att stressa

Första snön har fallit...och jag blir som ett barn. Om jag vågade skulle jag gå ut och ställa mig me tungan ute...haha...men då skulle nog grannarna undra. Men det är fint. Och det blir ljust.

Hur mycket som helst att göra i skolan..uppgift på uppgift...jisses. Men det är bara att försöka hålla lugnet och börja från början. Gillar min grupp iaf..de är underbara. Idag skratta jag så magmusklerna fick sig en rejäl omgång. Sen va det självskydd..och det va hårt..jag är blå lite varstans. Men det är skoj..jag ger mig in i det till 100%. Svetten sprutade.

Helgen hemma va skön. Blir alltid lugn av att komma innanför dörren i snöån. Plus att man fick sig en drink i handen..gött! Falun på lördagen och Håkan. Jag va lycklig.

Trött som en gnu...man är pendlar helvetet igen...suck...men men...bara tre månader kvar...eehh...??

Jag har fått svar....som jag ville...men inget bra...men nu kan jag iaf gå vidare....snart....nån gång....kanske....

Hej hej....

:::

Vilken dag...svettigt kan man säga...självskydd på schemat. Men det va jätte kul. Men blåmärken lär man ju få...upp till kamp..haha!

Imorn är det skola igen..men sen bär det av hem till Ludvika för att träffa familjen och vännerna. På lördagen står Håkan Hellström på scenen i Falun...längtar. Ska bli riktigt kul!

Mår bättre nu...iaf till och från. Tänker inte lika mycket på Han. Sviken har man blivit..och det känns tungt. Men nu är jag mer peppad och arg. Jag vill ha svar...och banne mig ska jag ha det oxå. Han ska inte få göra så här och sen bara gå vidare. Svar. Nu. Tack.

Bye...

.

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

--

Melissa Horn....borde inte lyssna på sån musik..men kan inte hålla mig därifrån. Det är fint. Men det gör ont.

Jag är schiz....jag vet inte...jag kan inte leva normalt längre...detta är olidligt. Jag ville bara vara lycklig..men det blev precis tvärtom..jag åkte ner på botten...och nu kämpar jag för att komma upp....men ytan känns långt borta. Tårarna är nära precis hela tiden...ska det göra så här ont?? Kommer aldrig mer ta saker för givna..och aldrig någonsin tro att jag kommer få lycka. Tydligen varit häxa i mitt förra liv...eftersom jag blir så straffad nu. Har så konstiga tankar just nu...blir lite rädd för mig själv...men ibland känns det som en utväg...ett sätt att gå vidare....men.....men.....

Blev iaf pepp efter samtal med Sara...jag ska ta tag i det där...men jag är rädd....men jag ska...ska...ska...! Annars får du ta dig ett snack me han...visa vart skåpet ska stå...=)

Nej va deppigt det blir här hela tiden....förlåt mig...men just nu är detta det enda jag tänker på. Det enda jag kan prata om. Jag är där i mina tankar hela tiden...säg åt mig om jag blir tjatig...men kan inte koncentrera mig på annat.

Va skönt att komma igång med plugget igen idag iaf...nu blir det hårdkörning..ingen fritid längre..pah! Men mycke praktiska övningar...så det ska bli riktigt kul. Ska slå mig fri från tankar om massa onödigt...nu jävlar!!!!

Nej...nu måste jag sova om jag ska orkar morgondagen....gonatt.....




.

Har varit till Linda och Alva och hälsat på idag..helt spontant...satt hemma och hade tråkigt. Sen tänkte jag...de är inte så långt borta ändå..6mil...de hade tid...så jag drog! Är det nån som får mig på bra humör så är det lilla Alva..man glömmer alla bekymmer och bara skrattar åt henne. Goaste. Hon kastade sig ur bilen när jag kom..fick en kram och en blöt puss..och sen va det full fart..jag skulle köra vagn..snyta henne..hjälpa henne på toa..leka..busa..lägga pärlplatta...jaa...som sagt..fullt upp! =) Linda ställde sig så klart i köket och fixade käk..varma smörgåsar och te..som jag inte fick betala för...grr!! Men gott va det! Saknar er.

Imorn är det dags för skola igen...tidiga mornar...puh..men men...det ska väl gå bra. Nu räknar jag bara ner dagarna tills Håkan..och hemfärd...=)

Gonatt....

Jao...

Sliten trött och bakis...det kan man väl säga. Va en riktigt kul kväll igår...Pernilla va kung (drottning) i baren...köpte sexa på sexa...jag va tydligen rik...öh..eller?? Dansade loss..snusade..flirtade...pussades...jaa...det va en jäkligt trevlig kväll. De nya vännerna på nian höll verkligen måttet...alltid kul att märka att det finns andra som är värre än en själv..haha!

Idag har mamma, pappa, Lasse och Christina varit här och hälsat på. Vi har sprungit på stan..ikea..nisses...ica maxi...jisses..jag va helt slut. Men alltid skönt med besök hemifrån. Det blev käk ute och kladdkaka hemma hos mig...och nej nej...jag har inte bakat den själv...tyvärr..=)

Och så åter till det bestående i mina inlägg...besvikelsen...jag förstår fortfarande inte...kan inte släppa det..jag vill ha svar..men det känns som att det kommer jag inte att få. Jag försöker att glömma och gå vidare...men det gååår inte..jag bara väntar på några ord...vill veta va han gör och är....suck.....! Jag träffar andra...försöker att hitta nytt...och det är trevligt..men i bakhuvudet finns du...känns som att jag gör fel...jaa...jag lär ju va ett stort fel eftersom det är så svårt att fastna för mig...man kanske skulle ge upp helt. När inte ens säkra kort som jag trodde du va kan fastna för en...när allt jag trodde du tyckte va fel....jaa...det är väl mitt eget fel....lättlurad...ful...mesig...tönt...jaa...det är jag....jag....jag....jag....!


"Jag har lurat mig själv för många gånger nu
Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu
Du säger: du måste va sjuk, sjuk, sjuk
Och jag säger du måste va blind, blind, blind
För du kan inte se när löven faller ner, hur ful jag är"



..

Ledig idag...va skönt att få sova ut lite.

Har varit på stan och sprungit...hittat lite kläder..men inte det jag va ute efter. Men får fortsätta leta.

Fick ett infall och gick och färgade håret och klippte mig på drop in. Va nöjd när jag gick därifrån...men börjar bli tveksam nu..men men...nu är klippt..hehe...som sagt...

Trodde att jag brännt ner hela mitt hus oxå....svettades och halvgrät innan jag kom innanför dörren och såg att spisen stod på noll...draaamaaa queen...eller allmänt nervvrak...gissar på det senare..

Har blivit jätte nervig på sistone...oroar mig för allt...spänner mig...planerar...planerar om...grubblar...fan...va är det som hänt? Måste försöka lugna ner mig...just nu är jag som en fiolsträng...

Jobb imorn igen...näst sista dagen på praktiken...tråkigt....har varit jätte bra där. Men ska bli kul att komma tillbaka till skolan oxå...minus pendlandet..men det är väl sånt man får ta.

Bye...

Bra...dåligt...bra...dåligt...osv...............

Upp och ner..ner och upp...ja det kan man väl säga är mitt humör/liv just nu. Vet inte hur jag ska balansera riktigt. Men jag ska lösa detta...för för övrigt mår jag bra...men det är det där som skaver..men nu ska det bort. Försvinn...glöm...det har aldrig hänt......

Höll på att köra på två cyklister idag...jaa...va säger man...HÅLL ER UNDAN NÄR JAG KOMMER!!!

Bra omdöme på praktiken...känns väldigt bra...nu ska jag bara försöka klara resten av kursen oxå.

Nej....bäst att sova nu...om jag kan...det snurrar....sluta sa jag...stopp.....

Hej....


-

Helgen är avklarad på jobbet...men ingen vila för det..jobb både måndag och tisdag. Men det ska väl gå bra det med. Helgen har varit bra iaf...på lördagen va jag med på rockkonsert och såg en man med gitarr som gjorde mig vild..hehe...vilken fining...pirat såg han ut att va oxå...men jag fick hålla mig lugn..inte ett danssteg fick jag ta ens. Vi skulle ju vakta..och va lugna och säkra. Men fan va sugen jag blev på att gå på konsert...vill känna adrenalinet..basen...dansen i benen...glädjen...ååhh...nu nu nu nu!!! Men snart är det håkan iaf....längtar...så blir det dans dans dans...=)

Har en konstig känsla...som funnits med ett tag...vet inte va jag ska göra med den?? Det är knäckande....jag vill bara skrika och slå...men det enda jag känner är en stor klump i magen..som kommer uppåt....och till slut kväver mig...kan inte andas......... Snälla låt mig bara va....låt mig sluta tänka...stäng av mig...vill inte....kan inte......................

Over and out.....

Dags igen...

Nu är det dags att skriva här igen..har inte riktigt kunnat skriva nåt eftersom det sista jag skrev gjorde för ont att tänka på...då va jag glad..men det ändrades tyvärr på en sekund på väg hem från jobbet....hemskt...det värsta jag varit med om. Men tusen tack för underbara föräldrar..brorsan..släkt och alla vänner som fanns där och hjälpte mig att komma upp ur sängen..och försöka se framåt igen. Hade det inte varit för er...jaa..då hade jag legat kvar och gråtit än idag...

Men iaf...nu är jag västeråsbo...och jaa...det börjar kännas väldigt bra. Men det tar ett tag innan jag har bott in mig på riktigt tror jag. Men nu hittar jag iaf till affären..haha...va ju lite problem först. Jag har ju lokalsinne som en idiot...så snurrade runt överallt när jag va på väg nånstans. Nu har jag lärt mig lite. Tycker om min lägenhet oxå...nu har den blivit mer inredd och jag har fler planer på att göra den finare.

Svimmat lite...irrat i skogen lite...annars har dagen varit bra. Nu är det bara dags att ta tag i resten oxå...

Sov gott....kraam..

Tycker om ....
Tyvärr....