juletid...

nu har julen passerat. den va lugn och skön faktiskt. jag jobbade julafton. kollade på kalle med killarna. det va mysigt men konstigt att sitta där. men vi gjorde det bästa av dagen. sen när jag kom hem möttes jag i dörren av en pappa med tomtemask..haha..de är för roliga. mamma och pappa hade fixat julmat och dukat upp. så vi käkade tills vi nästan sprängdes och sen va det julklappsutdelning. fick mycket fint och bra. tack alla. sen slappade vi framför tvn..eller...jaa...mamma och jag somnade så pappa fick lyssna till vårat snarkande...haha! de va sedan kvar hos mig till annandagen. det va skönt. va länge sen jag träffade dem nu.

få se när jag får åka hem till ludvika. jag hade planerat att åka på nyårsdagen. men nu vet jag inte om jag måste jobba den 2/1. De hade visst smygit in en dag åt mig utan att jag visste om det. fan. men men. jag får väl jobba om jag måste. för då åker jag hem fredag och blir hemma en heeel vecka...nice!! vi har nämligen distansvecka i skolan och jag kan göra alla uppgifter från ludvika.

idag måste jag fixa med allt. jisses. och jag har inte satt igång än. måste ringa en massa. köpa lite saker. fixa fixa. orkar inte det. men jag måste väl.

jaja...



jisses...

vilken dag!! har stressat runt på stan med alla andra julstressade. men nu har jag köpt all mat och alla klappar är klara. nu ska jag bara slå in de sista. skönt. sen jobbar jag imorn och på onsdag..sen är mamma och pappa här och möter mig när jag kommer hem på onsdag..:)

tänk va små saker kan få en på bra humör..ett leende i kassan..ett julkort..en tomtenisse från saxberget..planer inför nyår..några tända ljus...jaa...förutom stresshuvudvärken så är jag Glad!! :)

puh...nej ska ta tag i inslagningen nu...

gaaah

så tråkigt. rastlös i hela kroppen. blir tokig. kryper i benen.

sen har jag en konstig känsla i kroppen. det är nåt som inte stämmer. men jag vet inte va det är. jag grubblar. men vet inte va jag grubblar på. usch. livet.

seg

länge sen jag va här och kladda nu. det har hänt lite saker så jag får försöka uppdatera det jag kommer ihåg...hah!

har iaf varit till sthlm me örebrotjejerna. idol stod på agendan. det va verkligen hur kul som helst. hela kvällen va bra. vi va i globen och härjade på läktaren. vatten och juice...eller?? gott va det. sen drog vi ut på stan och hamnade på söderkällan. jag gillade stället. min musik. synd att vi inte kunde sitta nånstans. men vi gjorde eget dansgolv iaf..:) dagen efter gjorde vi stan. hann med att shoppa lite. och även klippa mig. herregud. spontana pernilla. det är inte ofta hon visar sig inte. så nu är jag korthårig..hujeda mig. vi lär snart hitta på nåt igen. antingen kommer jag till örebro eller så får ni komma hit. :)

sen har det varit skola. examination på lagar. hade fyra timmar på oss. jisses. alla va likbleka när vi kom ut. det kommer gå åt skogen. vi får svar under jul och nyår. ojojoj...! sen va vi ut och festa lite oxå..nästan hela klassen va med. skit kul. inte en enda en som är normal..haha. och det är ju inte jag heller såååå...! de bilderna är konfidentiella. kul va det iaf. skit kul. synd att det snart är över. har lite ångest över det. vill inte lämna dem. de är verkligen guld värda allihopa. tycker så mycket om er. ni får mig att skratta och må bra. puss!

nu är det julafton snart. shit va fort det går. om tre dagar. och då kommer familjen ner. ska bli skönt. julmat..mums!! alla julklappar är köpta nu iaf. ska bara fixa lite matgrejer som jag har fått på min lott att fixa till julafton. det gör jag imorn. sen jobbar jag hela julen. ska bli kul att komma tillbaka..fast jag ska vara på ett annat hus. spännande.

fick besök av lena claes och gabbe idag. lite fika och mys. kul att de kom ner oanmälda. överraskning. :)

jag funderar på flytt. varje dag. men jag vet bara inte hur jag ska göra. velar. men ska iaf kolla upp saker och ting. hm..

haha...reine och mimmi i fjällen på tv. herregud. man måste nästan se bara för att. fast man blir irri på dem..haha.

mår inte tipp topp. tror jag håller på att bli sjuk. men det bryter inte ut. går bara runt och känner mig hängig. jag vill att det ska komma på en gång. så man har det gjort. blir säkert sjuk tills jag ska va ledig..suck.

sara och jag pratar om paris. vi ska åka. yeees. ska bara kolla in ett bra datum. oh va kul. kolla resor idag. de är gratis. man betalar bara för reseskatten. skiiit billigt. kul kul kul!! nu ska turisterna ut i världen igen..med sin kameror i högsta hugg..haha!! kruxet är att klara språket..hehe. litar på saras skolfranska. jag kan bara säga snusk...och så en dikt så klart..haha!!

kram och heeeej!!!



tjo hej...

imorn blir det sthlm och idoooool!!!! ser verkligen fram emot det. möter upp tjejerna i örebro efter skolan. sen drar vi. ska bli så skönt att få åka bort lite..göra nåt skoj. och sen att få träffa nettan och johanna!! har lovat klassen att jag ska försöka höras i direktsändning..ett jobbigt uppdrag..heh. de tyckte jag skulle skrika KUM 5 när hela globen är tyst i väntan på att vinnaren ska läsas upp..precis när de sprättar brevet. shit. jag har verkligen pressen på mig. jag ska göra mitt bästa..haha!! sen om jihde kommer upp och stryper mig..jaa...det är sånt man får ta..:)

det snöar. det gör mig glad. förutom när det blir slask på en gång. och pernilla går i tygskor och blir blöt om sina fossingar.

tog upp min tåfobi idag. haha. ingen som förstår mig. men sen blir anders nästan matad med en tå av misstag under självskyddet. jaa. då höll plötsligt alla med att dte va äckligt. där ser ni. insikt gruppen..insikt.

vill bara säga att jag har världens bästa föräldrar. så är det bara. tycker om er. för ni bryr er så mycket om mig.

sen har jag väldans bra vänner oxå. ni är guld. ni vet vilka ni är. ni betyder allt för mig. synd bara att många av er finns på så långt håll. vill ha er närmare.

nu ska jag göra lite smörgåsar till imorn.

kram och hej.




en lördag..

chocken igår har inte lagt sig. och vi är alla lite fundersamma. va är det som händer egentligen?? varför? jag säger som johanna. man ville bara ställa sig upp och skrika whyyy?? klassen blir bara mindre och mindre. detta är inte ok. jag vill ha svar. samtidigt blir man rädd själv. är det min tur nästa gång?? nej fy fan. kommer sakna dig iaf. jätte mycket.
 
det regnar och det är trist. har en suris dag idag. allt jag tar i går sönder. jag kör in i snöhögar. jag kör över trottoarkanter. ger onda ögat till folk. tänker alldeles för mycket. vrider och vänder. grått...trist...

jag längtar iaf till fredag. då far vi mot sthlm jag och mina två idolbrudar!! :) ska bli så kul att träffa er igen. saknat er. sen styr vi stegen mot globen där kevin så klart ska glänsa och ta hem alltihopa. hoppas på en utgång sen och på lördagen lite shopping!! :)

nu ska jag lägga mig i soffan under filten och kolla på narnia.

hejdå.

meeeen....

min dvd har gett upp...den vill helt enkelt inget mer. jag som hade köpt sunes jul filmen idag. såg fram emot att se den. men nejdå..då ger den upp. vill inget alls tydligen. så nu har man önskat sig en ny dvd av mor, far och bror. hoppas att nån köper en åt mig. snälla.

i morse blev det panik. thomas skulle köra till station. jag går ut för att vänta på honom. han ringer i panik och säger att han vakna för fem min sen och undrar om jag kan köra istället för att tjäna några min. oh my god. min bil va en snötäckt igloo. men. jaja. jag sprang som en skållad råtta runt bilen och först försökte få bort all snö och sedan för att skrapa bort all is. skulle blivit filmad. för såg nog jäkligt skoj ut. i kort kort kjol oxå. haha. nice. men kom ibäg till station kom vi iallafall till slut. men fick springa i vild panik för att hinna på. puh.

i skolan va det glatt som vanligt. hehe. inget seriöst. tillman ritade ett diagram. fint va det. jag skratta ihjäl mig. så klart va det en fallos. va annars?? det är mycke snusk. och vi skrattar som barn på barnkalas. är det konstigt att man längtar tillbaka när man har helg?

har köpt mina första klappar idag. det blev till frökrarna linda och alva jansson. så på söndag ska vi baka och byta klappar. myys. ni är mina favoriter. när jag tänker efter så har linda och jag varit vänner i över 15år. det är länge det. vi har gjort och varit med om allt tillsammans. vi har semestrat ihop. gjort galna saker. första fyllan. första kyssen. oskulden. deep talks. muntrat upp varann. tröstat. skrattat sjukt mycket. varit osams. haft våra fobier. inte varit som alla andra. ätit köttbullesallad och älskat det. gjort en dans till me and my. blonderat håret så blondt att vi lyste upp hela ludvika..vi va fina. hah. levt för dagen. lägenheten där allt hände. jag kan fortsätta i evigheter. tycker så mycke om dig vännen. vi är riktiga kompisar du och jag (som våra mammor säger..hihi..). kraam.

fryser. jag har ingen värme i lägenheten. men det är mitt eget fel. har sänkt med flit för att ha kallt när jag ska sova. skönast så. hehe. meen. inte på kvällen. mina tår är som is.

längtar hem till dalarna. jag får inte ens komma hem till jul. det känns. får inte sitta i soffan och kolla på kalle och slåss om godisskålen med pappa. luta mig mot mamma och somna tryggt till ferdinand. inte sitta med kära släkten och äta julmat och dela ut julklappar. det kommer kännas så konstigt. men jag får helt enkelt göra det bästa av det. ska banne mig se kalle även fast jag är på jobbet. det växer jag inte ifrån. aldrig.

jadu. det är mycke nu. men jag är nöööjd iaf. tror jag. man måste va det. ja så är det.

kraaam


wiiiee....

pissdag från hell. ja den började så. jag vaknade med det dåligaste humöret. åskmolnet here i come. röjde runt i lägenheten som en ond liten tornado. slängde saker omkring mig. gick in i saker. svor. snubbla. nej. det va inge bra. hämtade upp thomas. mot stationen. regnade småspik. tack. kom if på tåget och fick bra plats. somnade som en stock. sen ut i regnet igen. självskydd. satt i omklädningsrummet och surade. ville inte gå ut till de andra. towa kommer. hon är lika sur hon. så vi peppar lite. kommer ut.
"va arg du ser ut pillan??"
"jaa..jag är suuuur"
"nää..men vaddå? du är väl aldrig sur?"
"idag är jag det...håll keft"
"okok...lugn..haha..."
sen började övningarna. jaa..då fick jag ut min ilska. tyvärr fick några ont. men det fick jag med. sen förstår jag inte det här med att det ska kittlas. speciellt inte när jag ligger i ett benlås och inte kommer loss. skrek rakt ut. avslutade passet med massage..underbart!! en annan sak...när jag ligger där som ett litet paket..gunga inte fram och tillbaka och säg: "oh..det här va ju porrigt.." what?? men men...jaa...jag misstycker ju inte..haha! sen fick vi den "glada" nyheten att föreläsningen efter va inställd. men den sista på dagen..ja den skulle vi ha. detta innebar en rast på nästan 4 timmar....gaaaah...jag dog. men jag johanna jonas och thomas gick och fika. gott. det behövde vi. sen tog vi lunch..bakvänt..men nödvändigt. sen va det bara oseriöst hela eftermiddagen. mitt humör förändrades snabbt. skratta så snoret spruta. och tack för kexchokladen andreas...du visste att jag behövde den..:) go och gla..kexchoklad!! sista föreläsningen fick vi veta att vi skulle redovisa framför tavlan. hah. va bra. vi som va trötta och skrattiga. höll på att dö. flera ggr om. roligaste klassen. har sagt det förut. men det tåls att säga igen. jag kunde iaf genomföra min redovisning utan att bryta ihop. men det gällde att fokusera på johanna. för grabbarna försökte få mig ur balans. men icke sa nicke. hahaha....!! avslutade dagen me att peta in min nagel i huvudet på daniel.f..ajajaj...det kommer jag få känna på imorn..neeej. så dagen slutade bra iaf och jag och thomas sov som två små barn på tåget. han snarka till och med så jag vakna och fick sätta en armbåge i sidan på han..haha!

trivs i min lägenhet. pyntad och fin. jag myser. nu vill jag bara ha snö som det är i dalarna. snälla. längtar efter min mamma och pappa. men de kommer snart med julemat. tycker om er.

         

ont i mitt huvud. borde lägga mig tidigt idag. imorn är det övningar hela dagen. ska bli kul. ska väl plocka fram lite saker så jag slipper springa runt imorn.

byebye..

..

att ens humör kan ändras på en sekund. av några rader. jag som varit så glad på sistone. men nehe..inte för länge är det nån som bestämmer. fan pernilla är glad..detta måste vi göra nåt åt. ge henne va hon tål. så hon inte kan stå upp sen..golva henne. fan.