finally...

nu är jag klar. det tog verkligen hela dagen. men nu är det myys. jag är så himla nöjd. fint blev det. och så luktar det kanel i hela lägenheten oxå..doftljus. jag har julkänsla nu. men för några timmar sedan trodde jag aldrig att jag skulle bli klar. det va kaos. grejer överrallt. men nu så. yees! enda minuset va att jag inte kunde tvätta så mycke som jag ville. jäkla grannar som hängt tvätt i hela tvättstugan. som dessutom varit torr sen i morse..hallå...TA BORT DEN!!! så nu har jag hängt den tvätt jag kunde tvätta runtom deras tvätt..hah..det kan de ha..nu får de leta sig in till sin. får väl fortsätta tvätta imorn..suck..när man är så pigg efter skolan...nooot.

nu tändas tusen juleljus....♥

va har jag gett mig in på???

sitter och vilar medan golven torkar. jag har satt igång med julstädning och adventspynt...min lägenhet ser ut som ett kaos just nu. sen bestämde jag mig även för att tvätta samtidigt..hm..hur tänkte jag nu?? stress!! kommer va klar nån gång vid midnatt som det ser ut. jag vill bara börja pynta..men den tråkiga städningen tar ju en evighet...gaah!

igår va jag i sala på lennie norman. han va rolig. pernilla skratta. jag va nykter och körde hem sen. så det va lite av en chock att se sitt jobb på fyllan. eeh..är det nån som är trogen? är det bara snusk? ska man slåss? jag dansa iaf med gabs. han är så jäkla duktig. i fredags va jag oxå i sala. då va det nån dj som spela som hanna känner. jag trodde det skulle va en house kväll. men när bandet börjar spela..jaa då hör jag hiphopish toner flöda ut i rummet. äntligen kunde pernilla dansa utan att se ut som en vibrerande anka. det va en kul kväll.

jag har dragit på mig en jäkla magkatarr. är väl all stress som varit ett tag nu. jag känner mig hungrig hela tiden. men äter jag måste jag spy. svider och gör ont. mår illa hela tiden. suck.

jag jobbar julen. som jag trodde. 23, 24, 25, 27, 28. jisses. jag ska va på häktet hus 10. känner ingen där. sen ska jag iaf va på isol den 30. det känns bra iaf. sen är jag leldig hela nyårsveckan..jobbar bara den 30. då får jag åka hem en sväng efter nyår iaf! :) mamsen och papsen kommer iaf ner till mig på julafton. annars hade jag brutit ihop. de är så söta. de skulle åka ner och göra ordning julmat tills jag kom hem från jobbet..tussar!!

jaha...nej nu tror jag golven torkat..jag ska ge mig på städningen igen nu..hej och hå!!!

wish me luck!

kamera

Då har man fått sig en ny kamera då. Inte nog me fylleångesten i söndags..jag upptäckte även att min kamera va helt paj. Som tur va så va jag så smart när jag köpte den att jag hade försäkring..så idag hämtade jag ut en ny..:) Liite bättre är den jag fått..meen..nu ska jag lära mig den oxå. Jaja...jag hoppas jag kan ta kort iaf...man vet ju aldrig. Treevliga killar på onoff oxå...*blinkblink* Men minneskortet från min förra passade inte i den nya...såå...om nån har en kamera som har SD kort..säg till...så kanske jag kan låna och föra över mina bilder till datorn...snällt vore det...mycke snällt.

Jag är glad. Det känns så skönt att äntligen va det. Och snart får jag sätta upp stakarna oxå..jejj!!

Känner mig dock lite krasslig. Jag hoppas verkligen inte att jag åker på nån influensa eller vinterkräksjuka....uäck...!!

Nu ska jag fortsätta att kolla på mikael persbrandt.....ooh....mums!!

ett gott skratt....

...förlänger livet. Efter idag så har jag nog ökat på mitt liv med några år. Herregud...de är verkligen inte kloka dessa pojkar..jaa..även flickorna...:)
"Pernilla...nu håller du keft"
"Står du här och skryter om dig själv?"
"Sådana här personer har svårt att koncentrera sig när de borde göra det..speciellt när något är tråkigt" "Eh..är det ungefär som klassen nu då??"
"Jag hade en lösfitta i frysen....det va en present"
"Kan du säga turbo tutte på ditt gulliga dalmål?"
"Hallå...ser du inte att jag flirtar med dig??" (håller handen för ena ögat och blinkar frenetiskt)
"Min man har nog ADHD..han äter hela tiden"

Jaa..skulle kunna fortsätta...men är väl bara jag som tycker det är hysteriskt kul..haha! Man måste va på plats för att förstå den oslagbara humorn. Gillar er. Ni gör min dag.

Har gjort det nu...och det känns skönt. Är nog inte bra att gå runt och va arg för länge. Men jag behövde det här uppehållet..nu är jag klar. Så det va dags att höra av sig igen. Skönt. Nu ska jag ta det för va det är...inget annat.

Satt i telefon med Camilla...hon hjälpte mig att formulera..jag är kass. Plötsligt förstör jag hennes matro...jag kräks...och måste svälja det igen..jag veeet...äckel!! Är rädd att jag kommer svimma..eftersom jag hävdar att jag inte varit magsjuk på 15 år..och inte haft feber på 10 år...vilket Cam starkt misstror..men hon ber mig gå och göra det jag ska och ringa upp henne igen..så hon vet att allt är ok...:) Och jaa...jag gjorde det jag skulle...OM jag gjorde..va fan är detta nu då?? Vill inte bli sjuk. Mår illa...kräks...ont i skallen...neeeeeeeeeeeeej.....

Imorn ska vi självskydda. Hade examination igår...gick bra...jag är godkänd på första delen som är mest försvar. Nu ska vi gå in på nedläggningar, gripande m.m...ser fram emot!

Nu ska jag packa iordning...gonatt...

uäck...

mår inte som en prinsessa idag direkt. men får väl skylla mig själv när jag blandar baileys..bål..rödvin...cider..och sen lite grogg på det. jisses. att jag lever överhuvudtaget. blir soffan all day long känns det som. men måste handla lite oxå. hm..kanske kan va bra me lite frisk luft...eller???

today

bävar redan inför måndagen.......kommer kännas....

idag har jag varit duktig. jag sov ut. sen gick jag ut i det fina vädret (snö och sol) för att gå och träna. va riktigt skönt att träna. måste ta mig dit oftare. ska dit imorn igen. solade oxå. det behövde jag verkligen..vit som ett lakan. sen hem och äta "frukost" och sen va det plugg som gällde. nu har jag bara lite kvar. det gör jag klart imorn..hoppas jag. sen va det dax för handling. hade verkligen inget i kylen. men nu har jag fyllt upp det inför helgen. bra dag och jag har fått mycket gjort. imorn blir det träning..plugg och sen måste måste jag städa och tvätta. kom ihåg!! ska försöka klämma in en träff med karolina oxå. vore skoj!

alldeles nyss var jag på väg att göra nåt dumt..ska inte göra så. men nu va det nära att jag inte kunde låta bli. hm..jag måste verkligen jobba på det här. men tanken finns där...all the time.

jaja..ska fortsätta kolla på fantastic four. gillar "the thing"...hehe..det är jag...sur och bitter..

...

att det kan gå så fort.

det är ofattbart.
 
mina tankar går till dig och till din familj.

jag förstår inte.
 
jag är ledsen.


:)

Se...nu klarnar det....nu ger jag blanka tusan i...aahh....allt.....

Har haft en skön helg. I fredags åkte jag till sala för en idol- och spelkväll med Lina, Ida och Carro...treeevligt. Förutom att rockrobin åkte ur idol...va faaan??? Kan alla småtjejer sluta rösta...innan jag blir förbannad!!! Duetten va helt underbar...loved it...han gjorde till och med johan bra. Spelet sen...jaa men gissa vem som kom sist?? Jaaajaaa....!! På lördagen hade jag Linda här..vi shoppade på dagen. Jag alldeles för mycket för min budget just nu..men men..! Sen handla vi gott till kvällen och åkte hem för att fixa iordning käket. Det blev nåt som Linda kallade "glufsglufs"..haha..jag va skeptisk...men det blev skit gott!! :) Hyrde även film...meeen...jaa..visst va den bra...men så jävla klyschigt...jag hade räknat ut slutet innan den började...suck...love så klart oxå....jisses. Idag har vi sprungit lite i affärer igen..och sen åkte Linda hem. Och jag for hem till lägenheten och då va det tvätt som gällde...fick undan all tvätt...nöööjd!

Imorn börjar distansveckan...vi har inga föreläsningar på hela veckan utan vi kan jobba hemifrån. Vi har fått massa uppgifter som ska göras per dag...puh..!! Men vi är några som kommer åka till skolan ändå...annars får jag inget gjort..eller så pajar väl datorn så jag inte kan skicka in. Nej nej...pedant Pernilla måste till skolan ändå..haha! Och på tisdag är det examination....08.00 får vi uppgiften sen ska den va inskickad och klar 16.00. Jag får ont i magen.

Jag blir att le....men det är förbjudet...men jag kan inte sluta....ler du?

Längtar till julpyntet nu...haha...har jag blivit sjuk?? Köpt röda kuddar på indiska. Jag har gardinerna klara. Ljusstakarna är redo. Lite pynt. Julstjärna som vill upp i fönstret. Åh...myyys...jag vill. Funderar även starkt på att baka nåt eller så....så man får doften och känslan. Det är iaf bestämt att jag, Linda och lilla Alva ska baka pepparkakor...jag är glad.  Måste skapa så mycke julkänsla som möjligt så jag inte blir att längta fööör mycke hem på julafton...snyft...men jag tror nog att mamsen och papsen kommer ner på julafton till mig.....jag hoppas...♥ Jag hoppas oxå att jag ska få komma ner till Sara en sväng för att gå på julmarknad och mysa i Södertälje...jag bjuder in mig själv annars...:)

Bye bye...

torsdag

Den här morgonen började inte bra...jag va inte på bra humör. Jag va trött...besviken...arg..lessen...nervös inför vår återkoppling...usch...såg säkert ut som ett lesset litet åskmoln..haha...! Men det går inte att va nedstämd i gruppen...de fanns där direkt...K-Å klappade axeln...S kramades och frågade hur det var..D frågade om jag inte mådde bra och sa sedan att han skulle nog få mig att skratta innan dagen va slut...jag blir bara kärare och kärare i vår grupp. Sedan va det dags för självskydd...högt tempo...nästa vecka är det examination...jisses! Men då kom jag igång iaf...nedstämdheten släppte...jag kämpade. Med tunga steg gick vi sedan tillbaka mot skolan och vår återkoppling...men den gick jäkligt bra. Bra diskussion och vi hjälpte varann....skit bra! Skönt. Pusta ut. Fick förresten den finaste komplimangen idag...när vi va på väg tillbaka till skolan så sa S och J att de hade diskuterat mig i bilen flera ggr på väg från örebro till västerås...jag blev nervös och frågade om vad? "Jo att du är så vacker...och ditt leende och skratt lyser upp ett helt rum". Jag blev helt stum. Och försökte svälja gråten. Visste inte va jag skulle säga. Kan inte ta sånt...blir jätte generad. Och jag har så svårt att ta det till mig....för i mina ögon är jag inte detta....i mina ögon är jag..........jaaa....ni vill inte veta.....undviker speglar vissa dagar för att inte få ångest...... Så detta gjorde mig glad. Väldigt glad.

Imorn bär det av till sala för att spela lite spel...ska bli riktigt skoj! Bäst att börja gnugga geniknölarna...de man har kvar..haha! På lördag åker jag till linda och blir kvar till söndag...film och mys...ser fram emot det. Bara vara...och må bra.

Jaa...nu ska jag lägga iordning allt inför imorn.

Gonatt...


so what...i´m still a rockstar..i got my rockmoves...

Trött...trött..trött....ska det va så här?? Jag är helt slut i kroppen...häver mig upp sjukt tidigt om mornarna..heeela dagar i Örebro...sen hem och försöka ha ett liv. Det är inte lätt....usch. Men jag har det jäkligt skoj i skolan..är man på dåligt humör när man kommer dit så ler man på hemvägen. Bara en massa tok. Idag höll jag o Johanna i underhållningen..vi sjöng och dansade..när vi klämde i med "jag vill vara din margareta"...ja då minsann klämdes det i från alla håll och kanter...vinnande koncept..:) Vi får se imorn om F har provat dammsugaren och dammråttan hemma...eh...haha...??? Jag tycker om er alla...ni är bäst. Tråkigt att det snart är över bara....hm....

Är så kluven...vet inte riktigt...jag känner mig glad...men sen finns det nåt där bak i huvudet som inte vill ge med sig. Va faan...ska det ta sån tid??? Jag vet inte va jag vill göra längre....just nu känner jag mig svag...skulle vilja säga och göra saker...men nej nej...jag ska hålla mig borta...inte lockas in i nåt maktspel...men det är svårt....jag har så mycket som jag vill ha ut. Har inte fått ut all ilska och ledsamhet än....därför kan jag heller inte släppa detta.....:( Snälla...kan du bara inte ge mig nåt...så jag kan ge tillbaka....snälla...det är jag iaf värd....

Är så himla kramsugen. Nån måste väl vilja kramas liite iaf...?? :) Jag har abstinens....vill ha myyyys med nån...NU!!

Du gör mig så glad...verkligen...och jag känner mig så glad i ditt sällskap....hm.....

Nej...ska väl sova nu...så jag orkar upp imorn...men det är så många känslor i kroppen...att jag inte vet hur jag ska kunna slappna av...förvirrad...ja jag veet...jag är det hela tiden...men nu är det rörigt.....

Gonatt....




back in tha days...

har haft en riktigt bra dag idag...skolan är kämpig men jag har inte skrattat så här på läänge. de är galna mina klasspolare...haha..vi var tillbaka på högstadiet/gymnasiet igen. satt längst bak och skratta...spela tre i rad...kasta pappersbollar...bröt ihop..underbart. jag uppskattar detta...behövde det. få se om man kan skärpa sig imorn...eller om vi fortsätter där vi sluta.

för övrigt så har oron lagt sig...det känns skönt. och imorn vid den här tiden är jag hemma i trygga snöån med mina föräldrar...längtar. jag vill bara krama om.

igår va jag hem till karolina och åt tacos med henne och två karlar. det blev även kladdkaka med grädde...mm...! :) sen kolla vi bonde och skämdes lite...magnus...försvinn. och efterlyst så klart. treeevligt.

på lördag är det 40års fest på agendan..ska bli riktigt kul att träffa alla från dollar.

nu är det sovdags om jag ska orka imorn...och inte flippa ur som idag och skratta hysteriskt som en tonåring på lektionen..hah!

gonatt....


neej....

när ska det ta slut? sitter här i min ensamhet och är så orolig...jag kan inte koncentrera mig på nånting annat. försöker kolla på tv...men det går inte...tankarna flyger runt bara...kan inte göra nånting..bara att vänta. varje gång telefonen ringer flyger jag högt...tror det värsta...jag vill inte tänka. "det är ingen fara" säger de.."ta det lugnt".....men nåt är det ju...va är det?? vill bara åka hem och sitta bredvid min pappa.....snälla...låt det gå över till imorn. jag är så rädd...och jag kan inte göra nånting......