Nytt!

Nu sitter man här..nyfriserad och nyfärgad...så jäla gött! Har varit i falun idag och klippt mig..blev kort..känns väldigt bra! =) Sen gick jag och sara på stan och kikade...hittade ett linne och en liten sjal. Inte så stora inköp..men det räckte för mig! Sen gick vi hem till sara och färgade håret på varann..så nu är vi de svarta pantrarna...ohlala! Va lite otäckt att köra hem sen..mörkt och konstigt väglag..men hem kom jag iaf. Kan ha berott på att jag körde pappas bil..inte så van med den. Vill ha min bil tillbaka...NU! Hoppas jag får den imorn.

I måndags kväll va jag på underklädesparty hos eva..fanns mycket fint! Men synd bara att det är såå dyrt. Men jag slog till på ett par snygga strumpbyxor iaf...de va inte så farligt dyra..=)

Tandläkaren i tisdags....fiii fan...det är det enda jag säger....

Känslan hänger kvar...hmm...hur ska man göra med den? =)

Ciao....

Party!

Vilken kväll igår...helt underbar! =) Va seg till en början...låg och halvsov hemma. Skulle inte va i stan förrän nio så jag tog det luuugnt. Men sen ringde soffan och tyckte att jag skulle komma till linn och ta lite innan vi åkte upp till högberget och träffa therese och therese. Så då blev det fart...skyndade mig in i duschen och fixade och donade och sen iväg till stan. Blev en snabb grogg hos linn..sen va det dags att åka..vi va lite ur gängorna och oroliga vilka det kunde va på festen mer? Men det visade sig va jätte kul folk..mycket trevligt och roligt! Alltid kul att träffa nya människor...och jag skulle ju bli belägrad oxå...hahaha...vilken felsägning! Partade på där uppe sen ner till grand där kvällen fortsatte...det blev starka drinkar i baren...dans...mycke flirt...mera flirt...fanns mycke snyggt ute..mmm...blev bjuden i baren...träffa gamla kompisar..många såna ute oxå vilket va skit kul..liten puss av gammal kärlek...en till...en till...en till.....=)....fick drink över mig..slagsmål i varje hörn...nyx...väktare...polisen...vi stötte på polisen...va ju så snygg...pratade me allt och alla..mc donalds...mycke mycke skratt..va länge sen jag skratta så mycke...ont i magen...flirt...flirt...efterfest...jag och therese och två killar...lite kyssar...hmm....åkte hem för att jobba idag. Jävligt rolig kväll...va kommer slå detta?? Blir svårt kan jag säga...tänk att jag kunde ha så kul på grand..ja jävlar! =)

Lördag dag spenderades med moster M i ludvika. Vi möttes vid dollar och började vår shopping där..blev kvar där ganska länge..vilket nog berodde en del på mitt prat med arbetskamrater..=) Sen åkte vi upp på stan och kollade lite...och som alltid när vi är ute så lurar vi på varann massa saker..för min del blev det en sjal "som passar skit bra till din nya skinnjacka!", en keps/hatt/mössa...nåt sånt..=), sovshorts, ljuslyktor´och present till mamma. Sen gick vi på BK och fikade...blev köttbullemacka...men fyyy va mycke rödbetssallad..uäk...annars väldigt gott! =) Hann även ner till gammalgården och kollade kläder...men nej...fanns inget fint alls. Trevligt trevligt va det! =)

Det är nån som fastnat i mitt huvud....trodde inte han visste vem jag var...men tydligen...åh...fiiin...men komplicerat värre tyvärr....ajaj...! Varför kom du fram och fastnade....?

Kommer leva på den här helgen länge!

Ciao!

Allt på en gång....

Det verkar som om jag är inne i något dåligt omen just nu...vet inte va som händer. Allt bara faller sönder runt omkring mig...suck! Igår mådde jag dåligt hela dagen...illamående och ont i huvudet...plus jätte trött! Va och tränade med soffan och det kändes lite bättre. Sen kom jag hem..åt..la mig vid tvn och somnade. Jag vaknar av att mamma ropar på mig att komma upp för bror är på besök. Jag kommer upp och står och pratar med dem i flera minuter...sen helt plötsligt försvinner all färg från mitt ansikte..läpparna blir vita..kallsvett...och så svimmar jag..bror fick lägga ner mig på golvet och la mina ben högt. Huvudet bara snurrade...mådde illa...ännu mer huvudvärk. Fy faan...kändes hel konstigt...vet inte va som hände...och varför?? Borde nog åka och kolla mig på lasarettet.....men törs inte...! Har varit så här konstig i kroppen länge nu...hmhm..!

Sen idag vaknar man och känner sig ok..ska åka ut till camilla och umgås lite..då har min bil pajat ihop totalt. Pappa va ute och fixade med den för den krångla dagen innan...sen fick han inte igång den. Han tror det är motorn som pajat och då är det billigare att skrota bilen...och köpa en ny! What?? Hur kunde detta hända?? För vilka pengar ska jag fixa en ny bil?? Nu?? Nej nej nej...! Han kör ut mig till cam och jag känner mig verkligen bedrövlig...men han ska iaf åka in och fråga bilmekanikern om va det kan va för fel. Bryter ihop hos camilla...finns ingen stoppknapp..haha..skrämde väl livet ur henne...men men...så kan det va. Lite pepptalk , ett glas vatten och vi går ut på långpromenad. Då mitt i vägen kommer en liten tax springande..samtidigt som lastbil på lastbil dånar förbi. Jag fångar som tur va upp denna lilla krabat och går mot gården närmast där vi tror han hör hemma. Där släpper jag han i tron att han går hem...var bara det att det inte va deras hund..så han drar igen..fort fort efter vägen...shit! Massa bilar stannar och tror att jag och cam är ägare..vi förklarar att vi tror det är en jägares för han har nåt band runt halsen. Till slut får en lastbilschaufför tag på hunden och vi hittar ett telenr på bandet. Han återförenas med sin husse...haha...drama drama! Pappa kommer och hämtar mig sen...med glada nyheter. Det går att fixa felet...ingen ny bil eller motor..klart det kommer kosta..men absolut inte så mycket som jag hade trott..det är jag väldigt glad för. Världens bästa pappa fixade! =)

Sååå...nu får det f-n va nog med elände för ett tag. Men nästa vecka ska jag till tandläkaren...så då blir väl nästa smäll...om inte ännu tidigare! Suck....!

Ciao...




Helgen..

Jaha...då va det söndag igen. Veckorna går fort fort. Snart är julen här. Lite mysigt iaf.

Helgen har varit skön..nyktert..det va nog nästan det bästa! =) Börjar bli lite less på festandet...faaast det kan ju ändras snabbt. I fredags va jag ledig..så då va jag in till stan och handlade och fixade lite. Sen fixade jag middagen på kvällen...fajitas blev det..mums! Starkt och gott! Sen va det jobb på lördagen..hur mycke folk som helst..ett tag trodde jag att hela ludvika befann sig i butiken..jisses! På kvällen träffa jag soffan och sara..vi kollade film..nina frisk..fy faan...dåligt dåligt dåligt! Det va mest skrattretande..skådespelarna sög verkligen (för att låta som en fjortis)!! Men vi hade treeevligt! Förlåt att jag inte åt upp popcornen soffan..haha! Idag va det jobb igen..lika mycke folk..och mitt uppe i allt så blev det strömavbrott oxå..det blev verkligen helt svart och kunderna fick leta sig fram med hjälp av mobilerna...haha! En annan satt som ett ufo i kassan och bara väntade på smällen! Som tur va kom ljuset tillbaka...men då funkade inte kassorna...suck...va nästan på väg att få en kruka i huvudet..tänk va arga människor kan bli..hua!

Jobbar imorn med..vill inte...inge kul längre. Bara mycke att göra heeela tiden! Sen blir det träning med soffan...det är hårdkörning har vi sagt. Få se om vi håller måttet imorn! =) Pratade med madde i fredags...ska nog följa med henne på något pass när det passar...hon gick på nåt som hette funk..aerobics med lite dansrörelser. Lät skit kul! Och sen va det core oxå en annan dag..lät oxå bra...mycke magträning! Få se om tiderna stämmer så jag kan följa.


Jaa...det va väl helgen det! =)


Ciao!





En vanlig dag...

Jobb idag..sen åkte jag och tränade. Jag va verkligen laddad idag..jag körde på som sjutton. Blev en timme på bandet och nästan lika mycket inne på gymet...jag vet inte vart jag fick energin från! Men jag hade mina polare i mp3 spelaren..hårda korn..general knas med tung tung baaas..då går det att hålla på hur länge som helst! =) Snart är det den 9de oxå..då får man se generalen live..längtar! Yeah! =) Träffade Patrik på gymet oxå..han har den dåliga vanan att ropa "porny" efter mig...hm..varje gång...haha...ja va säger man?? Tack Patrik för att hela gymet vände sig om och undrade vem denna porris var!?!

Känner mig rastlös i kroppen...känner att jag vill göra något..hela tiden..sysselsätta mig! Jag funderar starkt på att lära mig...skratta inte nu..men jag skulle vilja sticka. Det skulle va som lite terapi tror jag..eller om jag ska börja med mina mostrars favoritsyssla..att göra smycken. Vet bara inte om jag har något tålamod till något av det..haha..men det är det jag vill testa. Jaa..jaa...

Nej...nu ska jag ladda ner lite bra musik...ciao!

Jaa..

Är så trött..det har varit mycke jobb och så är det hösten..det är så mörkt hela tiden. Man vill bara krypa in och ha tända ljus och bara mysa.

Helgen..jaa..behöver inte nämnas..kaos..jag lämnar det...

Igår började jag jobba sex...va lite svårt att komma upp ur sängen kan jag säga. Man är inte riktigt sig själv..egentligen livsfarligt att köra bil till jobbet då..haha! Slutade tolv och åkte då och hämtade Sara och så käkade vi buffe på Thai resturangen. Gott..men starkt! Riktigt trevligt va det..vi satt kvar så länge att personalen började kolla snett på oss...haha! Sen va jag till hemköp och fyndade lite på rean..haha..är det rea nånstans så lär man ju dit..fast det är en mataffär..haha! På kvällen va det jobb igen...vi gick ut extra på dollar. Jobbade mellan 18-24...det va mycke saker att ta ut men det gick bra..hade ju kul medan vi arbeta. Jag och Henrik slog oss ilag..skönt! =)

Idag fick jag va ledig pga att jag jobbade kväll/natt igår. Så har haft en riktig glidardag. Va och tränade med Linn i morse..svettas lite. Sen tvinga hon upp mig i en ny maskin..herregud..haha..mina muskler va inte redo för den! Sen åkte jag och mamma och fikade i ulvshyttan..prata massa över en köttbullemacka! =) Sen va vi in i lite affärer innan det bar av hemåt. Promenad med pappa på kvällen.

Jaa...summerat lite iaf! Imorn är det jobb igen...träning oxå...måste! Ska köra på nu..drygt innan men skönt efteråt.

Humöret...joda..det är på väg uppåt...jag känner mig nöjd!

Sen måste jag ju bara säga att jag ska på idolfinalen i globen 7 december!!! =) Kul kul kul!!! Åker ner med Annett och Johanna...längtar!

Nu är det dags att sova...godnatt!


Mystery night....

Helgen har passerat..jag jobbade men hann även med att festa lite. Marie som nyss kommit hem från utlandet ville parta lite och fira moi! =) Det va mystery night..togs emot på trappen av en Marie i guldmask och drinkar på fat..härligt! =) Hon hade givetvis en mask till mig me! Sen blev det mycke dricka..mycke mer för vissa..hmhm..?? =) Dans..deep talk..snusk..kortspel...ja allt det där som hör till! Vi hade jätte kul! Vi va laddade för stan..men tyvärr kom vi inte dit. Maries drinkar va nog liiite för starka..fast "vilka mesiga drinkar du blandar..jag blandar rejält för jag tål verkligen mycket!"....haha...någon som känne rigen sig? Slutade med lite fyrverkerier! Lilla vännen!

           

Va nog tur att vi inte hann ner på stan...för fem på morgonen vaknar jag med en magkatarr som inte är av denna världen...fy fan rent ut sagt!! Fick sitta vid toaletten i flera timmar...försöka få upp det så det lättade lite. Sen kunde jag inte äta på hela dagen....puh...började redan i fredags...usch! Men nu börjar det bli bättre...känner av det lite grann. Men har väl ätit för stark/fet mat och sen har man ju en hel del tankar som snurrar....hur ska man få stopp på dem?? Vill inte grubbla...men gör det heela tiden. Fan.....

Gymet idag...skönt..ska dit imorn igen tänkte jag. Jag slutar ju ändå kl 12.

Igår va bror och Kajsa här och firade mig..fick pengar..ah spendera! =) Det blev fika och tårta..yummy! Sen va jag tvungen att flasha med min nya mobil..äntligen har jag köpt en!  Så jag fick lite roliga ringsignaler av Kajsa...jag har en favorit..som ingen annan tycker är kul...min dåliga humor...haha!

Ja...det va väl det..ciao!


Så sant...

image304

Hihi...var bara tvungen..är det inte så så säg?!

Yeah...

Snart dags för party...kul ska det bli! =) Mepplan och jag ska ut och svänga våra lurviga..kanske ragga lite granna...joo men visst! Ska väl slänga mig i duschen snart så jag inte luktar illa.

Jobbar i helgen..trist..men det går fort..får bara hoppas att jag inte mår dåligt imorn. Kankse att det blir en fika med moster Mona imorn oxå efter jobbet..trevligt!

Träffade Linda och Alva en snabbis igår när de va in och handlade..måste komma ner och hälsa på er snart. Så vi kan hyra film och mysa lite...lite naturgodis oxå kankse..?! =) Saknar ju er jätte mycket!

Humöret..joda...det känns ganska bra nu. Men fortfarande är det något som gnager...vissa personer borde ju ta åt sig mer än de gör..de tänker bara på sig själva. Är så trött på att bry mig...för det gör ju inte de. De tar sin chans och så tar de över..men ta över då..jag behöver ingen! Jag har andra! Så det så! =)

Hoppas på en toppenkväll iaf! Synd att Soff inte kunde följa..ingen skönsång ikväll då! =)

Kram och Hej!

Gaaah...




Får man vrida nacken av snorungar??? Snart kommer jag göra det...hårt, tight och långsamt! Jag tar gärna några år på kåken för det! =)

................

Va fest här i lördags...riktigt kul! Men drack alldeles för mycke..men det va inte mitt fel..det hälldes visst sprit i mitt glas när jag inte såg..hmhm...?? Linda har erkänt sig skyldig...din lilla lus! =) Kul att du va me i lördags...det kändes som förut...och som min mor sa: "Det va nog fröken söderqvist och fröken jansson som var mest på g". Va konstigt...det brukar ju aaaldrig va vi som är det heller...eller?? Jooo!! Full rulle som sagt...selmas...silverdollar..dans...påhängsna gamla gubbar...sång...illamående...hot wings..you name it! Kul att ni va här tjejer! =)

Jag vet inte va jag ska säga....just nu känns allt upp och ner. Trodde det va den vanliga söndagsångesten igår..men den håller i sig idag...allt känns bara felfelfel...vet inte vart jag ska ta vägen?? Jag vill bara krypa ur kroppen...försvinna en stund....bort bort bort....! Varför går man ens upp?? Det känns tungt....för tungt....!

Snart kommer släkten oxå...det ska firas idag me tårta och grejer! Skönt att få ett avbrott från tänkandet. Känner för att träna lite...få ur sig lite skit...kanske att jag hinner det ikväll. Skulle va skönt.

Tjatja...