Party party!! =)

Det va drag igår kan jag säga...skiiit kuuul! =) Melodifestival...glada vänner...snacks...mycket gott att dricka...sjungande...luftgitarrer...klaras dansgolv...dans dans...flirt...ludvikafolk...skratt...kebab...ah vilken kväll!! =) Har några fin fina kort från kvällen så man ser vilket partygäng som drog ut i natten...haha...får se om jag kan fixa in dem här. Gillar verkligen Örebro...staden och vännerna..jag lär nog flytta dit igen tror jag..=)
Idag är man lite sliten...lite yr...försöker samla ihop bitarna från kvällen...=)
Nu har man slarvat med både träning och plugg i helgen...det måste vi ta igen imorn...rejält! Svetten ska spruta...fast sen lär vi ju spana lite oxå...hmhm.....
Nej...nu ska jag kolla på det nya programmet med adam och gry...pokerfejs..få se om det är nåt bra...sen blir det offside..jonas karlsson är så bra!

Ett barn på tåget hem: "Jag vill aldrig åka till Tyskland...jag förstår ju inte vad de säger..."
Smart tjej...haha!


Zzzz...

Känner mig helt slut..trött och jävlig..
Räkningarna skall betalas snart....shit...inga pengar kvar efter det kan jag säga....suck...varför har inte jag nån rik släkting nånstans som vill ge mig massa pengar???!!
Tränat idag...eller...vi spana nog mer på allt snyggt som va där än att träna egentligen...haha....ojojoj...men vi fick iaf mycke stretchning gjord på det viset.
Imorn blir det kupolen för hela slanten...eller den lilla slanten...har inga pengar har jag insett..men..jag får väl snåla in på något annat istället...
Tjo..

Yoga...

Då har man prövat sina färdigheter i yoga...såg ju inte alltför lovande ut måste jag säga...haha! Men det va kul tycker jag...men gud så jobbigt...magen kommer aldrig mer bli sig lik. Lite flummigt på slutet...men ganska avslappnande oxå. Så det får definitivt bli fler gånger. 
Annars har det varit en lugn dag...pluggat som en tok..varit riktigt duktig idag..*klapp på axeln* =) Måste hålla mitt schema den här veckan..fast jag är ledig så mycket. 
Känner mig på ett konstigt humör..glad...men grubblande..pirrig...ja...jag vet inte vad?? Haha...det måste vara solen idag..vårkänslor redan kanske?? Neee.....
Nej nu ska försöka skaffa mig ett helgon...Soffan rekomenderar detta! =)
Bye...

Tisdag...

Idag har jag varit duktig tycker jag...har fått gjort allt det jag skulle få gjort...känns bra!
Tränade på morgonen..jag och Marie provade på bollarna idag..skoj! Men vi lär nog öva på balansen..den va mindre bra..haha..for omkring överallt på de där bollarna. Imorn ska vi prova på tibetansk yoga....ska bli intressant...men man är ju vig som ett kylskåp...haha...
Sen har jag pluggat...läst och läst och läst..bra bok..så jag hann läsa ut hela nästan. Det känns bra!
Skickade in två till jobbansökningar...så nu är det bara att vänta på svar..och hoppas på det bästa.
Ikväll såg jag nya Rocky filmen...va riktigt bra...lite långdragen kanske..men boxning är aldrig fel att kolla på..=) Vilka muskler människan har..man kan ju bli ihjälklämd mellan hans tumme och pekfinger!! Men man kan ju undra hur han fått dem?? Naturligt...hmm...?? Sen va ju Milo min Milo med...jaa...vilken kille...rösten...leendet...ögonen...jaa..va säger man? Wow! Vart hittar man en sån kille? Inte i den här hålan iaf...då lär man lååångt härifrån tror jag.
That´s it....

Ledighet..

Riktigt bra föreläsning i morse..intressant...man blev intresserad av att jobba med barn och ungdomar. Men vilka hemskheter vissa får stå ut med...dag ut och dag in..om man kan hjälpa på något vis så är ju det bra. Jag hoppas bara man orkar...och att man inte blir för tagen och ledsen över vad de har fått gå igenom. Man måste väl försöka skilja mellan jobb och privat antar jag...svårt...! Nu är jag "ledig" hela den här veckan..ska bli skönt..bara lite läsning som måste göras..men jag slipper iaf sitta och åka fram och tillbaka till Kopparberg.
Hann träffa Linda och lilla Alva en snabbis idag oxå..hon är för go lilla stumpan! Stackars Linda får stå ut med att man pratar mer med Alva än henne..haha..! Men man kan ju inte låta bli när hon sitter och tokar sig i vagnen.
Träning sen...svettigt värre idag...de har f-n ingen luftkonditionering där inte..fy sjutton...puh...! Men man kan ju spana på finingen iaf...hmm.....=)
Blev inget Sundsvall i helgen...vi får planera in en annan helg Aja när du har mindre att göra. Så vi kan röja järnet! =) Så då blir det nog Örebro istället för lite barty barty med tjejerna! Löning och allt...då äger vi dansgolvet som sist! =)
Få se om jag får med mig Linda till borlänge på fredag för lite shopping oxå...nu när pengarna kommer lär man ju dit och kolla lite nytt. Måste beställa från H&M katalogen oxå..finns mycke fiint!
Allt för nu....bye...




Helgen är slutt...

Jaha...så va helgen över igen..det går fort..jag hinner inte med längre..och äldre och äldre blir man...usch jag börjar bli rädd. Vi va på 40års fest igår..och då tänkte jag..hur många år är det kvar tills jag blir 40? Det skulle jag aldrig ha tänkt...för det är bara 16 år kvar.....herregud....magont får jag!
Som sagt...det va 40års fest igår..min brors fru fyllde år. Vi fick jätte god mat..grillat för första gången i år och en jätte god potatisgratäng med massa vitlök..mumma! =) Bror höll på att bränna ner hela köket oxå..han hade haft på lite väl mycke grädde på gratängen..så fettet tog eld i ugnen...haha...det satte verkligen fart på festen kan man säga! Blev lite slirig oxå..skulle va chaufför åt mor och far egentligen..men mamma sa att "ta du nåt att dricka..så kör jag"...och då tvekar man ju inte..haha! Skit god drink blev det..flera stycken oxå! =)

Träning har det varit både lördag och söndag...nu kör jag och Marie stenhårt! Vi är såå duktiga! =) Bra att man är två så man kan peppa varandra! Men vi borde kankse börja stretcha lite...eller va säger du Marie? Haha..!!

Skola imorn...men sen är man ledig hela veckan...sköööönt! Fast jag lär ju läsa järnet hemma...men det är ändå rätt skönt. Ska försöka läsa ut de flesta böckerna nu under veckan..så är det klart sen.
Har skickat iväg massa jobbansökningar idag...få se om man får något napp...bara att hålla tummarna och hoppashoppashoppas!
Nej nu ska jag slänga mig framför tv:n och kolla på "Italian job"...dreggla lite över Edward Norton och Mark Wahlberg....hihihi.....





Fredag...

Skönt att det är fredag...lite ledigt nu..har varit hårt jobb den här veckan..puh! Idag gjorde vi vår sista kommunikationsövning...det kändes bra och jag har lärt mig mycke av att öva samtal. Det är inte så lätt det där..man kan tro det..men icke. Brittan va nöjd med mig oxå..så då är jag ännu nöjdare!
Träning...träning..svetten lackade...
Sen har jag plockat ner alla mina loppis saker..sista dagen idag. Har tjänat mig en hacka iaf...på en massa skräp..men som andra tycker är snyggt. Ska försöka få ett bord igen...har ju lite grejer kvar.
Sen blev det bio ikväll med Marie...jätte kul! =) Vi såg "Se upp för dårarna"...jätte bra film...mysig så där..eller som de säger "Fett bra"!! =) Nu vill jag se Rocky oxå...och Underbara älskade..ska se till att gå på dem snart! Man går alldeles för lite på bio..ska bli ändring på det!

Det är varning för ras....gå så försiktigt du kan....



Dålig start...

Morgonen startade dåligt idag..höll på att svimma..mådde jätte illa och kände mig helt kallsvettig...otäckt va det! Mådde skit...usch...får hoppas att jag inte blir så nåt mer. Vet inte va det kan bero på.
Skola..rätt lam föreläsning..kunde varit utan den..menmen..! Satt med gruppen efter och började på vårt grupparbete..haha...va kul att lyssna på bandet från intervjun. Hon vi intervjua sa rätt mycke konstigt...konstiga uttryck för saker...kill that cat! =)
Träning...svettsvett....
Sen bar det av till moster för hjälp med mitt cv...så nu är det klart! Ska jag bara kopiera upp en massa ex och börja skicka ut dem lite varstans. Folk mailar mig hela tiden om ställen att söka till...men de ligger långt från mig..men va fan..jag vill ju flytta! Så jag ska kolla upp det där lite mer och skicka iväg ansökningarna!
Byebye....

Hmm..

♥-ans dag...jaa..va säger man? Jävla skit dag.................
Iallafall...så har vi varit på ett behandlingshem och gjort intervju idag. Gick väldigt bra och jag tror vi fick svar på de frågor vi hade. Väldigt fint och bra verkade det. Marlene och jag spana lite på personalen oxå...ojoj..haha..det fanns godingar där ute i skogen kom vi fram till.
Har tränat idag...tog i så hårt idag att jag kunde vrida ur de flesta plagg jag hade på mig...hej och hå! Men killen på bandet bredvid tog nog i lite mer tror jag...lät som om han hade sex där bredvid...hahaa! Men det ska kämpas...annars är det ingen idé att gå dit!
Ätit gott med mor och far ikväll..och lyssnat på blandskivan som jag gett dem...mamma grät förstås åt den vackra musiken och över att jag gjort den till dem..som alltid! =)
Nu ska jag läsa lite mer inför seminariet imorn..väldigt intressant läsning faktiskt...såå...gonatt då!


Bra..

Förlåt att jag skrämde dig idag Linda...va inte meningen...=) Men mobilen gör som den själv vill...och ibland vill den inte att jag ska ha nåt batteri!
Söndagar brukar vara fyllda med ångest inför måndagen...men inte den här veckan..härlig tjejkväll i Örebro..nice! =) Skiit god mat...mums! Har redan glömt va den goda risrätten hette..igen..måste skriva ner det tror jag. Gick på stan i Örebro idag...synd bara att jag aldrig har pengar när jag är där...fanns ju jätte mycke snyggt! Men men...! Detta måste vi göra om iallafall...snart! Då får alla komma till Ludvika och leva om...om man nu kan det? =)
Jaa...nu ska jag nog lägga mig under täcket...skola hela dagen imorn..plus massa annat att göra..!

Örebro here I come!

Idag bär det av till Örebro..kulkul!! =) Hoppas bara att jag tar mig dit i lilla vita BEDen..men det ska vi nog fixa! Fint väder idag...ingen snöoväder..så då kan man gasa på lite sen ska jag spela in lite bra bilmusik att lyssna på! Tralalalala.... =)
Fint väder...lite vårkänsla fast det är mycke snö...härligt! Pirrar lite i magen må jag säga.....
Längtar till sommaren...på äventyren..på hösten..på vad som kommer hända? Vart kommer jag vara? Ute i världen med Linda? Plugg i Örebro med Annett? Eller nån helt annanstans?? Mycket att tänka på..men många möjligheter..jaa..

Nu ska jag försöka packa lite!

Bye bye...

Ny frisyr..

Jaha...då va man brunett...känns jätte bra än så länge. Får se hur jag tycker imorn när man ska fixa me håret själv och inte har en duktig frisör som stylar en! Men en skön förändring...verkligen! Ska lägga in en bild senare...måste bara ta mig tid att förstå mig på kameran..=)
Haft kommunikationsövningar i skolan idag...vi kolla på banden vi spela in förut och fick kommentarer från läraren och de andra i gruppen. Skit nervöst...men det gick över förväntan...puh! Nu är det värsta över...jobbigt att va me på film..men man lär sig verkligen nåt när man hör hur man pratar och ser hur man agerar. Jag sa mycket.."liksom".."öh".."så där"..."annars"...herregud..haha!
Blev ingen bio idag..hm..nej..däremot blev det käk med Linda och Lisa..kul kul! =) Men man äter ju tills man dör...haha! Försökte spetsa den sista champinjonen på gaffeln när han kom och knyckte tallriken...snoopet!
Sen blev det hockey...doften av ishall, svett och karl! =) Ludvika vann med 13-0...utklassning! Sen blev det ett rejält slagsmål oxå medan högtalarna pumpar ut "Hardrock halleluja"...hahaha...det är konstigt hur ens adrenalin börjar pumpa! Ahh....
På bättre humör idag..det känns bra..vet vilka man kan luta sig emot när livet vacklar...
Ser fram emot söndagen då det antagligen bär av till Örebro för en filmkväll med god mat! =)

I need a cool rider......=)

En vanlig dag...

I morse blev det lite bråttom...vakna sent...sen skulle jag ringa till höger och vänster om sommarjobb och försöka fixa fram papper. Men sen bar det till slut av i snöovädret...herregud...jag såg ingenting...men fram kom jag iallafall.
Då va det dags för redovisning...vi blev sist...fick sitta och våndas lääänge. Men det gick bra...fick igång en bra diskussion på slutet...tack klassen för att ni fyllde upp vår tid..det behövdes! =)
Sen har jag varit med Linda...vi kolla dollar och åkte lite. Hade fått in lite kul saker på dollar nu..hmm..synd att man inte har så mycket pengar...eller ett eget hem att ha dem i.
Vissa glömmer fort det de lovat....men så är det visst alltid....jag börjar bli van...tur att man vet vilka som står en närmast iaf och som man kommer ha kontakt med alltid...vissa börjar redan rinna ut i sanden...
Fortfarande lite depp som ni märker....men det tur att man har vänner som Linda, dollargänget och klasskompisar (man får säga så...men för de som vill KURSKAMRATER..hihi..) som kan muntra upp en...fått skratta mycket idag..skönt! Gillar er Massor allihopa! Puss & Kram på Er! ♥




Knäckt....

Idag har verkligen varit en depp dag...har inte varit på humör alls...allt känns bara jobbigt och dystert. Började dåligt redan på morgonen...vaknade lite för sent...gräla me mamma...fastna bakom en tankbil så kom inte ens ut från gården på typ tio minuter...höll på att köra på en ekorre....kom för sent till skolan...hade inget låskort me mig så kom inte in...väl inne så va det många olika viljor som skulle enas kring grupparbetet...höll mig i bakgrunden...men sen lossna det iaf...vi fick jätte mycke gjort och bitte bjöd på wienerbröd och biskvier...mums!..va tvungen att ta fast jag inte ska äta sånt i veckorna...behövde ju en sockerkick! =) sen va det träning...det gick oxå bra...måste varit energin från sockret! men sen när jag kom hem vart jag heldöd...fy sjutton...bara deppdeppdeppdepp......känner mig nere...men vet inte riktigt varför....??? sen gjorde jag misstaget att kolla på grey´s...ännu mer depp...först blev jag irriterad och tyckte det va för mycket tönteri...men sen...herregud....tårar tårar....suck.....karev...kom och bär bort MIG!
några glada nyheter är iaf att min moster hittat några sommarjobb åt mig...så nu ska jag söka! plus att Lisa ringde och sa att jag skulle ta kontakt me ett ställe här i stan som skrek efter vikarier till sommaren och redan nu...hon trodde jag skulle få sommarjobb bara jag ringde. så håll tummarna för att NÅT går min väg!
sen...mannen är borta....borta...vart tog du vägen? man kan inte bara försvinna så där....hmmm....

Hoppas på en ljusare morgondag....

Ännu en dag...

Ont i heela kroppen...shit...vurpan i helgen har verkligen satt sina spår..kan knappt komma upp ur sängen. Men tyvärr så lär man ju upp...skola...plugg...är så himla skoltrött nu...men bara att kämpa på.
Promenerade med Linda och Alva idag...sen passade vi på att sola lite oxå...skööönt!
Tjänade lite pengar idag oxå...har sålt saker på loppis och fått ihop en liten slant...va ska jag nu köpa?? =)
Nej nu är jag så trött att jag knappt ser nåt...dags för sängen....

Vilken kväll...

Ojojoj...vilken lördag! =) Hamnade i Falun hos Sara och som gubben i lådan dök även Soffan upp..redigt kul! Det blev en rikitgt bra kväll...nu va vi äntligen samlade igen...järngänget! =) Måste ju säga att det blev en hel del att dricka...och snapsa..Mintu och Ouzo...herregud! Man kan ju bara kolla på bilderna som togs me min kamera så ser man vart nivån låg...haha...vilka poser! Ska försöka lägga ut några (censurerade) sedan...om jag förstår mig på det här.

Kvällens kommentarer och händelser:
* Tommy Nilsson är ett hett ämne under melodifestivalen..är han plastikopererad? Har han alkoholproblem? Va hette den där bra låten? Och Sara avrundar bra med  "Fan va bra han är...men han ser ju äcklig ut"
* Soffan hamnar på efterkälken när vi ska in...men på ett mystiskt sätt..så hamnar hon långt före oss ändå...hmm..?? =)
* Dans dans dans dans......all night long! Det enda som förstörde dansen va transan med rumpan och fjortis gänget bredvid...
* Dansar techno som vildar...men klagar och svär ändå över musiken. Sedan hamnar Sara och Soffan på scenen och rockar med "fula frippan" killen!
* Soffan gör en bakåt kullerbytta ner från en pall på Harrys! Och både jag och Sara missar detta cirkusnummer!
* Sara blir akut illamående och är på väg att svimma..när Mr Nice guy kommer fram och frågar hur det är med henne och erbjuder henne lite vatten. Sedan kollar han på henne och säger: "Det är inte så att du är lite för full? (Hmm...jo kanske det smarthuvud!)
* Under tiden blir jag uppraggad av en karl som bjuder på öl och verkar tycka att jag ska prata med han istället för att hjälpa Sara. Förföljer mig sedan när jag letar efter Soffan...men jag lyckas manövrera bort honom och smiter sedan fort därifrån.
* Försöker få i oss lite mat man tydligen vill de inte servera oss...tar alla runtom men inte oss inte...kan det varit för att vi skällde lite högljutt på dem?? Men vi knyter iallafall kontakter i kön med allt och alla...bland annat en påtänd snubbe, en snygg kille och Soffan muckade gräl me någon som råkade knuffa henne.
* Folk tränger sig före oss hela tiden...men detta tycker vi att man kan lösa med lite sång..vi sjunger vackert "Halt..här får ingen passera..." Men de passerar ändå...
* Sara blir jätte illamående igen...Soffan är trött...jag är pigg och sugen på efterfest och fortsatt prat me snygga killen..men vi bestämmer oss för hemgång.
* På väg hem skriker jag plötsligt rakt ut och slår omkull mig på isen...de försöker snällt att trösta mig men jag skriker "Rör mig inte...för faaan!"  Varpå Soffan säger att "Nu tänker jag röra dig iallafall" och lägger sakta handen på min axel. Sedan frågar hon mig försiktigt "Men hur mår du...egentligen? Hon tror nämligen inte att jag gråter på grund av fallet...hon tror jag är deppig.
* Sedan bestämmer jag mig för att vända och gå tillbaka till stan igen..vill inte gå hem än..lite oroligt för de andra att jag ska gå själv..men jag har bestämt mig. Det kan ju va nåt kul kvar...kanske den snygga killen från kön. Men...besviket inser jag att alla gått hem..inte en kotte kvar.
* Bara att konstatera det som vi sa i början på kvällen....om man ändå kunde pausa kvällen för alltid...!

Kvällens hetaste låt:
Green Jelly - Three little pigs (Vilka minnen....partyt kunde börja!)

Kvällens känsla:
Lycka! Det va länge sen jag skratta så mycket...

Jaa...vilken kväll...haha..sliten idag men det va det värt! =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Mel....

Fredag..

Så trött just nu...men jag måste ju hinna blogga innan jag går och lägger mig.
Va och träna i morse...gick tungt...men kändes desto bättre efteråt.
Pluggade lite...men måste plugga mer imorn fast det är lördag..så himla mycke litteratur att ta sig igenom..vet inte hur jag ska hinna me allt. Men men...det löser sig.
Fikade me Linda och Alva...jätte trevligt! Blev inte någon barnvakt idag...de bestämde sig för att käka hemma och skulle gå ut en annan kväll. Då är jag redo då! Måste bara lära mig att byta blöja....är ju inte så insatt direkt...och lite kräsmagad...=)
Sen va det hockey ikväll..Ludvika-Avesta...pinsam match...herregud...de va så dåliga..slutade 1-6....jag skäms.
Men imorn blir det party iaf! =) Bestämde mig för Falun till slut...ekonomin valde det som bästa alternativ. Så jag och Sara ska röja natten lååång! =)
Gonatt!


Tentan har kommit...

Jaha...nu har man fått svar på tentan...blev godkänt bara. Jag är glad för det..jätte glad..för tyckte inte om den...men man vill ju ha väl godkänd. Man har blivit så kräsen nu..inte bra. Men jag ska nog kirra ett jobb utan att plugga ihjäl mig...haha!
Annars har det varit en bra dag! Har varit i skolan på morgonen och haft seminarium..va riktigt kul att diskutera och man hade mycket att säga..prata konstant kändes det som.
Sen va det träning...svettsvettsvett....
Fikat med Sara idag..va länge sen nu..så det va riktigt kul! =) Vet inte varför vi inte träffas lika mycke nu eller hörs av. Men det blir väl så där...vi får helt enkelt bli bättre på att höra av oss. Sen får hon ju skylla sig själv när hon flyttar från den roliga och stora staden Ludvika för att bo i Falun...hallå?? Hahaha....
Sen va jag och Linda ute och gick en sväng på kvällen...riktigt skönt..lagom kallt så där! Vi hann in en sväng på dollar oxå och prata lite med Henrik..han berätta lite om festen de va på..han va inte helt nöjd sa han. Det va ju bra att jag inte missa nåt..=)
Velar inför helgen...Örebro? Falun? Ludvika? Vart ska jag ta vägen?? Skulle va kul att åka till Örebro..men jag känner att ekonomin säger nej just nu..det blir lite dyrt och så är det lite långt. Måste försöka få lite plugg gjort i helgen. Falun skulle va kul...billigare och närmare. Och Harrys väntar nog på mig...öh..?? =) Ludvika...ja det billigaste OCH närmaste...men hur kul är det?? Inte mycket....! Hmmm...jag får tänka ut nåt bra till imorn.
Godnatt!