..........

Jag är numera svarthårig....shit...






My mind's gone drifting again......

Friday...

I onsdags blev det utgång med Sara och Soffan i Falun..väldans kul! =) Vi va på Marianns och kollade på Juvelen..vi hade verkligen inga förväntningar alls men han va riktigt riktigt bra! Sara och jag stod längst fram (som vanligt...haha) och njööt av musiken...och killen såklart...inte helt fel..åh! Fick även prata lite me honom...inte illa inte illa....! Så nu har jag fixat några låtar...som går runt runt på datorn just nu! Skön musik....skön röst...! Vad som inte va särskilt bra var att jag och Sara har en förmåga att hamna bredvid idioter jämt på konserter..himla töntar som bara skvätter öl och vrålar och skriker i örat på en som nå andra schimpanser...det är ok om de gillar musiken men när de står och vrålar hur dåligt det är osv...då kan de fara och flyga! Så j-la trött på såna där människor....tur att lilla Juvelen tog vårt parti och sa att vi skulle putta undan dem! =) Efter han spelat blev det dans dans dans...och oj va vi dansa...skit bra musik spela de!! Härligt! =) Blir definitivt ett till besök på Marianns!! =)
Ikväll blir det luugnt...har inga pengar så jag är tvingad till att vara hemma och slappa bara. Pappa har gjort maten ikväll...kyckling, ris och nån mangosås...verkligen jätte gott! Sen blir det väl till att slänga sig framför tvn och glo...sjunga lite till så ska det låta...oh...vilken hemmakväll....suck!
Imorn ska jag och Linda till borlänge och shoppa lite...måste ju unna mig lite tänkte jag....hmhm....
Annars känns livet ganska bra...man blir ju så pigg på våren...solen gör mycket för ens humör. Men...känns lite motigt oxå...jag bara undrar...när ska det någonsin gå som man vill?? Man försöker och försöker...men nej...inget...hur ska man bete sig??
Bye bye...


Helgen och så..

Helgen gick snabbt kan man säga...sen va det måndag igen...
I fredags va Tisse hemma i stan och jag fick äntligen träffa tjejen...va på tiden! =) Väldigt trevlig och söt! Så det blev en låång fika med lite skvaller och så. Sen klippte Tisse luggen på mig..vilket verkligen behövdes..såg ingenting. Trevlig fika! Sen va vi in på systemet för de skulle köpa lite vin...men jag höll mig lugn..vilket resulterade i att jag fick åka in snabbt som attan på lördagen istället.
Lördagen städade jag heeela dagen...puh...rensade undan massa papper från skolan och slängde massa onödigt. Så nu är det tomt och snart fylls det väl me nya papper att hålla reda på.
På kvällen va det utgång med Aja och gänget. Drack liiite fööör mycke tror jag...minnesluckor...fyyy...! Men va en rolig förfest! =) Sen va det grand som gällde...jag som skulle dansa hela kvällen....tog inte ett danssteg...vet inte va jag hade för mig. Vandrade runt där hela kvällen och tjålade me folk...köpte tequila...varför???? Jag blir ju så dålig! Sen tror jag minsann att jag pussade på nån...haha...tur att vi går way back och bara är kompisar! Sen fick jag och Linda för oss att vi skulle till silverdollar...sista halv timmen...ojojoj...sprang som galningar över stan...för vad? =) Tjatar oss till att komma in för halva priset varav Linda sen säger "Jävla risätare" bakom ryggen på han som tog betalt...ops! =) Väl därinne så träffar jag på bror..som är bra i gasen han med...kommer inte riktigt ihåg va vi prata om...men va ju trevligt att träffa på han ute för en gångs skull. Sedan är vi som vanligt på en viss person (haha...) och kollar på hans tatueringar...vilken kille...mumma! Synd att han va förlovad....men men....titta och ta lite får man väl göra ändå?? Hann inte me så mycke där då de stängde rätt snabbt...så då bar det iväg till Mc Donalds (det vanliga samlingsstället efter utgång..suck...) och där hittade jag Aja och Erica vid ett bord...lite depp över att kvällen inte riktigt blev som det va tänkt...Ludvika är Ludvika...! Köpte med mig mat hem...som låg oöppnat bredvid sängen på morgonen sen...bläää...hade somnat ifrån allt! Zzzz.....
Söndagen var tuuung kan man säga...huvudet dunkade och magen var paj....undra om det hade att göra med den sabla tequilan??? Aldrig mer! Sov bort det mesta av dagen...sen på kvällen dundrade hela släkten in för ett besök. Då va det bara att klistra på leendet och va trevlig....det gick ett tag...sen föll jag ihop igen...hahaha! De retades lite men sen höll de sig undan!
Idag har nya kursen i skolan börjat...känns tung måste jag säga. Han började prata lite om det vi ska läsa idag...jag förstod verkligen ingenting...han kunde lika gärna pratat på ett annat språk...hur ska detta gå??? Men men...bara att ta sig i kragen och börja läsa läsa läsa!!
Nu ska jag hoppa i säng så jag är vaken imorn på föreläsningen!
Godnatt!


Utgång tonight!

Japp..ikväll är det utgång som gäller..in L-a! Få se hur det går..har inte varit ute på grand sen juldagen..vilket är bra för då kanske kanske det kan bli kul ikväll. Men jag har absolut inga förväntningar...det är ingen idé. Men på den positiva sidan...så är jag på bra humör...vädret är super..jag ska inviga både "klänning" och skor...nyklippt lugg (jag ser igen...tack tisse)...det ska dansas...bra musik...naglarna är färgglatt röda...jaaa...det är en bra start! På minussidan är det ju att man måste släpa sig till grand där allt är som vanligt...och att magen är lite kass. Men det ska vi väl kunna övervinna! =)
Nej...ska gå och städa klart det sista nu...sen är det dags för en dusch!
Ciao!!

Äntligen...

Nu är tentan postad....nu finns ingen återvändo....herregud...det här kan gå precis hur som helst...tror mest att det kommer att gå åt skogen...men men...jag har iaf gjort mitt bästa. Brittan, Pia och Anna....be nice!
Kändes skönt att bli "fri" idag...va ute i det fina vädret och promenerade med Linda och Alva...sen blev det stan och fika med Lisa. Det känns som om jag inte sett folk på jag vet inte hur länge..haha..!
Har slappat till rejält nu oxå...ingen träning på grund av sjukdom och tenta...men imorn...då jävlar...då ska svetten spruta igen!!
Just nu går The magic numbers låt "I see you, you see me" på rundgång i datorn....underbar.....
Allt för den här gången...orkar inte skriva mer....bye bye...

Trötter....

Jadu Lina..jag vet inte än om jag blir nån plit eller inte..haha! Jag får svar imorn!
Bara att gå in genom de höga stängslen och murarna gjorde att man blev nervös...sen va det metalldetektorer och genomsökning av väskor..shit...pirrigt värre. Sedan kom Intervjun som va jätte nervöst...tre stycken som satt och grillade mig...stakade mig fram på en del frågor...fyy! Men nu har jag iaf gjort min första anställningsintervju...en erfarenhet rikare. Nu är det bara väntan på svar...
Deportees i fredags va skit bra!! Jag och Aja blev nog lite kära där ett tag...mysiga killar som vet att vägen till en kvinnas hjärta går genom musiken...haha! Måste se dem igen!
Annars är det bara ett ständigt pluggande....åh...den här tentan tar nog knäcken på mig. Jag skriver och skriver men kommer ingenstans....svåra frågor som man måste vrida och vända på...nej usch...nu vill jag bara bli klar! Ser fram emot onsdag kväll...då är den inlämnad!
I helgen ser det ut att bli utgång...kulkul! Har inte varit ut i sorgliga Ludvika sedan juldagen...får hoppas att det är lite roligt folk ute. Eventuellt kommer Michaela hit och festar...det vore skoj! Hon skulle dra ihop ett gäng och åka hit sa hon. Då ska vi dränka tentaångesten i alkohol...hahaha!
Nej....åter till plugget igen....bye bye...


Nervöst....

Imorn gäller det....anställningsintervju....herreguuud....! Bara att hålla tummarna att jag svarar rätt på alla deras frågor och inte stakar mig....puh....

Ont i den förbannade tanden än....går på alvedon och sover bara....

Imorn kväll blir det iaf Deportees i Borlänge...kulkulkul!! =) Väldigt bra band! Och lite snyggingar i bandet oxå....mmm..!! Längtar....

Nu ska jag sova så jag är pigg imorn.....godnatt....

Soligt...

Fortfarande jätte förkyld..men febern har iaf gått ner lite vilket är bra. Jag har orkat göra lite mer idag än att bara ligga i sängen. Har kommit igång med tentan...det känns skönt. Ska försöka skriva lite till imorn fast vi ska vara i skolan under dagen.
Solen sken idag....det gör en på bra humör....
Ont i en visdomstand oxå...kan nån bara rycka ur dem??? Aajajajajaj.....
Har lånat prison break av min moster...första säsongen...jag är helt fast...som en drog. Jätte bra och smart serie...det är svårt att sluta kolla. Hur har jag kunnat missa den förut?? Och Wentworth Miller....ohlala!! =)
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla några avsnitt till.....
Bye...


Åhh...suck.....

Så himla förkyld....känner mig helt slut....bara det inte är influensan..så det ger sig snart. Hur ska jag klara av att skriva en tenta så här??? Fy fan...det går inte....men jag måste lägga i en hög växel imorn oavsett hur sjuk jag kommer vara. Bara att tänka framåt....snart är det här klart....färdigt....finito!
Något positivt idag iaf...våren verkar vara på väg..fågelkvitter...vatten som droppar...bara vägar...lite sol oxå...det känns bra. Man blir på lite bättre humör.
Hoppas jag kan åka upp till sälen i påsk oxå...party party! =) Camilla...får man hyra in sig hos dig? Jag ska inte snarka...jag lovar! =) Du får kolla upp om det kommer nån bra artist dit oxå...petter förra året va ju underbart! Jag greppa hans tröja rätt bra...hahaha!
Skickar en stor kram och puss till Linda och lilla Alva...tänker på er! Och saknar er! Ni får komma och hälsa på i snöån snart! Måddan och Roffe vill ju träffa er oxå!
Lite orolig för intervjun på fredag...va ska man säga?? Vilka frågor får man?? Hmm.....! Men en sak är iaf säker...en av mina drömmar går i uppfyllelse..att få komma innanför murarna! =) Men min far påpekade att "Det finns ju ett enklare sätt att hamna där om man nu vill det...?" Och visst gör det det...men jag tar den rätta vägen istället.
Nej nu ska jag gå och dö i min säng och hoppas att jag vaknar imorn utan förkylning.....
Godnatt....

Mätt som en plätt...

Fixat maten idag...blev grymt gott om jag får säga det själv! =) Förätt var varma tomater och mozarella (tack marie för tipset...det gick hem!). Varmrätten var wok med sörsur sås, rucola, nudlar och vegetariska nuggets...mumma!!! Och efterrätten..jaa..nu vet jag inte va den kallas och det va marie som stod för den..men den va oxå helt underbar! Så nu kan man knappt röra sig...såå mätt...suck...!
Blir en lugn helg..kunde blivit både västerås med fest eller örebro med meldifestival...men plånboken sa nej och sen har tentan kommit oxå...ska väl försöka komma igång med den tänkte jag..hmm..??? Skulle börjat idag..men när jag kom hem från träningen så va jag helt färdig...håller på att bli sjuk...ont i halsen...trött bakom ögonen...lite varm...fy faen...skulle ju inte bli sjuk. Men jag har varit däckad hela dagen....puh....
Imorn blir det iaf släktfest med hockeymatch och melodifestival! Skulle varit med på plan och spelat...men nu är jag ju förkyld..hehe...så nu står jag i hejaklacken istället med fina guld/silver pompoms! =)
That´s it...bye bye...

Det flyter på...

Nu vet jag inte va som händer....verkar som om turen äntligen har kommit till mig...igår va det pengavinst och idag har jag fått brev om att komma på intervju om jobb på kumla anstalten!! Fy fan va bra! =) De ska öppna en ny avdelning där och då får man utbildning innan och allt..superbra!! Hoppashoppashoppas....

Annars har det varit skola hela hela dagen...seminarium på morgonen och sedan grupparbete. Seminariet gick väldigt bra och jag gillar verkligen läraren. Grupparbetet gick oxå bra...nu ska man bara få in allt i skallen så man kan redovisa det sen...suck....

Träning sedan...en och en halv timme på bandet...jesus...då kan vi säga att svetten sprutade...tjohej! Anne stod på bandet bredvid och hennes kommentar va bara.."Du ser lite slut ut...."...haha...joo...visst gjorde jag det.

Så...humöret är på topp!!

Ciao sa Ciao...som vi sa på den gamla goda tiden! =)

Ladidaaa...

Fortfarande i nåt lyckorus..känns väldigt bra...njuuuter!! =)

En skön helg va det...shopping...hockey...nära och kära...kul...

Ont i magen...för mycket lök..katarren gör sig påmind...jävla mage att krångla...jämt jämt jämt...

Seminarie imorn...hej och hå...får hoppas att det går bra...

Träning träning träning...nu måste vi få upp pulsen mer Marie...

Drömmer mig bort lite....det närmar sig snart...the big future...oooh...

Jag blir inte imponerad av Dig....så lägg ner lilla du...

B-uppsats närmar sig....hua...tur man har Nettan och Lina vid sin sida...=)

Våren...vart är du?? Jag vill äta glass i solskenet...

Jaha...blev inge mer idag..lite kortfattat...men tidsbrist vettu....

Tjohej!!!! =)

Fy fan vilken tur man kan ha ibland...måste bara skriva och gotta mig lite..va upp till bollnäs i helgen...hade inga pengar egentligen..men hittade skit snygga jeans (pernilla har äntligen hittat ett par stuprör hon gillar) och en snygg klänning (vilket oxå är konstigt för mig..men gillade den starkt)...kalaset gick på 900kr...ops..pank och fattig kan man säga...suck..! Men de hade en tävling där uppe som man kunde vinna tillbaka sina pengar...och gissa om jag blev glad nu när mamma ringde mig och så att de ringt..jag får tillbaka mina pengar!!!!!! Jag vann!!! Härliga tider...strååålande tider!! =)

Så...skriver mer sen..om jag hinner...har varit lite dålig på att skriva nu..men har inte haft tid helt enkelt. Men nu har jag iaf fått skryta lite med min tuur...haha!