Back to work

Nu är man tillbaka på jobbet igen efter fyra dagars ledighet i Dalarna. Jag har haft det så himla bra hemma. Men jag säger som min mamma sa med tårarna i ögonen "Det är inge kul att du åker hem, men jag vet att du kommer hem till någon du tycker om och som tycker om dig. Vi vet att du har det bra och att du inte är ensam i någon lägenhet i Västerås". Det är sant. Även om det är jobbigt att åka hem så väntar någon i mitt andra riktigt hem. Sen att man måste jobba igen är väl ett minus.

Funderar starkt på att söka nattjobb på jobbet. Alla säger olika. Vissa älskar det medan andra säger att det är ett rent helvete. Hur ska jag göra??

Träffade L och A igår på stan. Det va roligt. De gör mig så glad. L och jag har varit vänner så länge och jag vet att hon alltid finns där för mig. Hon kan bara kolla på mig och genast förstå vad jag tänker och tycker. Vill umgås mera med mina gamla vänner. Som känner mig. Som jag känner. Som jag kan vara mig själv med. Man träffar dem för sällan. :(

I want a rider that´s cool! :)
Grease för hela slanten nu. Måste passa på när C inte är hemma. Han gillar inte filmer där de "sjungtalar"..haha!!


MellandagsREA!!

Jisses. Idag har det varit shopping med stort S. Var upp till Kupolen på rean. Var tur att vi åkte så tidigt för då hade det inte kommit så mycket folk än. Men sen fylldes det på. Hittade massa fint iallafall. Så nu är jag glad. Trodde iofs att jag hade handlat mer. Men när jag kom hem så var det inte så jätte mycket. Ekonomisk som jag är. Ha ha!!

Kunde inte närvara vid den årliga juldagsträffen med alla vänner igår. Låg hemma med magvärk. Det är typiskt när man är ledig. Då får man ont någonstans. Har mått illa och haft ont i fyra dagar nu. Ajaj. Jag tror att jag har åkt på en riktigt hemsk magkatarr. Massa julmat och stress tycker inte magen om. Mamma hoppas att det är något annat illamående. Men nej nej. Inte än va?

Imorgon ska jag träffa L och A i stan. Det ska bli kul. Vi ska byta julklappar! :) Sen är det bara att packa och åka hem mot Sala igen. Längtar hem till C men kommer bli jobbigt att lämna Dalarna ändå. Usch. Jag är så känslig. Men vi ska försöka gå på bio imorn kväll. Änglagård 3. Jejj!! :)




God Jul

Nu är julafton över och jag är bara sååå nöjd!! Jag måste varit snäll i år för jag har fått mycket och jätte fina saker. Bästa av allt var en fin pipptröja!! :) Och så kusinens nybakta fetaost- och soltorkade tomaterfyllda bröd som nu ligger i frysen redo att stoppas i munnen så fort jag kommer till Sala igen.

Veckan har varit stressig minst sagt. I måndags var jag ledig och tanken var att jag skulle slå in klappar och slappa lite. Men icke. Kom på att jag glömt köpa lite saker så fick upp på stan och härja runt. C mötte upp mig där när han slutade och hjälpte mig med det sista. När vi stod på H&M så hade kassörskan en väldigt fin blus på sig, så jag tog mod till mig och frågade vart hon hade köpt den. Monki i Västerås blev svaret. Jaha tänkte jag uppgivet. Men min underbara C säger då: Vill du att vi åker dit? Självklart ville jag det. Kl fem satt vi oss i bilen och for iväg. Hittade blusen på Monki och köpte den så klart. Det blev även en till spetströja som C köpte till mig i julklapp. :) Han är bäst. Väl hemma igen sent på kvällen slog jag in de sista klapparna.

Sedan har jag jobbat tisdag, onsdag och torsdag. Stressiga dagar med klienter som är julhispiga. Av förståliga skäl. På onsdagen skulle jag och C ha lilla julafton. Jag slutade tidigt och vi skule laga julmat och byta klappar. När jag är på väg från jobbet så frågar jag glatt en kollega om han vill ha skjuts hem och det vill han så klart då det var -20000 ute. Sätter oss i min bil...och den är död. Vill inte starta. Arg arg arg. Vi liftar hem med en annan kollega och hem kommer en sur sambo där C står och gör mat. Blev samtal till min kära far som säger att vi ska hälla t sprit i tanken. Vi åker tillbaka till jobbet och häller i spriten och hem och väntar en timme och passar då på att dela ut julklappar. Och vilka julklappar jag får. Spetsblusen från Monki, solglajjor från Cheap Monday, korsörhängen från Emno samt en klocka från Invicta (dyyyyyr). C tycker att jag ska ha fina dyra klockor eftersom han är klocktokig och har typ 15st. Kommer inte våga använda denna, jag som är så slarvig. :) Efter detta åker vi återigen till jobbet. Bilen är död. Jag blir hysterisk och ledsen eftersom jag ska åka hem till Dalarna dagen efter. Det här går ju inte. Alla planer bara försvann. Hem igen och ringde hem och C ringde en kompis som kanske kunde hjälpa. Jag lugnar ner mig. Vi äter julmat. Har det ganska mysigt ändå.

Torsdag morgon måste C skjutsa mig till jobbet. Där står T och väntar för att hjälpa mig igång med bilskrället. Den vill fortfarande inte. Vi ska försöka med startkablar. Jag har inga. T har inga. C har inga. FAN. Jag springer runt på jobbparkeringen och tigger kablar. Hittar ett par. Bilen vill inte gå igång ändå. Vi provar en gång till säger T. Vips! Bilen går igång!!! Jag går in på jobbet och C och T fortsätter att varmköra bilen och packa ut ALLT jag ska ha med hem i bilen. Sen efter jag slutat jobba så står C där med min bil och den går igång igen och jag kan åka hem till Dalarna och fira min jul. Puh!

Fick sluta tidigare på torsdagen oxå. Kl tre. Så jag hann hem för att gå på julkonsert där A är med och sjunger. Då kom julstämningen. Det var fint. Men var så trött att jag somnade nästan där i kyrkan. Sen bar det iväg ut på landet med mamma och pappa och så blev det mat och uppesittarkväll. Somnade så klart i soffan och vann inget på bingon heller. Hade varit fint med lite extra pengar just nu.

Julafton spenderades ute i Björsjö. Vi åt mat, det kom en tomte, han hade massa klappar med sig, vi umgicks, vi skrattade, vi spelade julklappsspelet och för en gångs skull gick det bra för familjen S. Vi brukar aldrig lyckas, men i år hade vi turen med oss.

Idag blir det lugnt. Jag ska vila. Jag är inte så bra i magen. Mått illa flera dagar. Har hört att det går magsjuka..blää. Jag vill inte. Men det känns som att det är något sånt. Så fort jag äter mår jag illa. Ikväll ska alla kompisar träffas. Men jag vet inte om jag kan vara med. Jag håller tummarna att jag kan. Iallafall en liten stund. Bara jag inte smittar ner hela högen. :/

Nu så. Nu har jag skrivit av mig lite.




Jul jul jul...

Idag är det mycket som ska göras. Klappar ska köpas. Klappar ska slås in. Skinka ska griljeras. Vi ska kolla skänk och bestämma oss. Böckerna till mamma och pappa ska skrivas klart. Julstress. Varför ska det alltid bli så? Jag tycker ju sånt här är roligt, men ändå blir man stressad. Tur att jag är så duktig på att planera..haha.

På torsdag efter jobbet drar jag till dalarna. Så jag kanske borde packa lite inför det oxå. Så jag hinner. För på onsdag ska jag och C ha lilla julafton. Vi ska duka upp stora julbordet och dela ut julklappar. Det ser jag fram mot. Jag är jätte nyfiken på vad han köpt. Är som ett barn.

Varit en jätte bra helg på jobbet. Lugnt och skönt. Det är inte alltid det är det just nu. Man får passa på att njuta. Tur man har bra kollegor iallafall som gör att dagen går fort och bra.

Ska ta tag i dagen nu. Hej och hå.


Tredje gången gillt..

Nu ha jag försökt skriva tre gånger på den här himla bloggen idag..men jag kan inte riktigt med C´s tagentbord tror jag. Kommer åt någon slags back knapp hela tiden. Vilket betyder att allt försvinner..tack.

Det snöar och snöar ute. Men jag trotsade detta och gick ut. Eftersom jag inte orkade borsta fram min stackars bil så promenerade jag upp till staden och sen till affären. Det va inte jätte kul. Men skönt nu när man är inne i värmen igen.

Skulle bara KOLLA på stan. Men slutade med att jag köpte fin blus. Det är jag värd. Jag har ju köpt julklappar för hela penningen denna månad. Något måste jag ju få själv oxå. Har verkligen gått bananas med julklappar i år. Men det är kul att ge bort fina saker tycker jag. Ska försöka slå in högen ikväll.

Nu jobbar jag sex av sju dagar. Men sen får jag iallafall åka hem till Dalarna. Det ska bli så skönt. Tråkiga är att C inte följer med. Han jobbar. Jag blev hjärtskärande ledsen när det kom upp för mig att han skulle vara helt ensam på julafton. Jag är traditionell och hatar verkligen att folk skulle vara ensamma på julafton. Jag mår dåligt när jag tänker på att det finns människor som sitter själva. Och när det gäller min C så går det bara inte. Han får inte. Jag tror jag snyftade en hel kväll i hans famn. Men nu har han blivit hembjuden till några kompisar som ska fira tillsammans. Jag är glad igen.

Jag tror jag fått sjukan. Men nej. Inte än va?...eller...:)

Har börjat smygkolla på resa igen. Ser ut som att vi åker i vår någon gång. Om inte nåt himla askmoln är i vägen igen. När jag tänker på det så blir jag så himla besviken. Vad har man gjort för fel egentligen? När jag äntligen skulle få uppfylla min dröm..då sätter naturen käppar i hjulet. Känner mig nästan lurad!! Denna gång hoppas jag att vi lyfter även från London och får landa i The Big Apple.

Nej men disken då. Kul.