Ett år...

Nu har jag haft denna blogg i ett år...och några dagar...=) Måste ju säga att jag var mycket mer aktiv i början...nu har jag verkligen blivit dålig på att uppdatera här..men men...som jag alltid säger...jag ska bli bättre! Och när jag började skriva så handlade det om tentaångest...idag har jag ingen sådan ångest...puh! Så en del har förändrats...medan andra saker är sig precis lika..bra?...dåligt?...ja jag vet inte...

Men som sagt...uppdatering! Vet inte riktigt vart jag ska börja...men vi kan väl säga julafton..den firades hemma hos oss med hela släkten. Det va det traditionella...julbord...gran...tomte..paket..spel..must..och mera must! Väldigt trevligt och mysigt! =)

         

Sedan kommer juldagen...då va det utgång med linda, linda och sandra. Det va förfest på stan..väldigt trevligt..och faktiskt många där som jag kände..förvånad och glad! =) Synd bara att linda fick lov att åka hem så tidigt...men lilla alva va ju sjuker..så då är det klart hon ska åka hem till lilla gumman. Vi andra drog ut på folkan...och jaa...vägen dit är svart...väldigt svart...hittade kort i min kamera dagen efter..såå..jag levde iaf..haha! Sen var jag i ett rum hela kvällen...typiskt nog dansbandsrummet...haha...men men...det va ju trevligt sällskap..=)

 

Nyår...velade fram och tillbaka om vad jag skulle göra...bestämde mig även i sista sekund...det blev björsjö tillsammans med kusinen..aja..sara..erica..karro..leo..eric...väldigt trevligt! Vi käka middag och spela spel och firade in tolvslaget med jan malmsjö och champagne. Jag ångrar inte mitt val..vi hade det kul! Jag konstruerade ett fint konstverk av några mandariner...sen smög det in en rökande tomte och ananas på natten...vilka va de?? Undrar fortfarande...himla rökare...bolmade hela kvällen...hmm....?? Hahahahaha....

         

Jaa...det va en liten del av alla bilder...men men...det kan dyka upp lite mer sen. Så det har varit en bra jul och nyår..träffat många av mina vänner som flytt staden..saknar er mycket!

Sen förra helgen så skulle jag och linda bara mysa...kolla film och käka nåt gott. Men så ringer hon och säger att hon nog är lite cidersugen...jaa..va gör man? Haha...man går ut förstås. Vi skulle bara gå till selmas..men det blir aldrig som man tänkt sig...så det blev ju så klart silver oxå..va trodde vi?? =) Det va en helt underbar kväll...kändes som förr i tiden igen. Vi hade så kul....men....det va en förbjuden kväll...där förbjudna saker skedde....! Men du linda....det är du och jag mot världen....så kommer det alltid att vara! =)

image344 

Den här veckan har varit bra...känns bra. Igår va jag hos sara och kolla film...this is england...väldigt bra! Och imorn kommer sara till mig...för tisdag natt...jaa...då åker vi till ROM!! =) Jag längtar...vi ska se så mycke...vi har en resplan. Men det är bara en sak...just nu vet vi inte riktigt vart vi landar...och vart vårt hotell ligger..men va sjutton..det ska väl inte va så svårt att hitta...eller?? VI har laddat upp med italienska lexikon iaf..haha...bäst att va förberedd! Idag va jag och fikade med richard..och peter kom me på köpet oxå! =) Mitt i fikan ringer mobilen...jag tror det är ett bredbandsbolag som jagat mig den senaste veckan och svarar rätt surt.."jaaa pernilla!" Då visar det sig vara en personalansvarig från fängelset i sala...de vill att jag sak komma på intervju på måndag för vikariat...yeyy! Jag är glad bara att få komma på intervjun...sen har jag inga som helst förhoppningar...det blir som det blir. Om jag börjar tänka då blir jag bara nervös...och sen om det inte blir nåt blir jag bara jätte besviken...sååå...inga förväntningar...bara ser fram emot att komma dit! Äntligen nån som hör av sig iaf!

Nu så..ska jag väl lägga mig i mitt lyckorus och sova lite...och planera packningen i sömnen...=)

Gonatt o sov gott! Puss!




Nytt år...

Nu ska man börja om på ny kula..göra livet bättre..leva bättre...eller hur är det nu igen?? Tycker inte om när det blir nytt år..det är så mycket förväntningar i luften...hur ska man klara av alla dessa?? Fy...men men..jag hoppas iaf att 2008 blir ett bra år och att jag får flytta och får ett bra jobb!

Har massor att skriva egentligen...har ju hänt en hel del..men orkar inte just nu. Klockan är mycke och jag ska upp och jobba imorn..men det kommer..kankse redan imorn! =)

Gonatt....