvällen. det får vi se. men det kommer iaf bli sent och sen ska jag och jobba på torsdagen igen. och efter jobbet så åker jag mot ludvika..:) nu va det länge sen jag va hemma. blir där hela helgen och ska fira far som fyller 60år. det ska bli riktigt kul!! Ska passa på att träffa aja och marie oxå!! :)

nu ska jag försöka få i mig lite mat här. bye bye.


...

jag vet. jag är skit dålig på att blogga. men har inte haft tid eller ork denna gång heller. haha.

har hänt jätte mycke sen sist. men det tar för lång tid att ta upp allt. så. nej.

imorn är det dags för bruce. som jag har längtat. hela mitt liv tror jag. har ett inspelat band från när jag var..jaa..jag vet inte..liten iaf och jag sjunger "born in the usa" för full hals i min brors rum. medan jag med stora ögon tittar på hans affisch där brucan står med vit uppkavlad t-shirt, ljusa slitna jeans med en snusnäsduk i bakfickan..ojoj...:) undra vart det bandet finns?? haha. kunde ju inte riktigt min engelska..så hittade på efter hand..haha. pappa landar snart i västerås och han är laddad min käre far. jag blir så glad av att vi kommer göra detta tillsammans. när vi prata igår så sa han att han skulle ta med två tändare var åt oss..haha..han skämta förstås..men skulle inte förvåna mig om han har med en tändare iaf..hahaha! jag är laddad...bossen..here we come!!! hoppas på uppehåll imorn bara!! håll tummarna!!

annars så bävar jag inför tisdagen. ett år sedan. jag vet jag kanske låter töntig. men det känns än. och jag har fortfarande mardrömmar om hur det kunde gått. vågar inte ens tänka tanken. vissa nätter vaknar jag och skriker. måste sova i soffan istället med tvn på. förvirra mig.

mycke i huvudet just nu. analyserar för mycket tror jag. men känner mig lite nere. blir ledsen och nedstämd när jag läser och ser saker runt om mig. finns jag? är det någon som ser mig? börjar tvivla på saker som jag trodde var självklara efter så här lång tid..men jag kanske är osynlig? äh..jag vet inte..det gör mig ledsen iaf.

nej...nu är det dags för en dusch. och jag avslutar med detta:

Born down in a dead mans town
The first kick I took was when I hit the ground
You end up like a dog thats been beat too much
Till you spend half your life just covering up

Born in the u.s.a., I was born in the u.s.a.
I was born in the u.s.a., born in the u.s.a.

hihi...

bye bye.