Domen imorn...

Imorn får man domen...min och Annetts uppsats ska bedömas av en lärare och en grupp från klassen...herregud...hur ska detta gå?? Jag håller mina tummar och tår att de ska va snälla mot oss så vi inte behöver göra om alltför mycket. Men man vet ju aldrig......help....

I morse var jag och tränade..där träffade jag bror och vi kunde planera mammas födelsedagspresent i fred..för hemma finns det så stora öron överallt..haha! Det blir ett presentkort! =)

Sen har jag städat...ojojoj...så mycket papper som ligger överallt..blev en riktigt röjning! Puh! Nu ser man golvet i mitt rum igen..haha!

Sen var jag in till stan och träffade Linda och Alva. Vi tog en promenad till dollarstore för jag skulle in och prova mina arbetsbyxor..för på måndag börjar jag! Då är det dags igen!

Nu måste jag rusa...greys börjar nu!

Hej hej!

Måndag igen...

Helgen har varit ett enda alkoholrus kan man säga...=) I fredags va jag ut med Linda och Malin i Ludvika..vi förfestade lite sen var vi på kina och åt goood mat! =) Efter detta gick vi till silver dollar (även kallat överskottsbolaget..hmm...) och vi va så tidiga att vi var de enda där..så vi ägde dansgolvet en stund. Sen blev det ganska mycket folk...men va var det för folk egentligen??? Nej...aldrig mer vill jag gå ut i Ludvika...eller kanske i sommar om det är nåt speciellt...annars...NEJ! Åkte hem tidigt...

I lördags bar det av upp till Falun för att festa med Sara...lite senare dök även kussen upp. Det blev mycket att dricka...innan vi gick hällde vi i oss varsin Mintu som verkligen satte fart på festen! =) Dansade hela natten lång..skit bra musik va det! På hemvägen blev man erbjuden efterfest och lite drugs...ja va säger man? Nej tack! Hamnade i Camillas soffa istället...somnade direkt...trevlig man är! På morgonen vaknade man med ett ryck och kom på att bilen stod hos Sara och jag skulle lägga pengar i biljettautomaten....rusade ut från Camilla och sprang...bara för att sedan se att på söndagar va det gratis...suck....! Var verkligen en bakisdag...herregud...jag och Sara var helt däckade...jag krälade bokstavligen runt på golvet...jätte konstigt kändes det...ville krypa ur skinnet. Vi började fundera på killarna vi dansade med...en av dem kom med vatten åt oss...vilket vi slukade med en gång...utan att tänka på om de blandat i nåt i dem. Kändes verkligen konstigt på söndagen...så där brukar jag inte bli. Hmm....????

Idag har jag pluggat lite...läst igenom uppsatsen som vi ska opponera på. Sen var jag in till stan och träffade Linda och Alva..vi gick ner på stan och kollade sen var vi och solade...skööönt! När man sitter där och väntar på sin tur så kliver Ludvikas snyggaste karl in...hårding...mumma! =) Alva gick fram och pratade lite med honom...så man fick chansen att byta några ord med han! =) Barn är bra att ha med när man vill flirta lite...de bara går fram och pratar! Linda...får jag låna Alva nån dag på stan? hahaha.....

Sen var det träning....gick riktigt bra idag! Var svalare än vanligt där nere och inte så mycket folk.

Imorn blir det Kopparberg och plugg...men det ska nog gå bra! Tänk....på fredag är jag behandlingsassistent...jag har min utbildning...it´s over...it´s done...finally! =) Känns helt overkligt....helt overkligt....

Nu ska jag ta mig nåt att äta och se på CSI.

Ciao ciao!




Länge sen nu...

Nu va det så där länge sen igen sen jag skrev sist...men det har varit fullt upp nästan varje dag och när jag kommit hem har jag dött i soffan framför tvn. Så nu får det bli en liten uppdatering av några veckor.

Uppsatsen har tagit den mesta tiden...känns som om jag och Annett har bott i Kopparberg...vilket jag inte kan rekomendera..inget livat ställe precis..haha! Men det har gått bra..men så klart med sina upp och ner gångar..och nu har vi skrivit klart den och lämnade in den igår...skönt! Men nästa vecka blir det opponering...få se vad de har att säga om det vi skrivit..förhoppningsvis är det inte mycket som vi behöver skriva om. Bara att hålla tummarna!

Förra torsdagen åkte vi upp till Borgsheden till min moster och hjälpte henne att sätta nya plankor på huset..vi var där till sent på lördagen.  Hela släkten var där och hjälpte till..jag kom undan rätt bra..jag shoppade mest! =) Jag och Camilla var till kupolen på fredagen...blev lite shopping..kulkul! Sen på lördagen var vi upp till insjön och kollade lite...var någon marknad där sen blev det claes olsson och lager 57 (tror jag att det heter). Men där höll jag mig lugn..blev ett par rosa ljus bara. Va inne och provade en snygg svart klänning...men jag tyckte den va lite för urringad och tryckte upp mina bröst..då säger min kusin (kille..14 år) att "nej men det är snyggt på dig...brösten ska synas..du passade i den"...hmm...???? Va ska man säga?? Det börjas i tid tydligen...!! Förutom all shopping så hjälpte jag till lite med maten och bar några plankor oxå...så liiite duktig va jag allt! =)

I tisdags var jag i Örebro och sprang Vårruset...och sprang det gjorde vi allt! Vi hade sagt innan att vi bara skulle ta det lugnt och gå lite snabbt bara...men när väl startskottet gick så blev man peppad och tävlingsinriktad (iallafall jag..som alltid..haha..). Så sprang på som en annan dåre...det kändes att träningen hade gjort lite iallafall för flåset va lite bättre än förut. Så det va kul! Så nu har man en fin fin medalj att flasha runt med! =) Såg Peter Siepen oxå...bara det gjorde en peppad...jag, annett och johanna konstaterade att han är bra sexig för att vara så gammal! =) Efter loppet va det bara att åka hem till annett och snygga till sig..sen drog vi till johanna och där var matilda och linda oxå..så va det dags för grillning och kubbspel i en park! Riktigt roligt och trevligt! Och vilka goda grillspett...mumma! Blev party med öl och mousserande vin dagen till ära!

Nu är det inte långt kvar tills skolan är slut....det har gått så himla fort...herregud det känns som om det var nyss man började och satt där och spanade in alla nya klasskamrater. Men nu är det slutt...lite sorgligt tycker jag...! Men jag hoppas att vi kommer hålla kontakten med varandra. Vi har ju hela sommaren att umgås på nu...vi får dra ihop lite fester och resor ihop tycker jag! Finns mycket kul att hitta på!

Ikväll blir det party med Linda och Malin..ska bli redigt kul! Det va så länge sen sist. Vi ska käka på nån resturang innan oxå..så det blir en helkväll! =) Får hoppas att det är mycket folk ute oxå..men det borde det vara när alla fått lön idag.

Så nu ska jag slänga mig i duschen så jag blir ren och snygg!

Ciao ciao!

"Jag ger dig inte min morgon...inte min dag...du får nåt så mycket bättre...du får hela jävla jag...hela underbara unika jag..inte nåt så futtigt som en morgon och en dag...." 

Mmm....bra....bra....




Katastrof!

En mörk dag för Sverige igår...förlorade hockeyn...schlagern gick åt skogen....vad hände liksom?? Jag fattar ingenting...jag trodde iaf att schlagern va självklar...vinst till Sverige...helt klart! Men nej...Serbien...what??? Det va det sämsta jag hört...hellre silverstjärnan än Serbien....jaja...men jag förstår mig väl inte på....

Jobbade natt på Rällsö inatt...gick bra...men jag va väääldigt trött mot morgonsidan. Men annars gick det smärtfritt..inga större problem mer än att jag ibland känner att jag borde göra mera..men jag vet inte va jag ska göra. Jag hoppas han jag jobbade med iaf sa till mig när han tyckte att det behövdes göra nåt. Det var även en konstig natt....jag har många frågetecken kring den....hmm...va ville han...egentligen?? Jag fattar inte....=)

Imorn är det Kopparberg igen och uppsats...hoppas att det går smärtfritt och att vi snart får börja med resultatet och analysen. Det är ju där det går ganska lätt att skriva iaf!

Allt för nu....ses!!

En fredag...

Himla trött är jag....ska nog snart till sängen...men tänkte skriva lite först..

Varit i skolan idag...uppsatsskrivande...hade lite halvpanik där ett tag..men annett lugnade mig. Det känns skönt att vi är två..då kan man peppa varandra! Sen åkte vi till lådan och shoppade negerbollar...eller förlåt det var cocos bullar..=)...och lite smågodis....gottgott! Det fick fart på oss! Sen ska jag som sagt fixa ett VG åt oss..i mina drömmar kan allt hända..........=) Trust me annett!

Imorn ska jag på konfirmation...trevligt! Får hoppas man får lite nattvard! =)

Nej...försökte ladda upp lite bilder..men misslyckades...hur funkar detta???? Går inte så nu struntar jag i det...annars blir jag bara arg!

Godnatt!

Ett tag sen ja...

I know kussen..det va länge sedan jag bloggade..men det är för att jag är en upptagen kvinna! =)

Vad har hänt sen sist?? Jag har varit i Bollnäs och satt sprätt på alla pengar som jag vann förut..det gick snabbt vill jag lova! =) Blev ett par skor...en klänning och en tröja...som hittat! Sen åkte jag och moster vidare till Valbo i Gävle för lite mera shopping..hmm...så då blev det lite till..eller mycket livsnödvändiga saker..haha! Det går helt enkelt inte att jag och moster Mona åker någonstans ihop utan att vi kommer hem fattiga! Men vi har ju kul iaf! =)

Sedan hämtade jag mina föräldrar från deras Tysklands resa på söndagen. Va lite som en julafton när de visade allt gott dricka de köpt! Min sommar är räddad! =)

Sedan har det varit mycket plugg...b-uppsatsen ska bli klar snart! Jag och Nettan sliter hårt..och det går framåt tycker jag. Alla intervjuer är klara. Så nu är det grovarbetet kvar..men det ska vi fixa hoppas jag!

Sedan har det varit träning..inte så mycket som jag velat tyvärr..men iaf. Måste ligga i nu..fick min nr lapp till Vårruset idag! =) Ville nästan ta ett varv runt huset med den på bara för att känna på det lite..men då hade väl grannarna skickat de vita rockarna på mig! Haha...


Träffade Lisa och Tindra och Linda och Alva idag. Va en kul fika och så en liten sväng på stan. Alva är en riktig toka..skrattar bara jag tittar på henne! =)  Och enligt Tindra så kan man inte plocka upp efter sig när man har ont i magen...och det hade hon..eller? =)


Annars är det lugnt...inga större känslosvallningar just nu. Men det kanske kommer..vem vet?

Min bil gick igenom besiktningen idag oxå...jippie!!!! Fast det stod i mitt horoskop att jag skulle få en dålig dag med ekonomiska svårigheter.

Nu ska jag snart gå och sova...börjar bli riktigt trött och så ska man till skolan imorn med!

Bye bye!






Kul dag i Örebro!

Dagen har varit fullspäckad...åkte tidigt till Örebro i morse för att träffa Annett och vi skulle göra två intervjuer till våran uppsats. Det gick väldigt bra..personerna vi träffade var väldigt insatta och hade mycket att prata om! Vi hann även med en god glass på stan och SHOPPING! =) Hittade ett par skor...ett långt linne...en klänning...nice! =) Fast jag hade kunnat handla mera...men man lär ju vara lite sparsam. På hemvägen höll jag på att missa tåget på grund av handlandet..haha...men sen va tåget inställt istället och den insatta bussen hittade jag inte..så i ren stress hoppade jag på kopparbergs bussen...tur att mamma och pappa kunde hämta mig där sen...haha!

Imorn blir det kopparberg och handledning..sen ska vi försöka skriva ut intervjuerna och fixa lite med våran uppsats. Känns som om vi är på rätt spår nu iaf...känns bra med allt.

På kvällen hoppas jag hinna träffa Lisa och fika..och sen måste jag träna...nu va det länge sen!

Så morgondagen blir fullspäckad även den som det ser ut..men det är bra att ha nåt att göra.

Nej nu lär jag in i duschen...känner mig skitig..haha! Sen blir det sängen...Zzzzz...

Bye bye!


Valborg!

Igår va det grillning och party i Falun med Camilla och Sara...riktigt trevligt och kuul! =) Blev kryddiga korvar, potatissallad, majskolv och cider i solen till toner från Camillas dator. Tyvärr kraschade min mage av de kryddiga korvarna...så det gick sämre att dricka senare på kvällen. Men en timme innan vi skulle iväg till harrys så började jag att svepa...haha...det gick ganska bra! Sen blev det dans...riktigt bra musik...förutom när Månsson allstars stod på scenen...herregud...inte bra! Kvällens höjdpunkt va när vi såg att Disco Kjell va på stället..haha...vilken härlig människa! Han dansa med oss en stund innan han gled vidare för att (som han själv sa) "Visa upp sig för lite fler folk". Helt enkelt en trevlig kväll! =)

Idag va jag kvar hos Camilla ganska länge...vågade inte köra så tidigt ifall farbror polisen var ute efter vägen. Sen va jag, mamma och pappa och åt middag på La Bodega i Ludvika...jätte jätte god mat!! =) Rullade ut därifrån...men det va det värt!

Nu ska jag slänga mig i säng..imorn är det två intervjuer som ska klaras av i Örebro..så då lär jag va alert!

Godnatt!