.......

Kaaaaboooom.....där kom smällen.....när man ser andra sidor hos folk....ja då hade man ju hoppats att de skulle va åt det bättre hållet....meeen....nehe....

Vårfint!!

Gud vilket väder...hur fint som helst!! En annan gör väl samma misstag som varje år...låg ute och sola hela dagen idag...så nu ser man ut som en kräfta och det bränner lite grann...hua mig! Men hoppas på en snygg brun färg snart...hehe..! När jag ligger där och svettas i solen halvnaken och med musik dundrandes ur högtalarna...så ringer det på dörren. Jag tror det är mamma och pappa som kommit hem...så jag slänger upp dörren bara (halvnaken som sagt..) och där står en försynt liten man och kvinna och vill berätta lite om jesus...livets ord alltså. Jag säger vänligt och lite generat att jag inte är intresserad...men de sticker åt mig en liten broschyr iaf...tyckte väl jag behövde lite Guds ord....kanske jag gjorde oxå? =)

Idag har jag börjat kolla runt bland alla min kartonger inför flytten...fasen va grejer jag samlat på mig. En del får gå till loppis...andra får åka med till västerås..lite blir kvar hemma...och resten kastas. Känns skönt att ha rensat upp lite...nu är det bara mina klädgarderober kvar...nu ska här rensas...får knappt plats längre. Och så finns det ju så mycket nytt jag vill ha...hmhm...=)

Imorn ska vi försöka få tag på Bruce Springsteen biljetter...hoppas hoppas!! De släpper extra...men man har väl inte en chans..de tar väl slut på en minut kan jag tänka mig....suck...! Men helt klart värt ett försök!!

Jag vet inte va det är...men jag är så glad just nu...det går bra nu! Och som jag skrev till kussen...får man lov att va glad nu? Ska det äntligen vända för en annan? Jag hoppas verkligen det. Jag måste säga att det jag önskade mig vid Fontana di Trevi i Rom för några månader sen...det har faktiskt slagit in. Lägenhet....nytt jobb...ny stad...och sen ja...det andra oxå...=)...fast det är lite mer osäkert...men ändå..pirrpirr! Känns så himla bra allt...men det dumma är att man då bara går och väntar på smällen....när kommer den?? Hoppas aldrig....

Imorn ska jag jobba på ett annat hus oxå..ska bli intressant. De behövde folk där och då ringde de och frågade mig..kulkul!! =) Får man lära sig nåt nytt och träffa lite nya människor. Hoppas jag hittar rätt bara...haha...kommer väl vimsa runt runt där i kulverten...haha! Ska lägga in om lite semester imorn oxå tänkte jag...hoppas att jag får den. När jag ska flytta behöver jag va lite ledig...och sen blir det nog peace and love i år oxå..håkan kommer ju...älskade håkan! =)

I helgen blir det till att umgås med frökrarna Svärd och Andersson på fredagen...vem vet va som händer under kvällen? =) Alltid lika kul att vara där..oavsett va som händer så kommer det blir jäkligt mycke skratt! =) På lördagen ska vi fira camilla och yvonne...o kanske kanske att vi kommer in till stan en vända oxå...det visar sig! Det är lätt att jobba när man har något att se fram emot!

Ok...det va det...


Kram och hej!



=)

Allt känns bra nu...verkar som vinden har vänt...

Nytt jobb...skit bra jobbarkompisar...fått lägenhet..shopping...pengar...våren...sommaren...resor...utflykter...äventyr...ja jag vet inte....listan kan göra lång just nu. Jag tror att det kommer bli bara bättre o bättre...hoppas jag iaf. Man vet aldrig när det vänder tillbaka...men just nu känns allt jäkligt bra!! Fan va skönt!!!

Förra helgen va jäkligt skoj oxå....fy sjutton...man körde en tvådagars o hade så jäkla kul! Tack mina vänner...ni gjorde två kvällar i ludvika så värda att minnas läääänge!! Puss på er!

Breaking the law........hihi........