..

har fått mig ett nytt soffbord. happy. det blev jätte fint. nu ska jag bara fixa nån fin duk. och lite grejer på bordet. :)

haft mor och far här hela dagen. mys. satt här hemma och fikade och pratade massor. pappa har börjat sitt nya liv. inget godis alls. "jag är så duktig". sen ställde jag fram min godisskål. och min käre far länsade nästan hela skålen. hihi. min mor ville ha scotts nya skiva. sa att jag skulle kolla om jag kunde "få ner" den. sa att om jag nu blir anmäld och hamnar i finkan är det på hennes ansvar. plus att om det blir virus i datorn kan det bli dyrt. stackaren blev så svettig och nervös att jag fick säga att jag bara skoja. sötnos. va på ikea. sen blev det middag på pizza hut. mums. fin kille som jobbade där med. hm. dit borde man gå fler ggr. riktigt kul dag. tomt när de åkt.

imorn är det jobb igen. hoppas verkligen jag kan få lite sömn inatt. förkyld som sjutton. plus att jag har svårt att sova ändå. vrider och vänder på mig hela natten. absolut inte utvilad när jag vaknar.

lite tv nu innan sängen. bye.

.

fy fan. vaknade inatt med huvudvärk..varm..djävulskt ont i halsen..täppt i näsan..och tungt att andas. gick upp på ostadiga ben för att leta medicin. hittade två panodil. lite näsdroppar. bricanyl. men inga halstabletter. höll på att gå åt kändes det som. fick till att koka te mitt i natten för att bedöva lite. jisses. tur man är ledig idag. men besök av mor och far får man. men de klarar av en sjukling hoppas jag. ska till ikea och kolla efter ett nytt soffbord. det här går inte längre. det är så fult..får putsa denna glasskiva tills jag spyr varje dag. nej. ska ha ett annat.

mitt schema på jobbet är ett skämt. vilka veckor jag kommer få framöver. jisses. hejdå livet. men man aknske bara måste komma in i det. men jobbar de helger alla andra är lediga tror jag. kul. ja. visst.

kul att vara tillbaka iaf. har saknat jobbet. eller mest jobbarkompisarna. de är inte kloka nånstans. haha. sen ligger ju ens kort ute på firmans egna hemsida oxå. det har man ju fått hört. liiite rädd för att det har skrivits ut nåt och satts upp på huset. mama mia.

inte lika bitter och arg idag. när jag åkte från jobbet igår va jag nära att döda nån eller mig själv. lilla åskmolnet. dagen innan hade varit för jävlig på jag hade haft massa förhoppningar som gick åt skogen. mådde piss. sen kommer man till jobbet och får schemat kastat i ansiktet. jag va som ett bi på väg hem. ringde mamma och skällde och gormade att allt va skit och att vissa personer inte fötjänade saker och ting. de glider på räkmacka genom livet. men inser det inte själva utan klagar bara. jag va arg. kommer hem. och får ett sms från angelica "du har biljetter". tre ord. och jag va lyrisk. ringde massa samtal och satte in pengar. och nu hoppas jag att två biljetter till bruce är på väg hem till mig. jaaaaaaaaaaaa!!! äntligen. tack. angelica..du är guld värd..! nu hoppas jag bara att biljetterna kommer fram och att de inte är falska..haha. med min tur så är det väl nåt fel..men hoppas inte. 

ska kanske försöka mig på att lägga över korten från sista kvällen med klassen. jag har inte klarat av det tidigare. torsdagen förra veckan va helt underbar. har inte skrattat så mycke på läänge. "det finska ludret" "nu ska vi sminka upp oss i brygga" "raring" "mm..therese" "jag är den norska flatlusen" "snart står jag i porten vid kumla..hej hej killar..nu är jag hääär" "lite trasiga och knasiga är vi i KUM5..lite trasiga och knasiga i varje basgruppsgäng" "det är nåt fel på min kamera..allt är suddigt..nån har ändrat på min inställningar" "men det är ju bara du som haft kameran...hehe.." det va fullt ös hela kvällen. umgänge. biljard. middag. teater. tal. vin. cider. djupa samtal. kärlek. jag va så glad. kvällen slutade med spooning med johanna. jag va lilla sked. :) 

avslutningsdagen på fredagen va däremot sorglig. vi samlades i basgrupperna. där skulle alla säga ett positivt ord om de andra. va jobbigt att dela ut orden för man blev så känslosam. men att få ord. det va ännu värre. jag som annars inte kan ta komplimanger. och nu fick man inte säga nåt heller. utan bara sitta och lyssna. efter första så va jag tårögd. och när kåke avslutar det hela med att säga att det ord han tänker på när han ser mig är kärlek. då va det kört för pernilla. jag kastar mig runt halsen på honom och gråter. mina vänner. jag saknar er. sen fortsatte dagen med film på oss..haha..underbar. vill ha den. men den är hemlig tydligen. vi fick betyg. sen skulle vi säga adjö. då va det dags igen. snyftade som ett litet barn. folk va nog oroliga för mig. haha. men vi ska hålla kontakten. och vem vet. snart bor jag kanske i örebro...hm...? :) 

sen stannade jag kvar i örebro för att åka hem till nettan. va kul att äntligen få se hennes "nya" boende och träffa alla i kollektivet. du har det finaste boendet. jag är avis. jätte fint har du. får man flytta in? haha. det blev lite fest på kvällen. men jag va nog inte ett så roligt sällskap. va jätte trött. men drack lite cider iaf. och så kollade vi let´s dance. sen va det dags för harrys. och där blev jag pigg. jätte bra musik. så vi dansa. super kuul!!! detta får göras om. så du oxå kan va med johanna. sen är ni välkomna ner till mig oxå. så ska vi gå ut och parta loss. :)

nej nu måste jag göra nåt. in i duschen och städa upp lite här. mor och far är på intåg. 

hej hej..

.

besviken.


hey hey

today is a good day. förutom ett mindre utbrott. haha. men den avreaktionen fick sara ta hand om på sms. mycke fula ord som kom ur mig där. men sen va jag rätt klar. tackar.

sista veckan i skolan. idag fick jag min bedömning. över förväntan. jag är jätte glad. helt enkelt överlycklig. jag måste bara börja tänka så själv. inse. förstå. ooh..va glad jag är!!! :) imorn har vi en föreläsning på morgonen. sen bär det av till hotellet för lite vila och sen blir det barty. och sen ska vi iväg och äta och dit kommer några lärare oxå. ska bli riktigt skoj. när de gått hem så fortsätter festligheterna. jag hoppas det ska bli en skit kul kväll. längtar. har packat lilla (eller stooora) väskan nu. på fredag blir det avslutning med allt va det innebär. ska bli kul att se va de hittat på. vet iaf att det kommer att förekomma film på oss..som de "snällt" spelat in under dessa veckor..jisses. känns jätte sorgligt att lämna alla. liten klump i magen. känsliga pernilla kommer säkert fälla en tår. tycker om er alla så mycke. men ska även bli jätte kul att komma tillbaka till jobbet. ser fram emot det med.

sen blir jag kvar i örebro till lördag morgon. fredag kvällen kommer jag tillbringa med annett och johanna. myskväll med käk. ska bli riktigt kul. kolla let´s dance och bara snacka. :)

jag och bror har en plan. jag hoppas den kommer att gå igenom. the king. :)


 gruppbild. det är fint det. haha.

gonatt och sov gott.


.....

har haft alva och linda här..de kom igår och vi åt på mcdonalds som lilla tösen ville. sen handlade vi och åkte hem och kollade på let´s dance. myys. sen idag va det shopping..skulle inte handla..men hitta som vanligt nåt jag ville ha. :) gud va jag tycker om den lilla tjejen...världens sötaste. så mycke kärlek. ♥

en vecka kvar av skolan. känns konstigt. vill och vill inte. vi har så himla kul. på torsdag är det avslutningsmiddag. ska bli jätte kul. ser fram mot det.

det är konstigt. när saker man säger inte uppskattas. det är bara andra som får höra alla orden. en annan får inget. man ställer upp och får inget tillbaka. jag är besviken. sätt värde på de som bryr sig istället för de som bara utnyttjar.

varit hemma i dalarna i en vecka. det va skönt. behövde komma hem lite. hinna träffa alla. släkt och vänner. jag va galen me kameran och knäppte kort på allt som rörde sig och lite till. :)

nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på nån gammal film. och sakna de två frökrarna jansson.

hej.