Vinter..

Nu är det vinter...på riktigt! Snön har kommit...men tyvärr slaskat bort ganska mycket nu. Fint om det kunde ligga kvar...snöa stoora flingor och sedan lagom kallt med sol....ah! =) Tycker det är lite mysigt faktiskt!

Igår va jag och fikade med Linn...trevligt! Vi snackade lite pinsamheter...jag hoppas bara att öronen på BK inte var alltför stora vid de andra borden..haha! Sen blev det en vända på stan oxå..med lite boktips!

Är så trött på jobbet nu...kräks...vill flytta härifrån..nu! Jag vet...jag tjatar..men det är det enda som saknas just nu...en flytt och ett nytt jobb. Men det ser svårt ut....fanfanfan! Så trött på det här...på jobbet..stan...det är det som gör att humöret inte är 100% just nu..annars skulle det va toppen! Får helt enkelt börja kolla andra möjligheter...norge..eller något soligare ställe...nån barkurs kanske..?? Jag vet inte...vill vill så mycke..men slutar alltid i ingenting....

Neeeej....nu så....

Godnatt....

Gaaah....

JAG VILL HA ETT JOBB NUUUUUUUUUU!! SÅ JAG KAN FLYTTA FRÅN DENNA STAD!!

Åh....tvungen att avreagera mig lite....blir så less....finns inga jobb......

Heeees

Har tappat rösten helt idag tror jag...gapa och skrek för mycke igår. Vi va på moneybrother i falun..förband va florence valantine. Det va skit bra alltihop...men money är ju helt enkelt bäst. Vilken röst han har...plus att han ser jävligt bra ut. Stod på första parkett tryckt mot stängslet och försökte att inte veva för mycket åt folk som försökte tränga sig förbi..haha...man blir lätt lite ilsk där framme. Man kände svettlukten..vibrationen från basen..man bara njöt! =) Blev en ganska tidig kväll...men berodde väl på att vi hållit igång sedan tidigt. Förfesten va skoj...lite "jag har aldrig" lek..mycke dricka..lite dans..musik...jaaa! Kvällens bästa va nog ändå den arga citronen vi fick me oss hem...haha...hon skällde och hade sin egen stand up show hela vägen hem...skratta tills jag nästan kissa på mig!

Ledig imorn...skönt! Ska försöka göra nåt vettigt av dagen..va nu det kan bli?? =) Träffade min linda och alva på dollar i lördags...va så kul att träffa er..vi har mycket att prata om! Hoppas vi kan ses i helgen som vi sa..skvallra lite granna och bara umgås..va så länge sen. Ta en lååång promenad.

Nej ska väl gå ner till kalaset...är och firar min kusin...fyller 14 år idag. Så jag ska väl vara lite social! =)

För att avsluta säger jag som spice girls...things will never be the same again.......

Ciao...



Förkyld....

Fan...förkyld som en gnu..trodde det va på väg över..men nej då..nu har man blivit hes och hostig. Men men...får proppa mig full i meducin!

Efter jobbet idag gjorde jag och soffan upp i en bowling match..gick inge bra för mig först..men när jag fattat hur jag skulle hålla handen..ja då kom striken! =) Vi vann varsin serie...tur va väl det...tävlingsmänniskor som vi är! Sen blev det en tacotallrik på engel...gott va det..men det satte igång magen..haha! Hann även med en vända på stan men vi kunde snabbt konstatera att det inte fanns några partyblåsor..så vi får väl dra fram nåt gammalt till på lördag. Det går nog bra det med!

Längtar till lördag...moneybrother! =)

Hej hej...