-

hemma i sverige igen. mixed feelings. har haft det jätte bra på resan. kommer mer ingående info sen.

jobb imorn. känner inte alls för det.

gonatt

bobobidoo...

sitter här och luktar illa. ätit alldeles för mycke vitlök. uäck. inte bra för varken magen eller andedräkten. men men..gott va det!! nu är det hockey som gäller. sverige-canada. vi kommer förlora. men hoppet är det sista som lämnar en människa.

nu är jag packad och klar. det är bara hygien saker och smink och lite sånt där som ska i väskan. känns bra. men det gick så fort. så jag tror jag glömt nåt viktigt. eller så har jag tagit med mig alldeles för mycke istället. hm. huvudsaken är att pass..p piller..euro..och kameran är med!! :)

bra dag på jobbet idag. älskade kollegor. lite förvirrad. men det är jag ju jämt. man ska inte tolka in så mycke. nej det ska man inte. sen har man ju gjort bort sig oxå. haha. cam är ju nöjd iaf. kan hon skratta gott åt ett tag nu. men det bjuuuder jag på..haha. förresten ska jag få utökade arbetsuppgifter...bra där!! nu lär jag plugga in lite juridik känns det som. shit.

imorn efter jobbet är det utgång som gäller. yeah. krutarna kommer. hoppas jag. några iaf. sen kommer en del kollegor ut oxå eftersom det är match under dagen och de ska käka middag där på kvällen. ska bli jäääkligt kul!!! bara hem och svida om och sen iväg till johanna. hoppas på mycke folk.

nej nu börjar det här. ska koncentrera mig.

bye.



stress stress

jag är jätte stressad just nu. så jäkla stressad att jag inte gör nånting. bara för att så satt jag på "lords of dogtown" och bara la mig i soffan. helvete. barcelona på söndag. jag har lagt fram allt som ska med. lite som fortfarande hänger i tvättstugan. så allt är framme. men inte nedpackat än. sen är det hysteri kring vad som ska med och hur mycket..??? jag blir galen. men nu får det va nog för idag. när jag kommer från jobbet imorn ska jag fixa det slutgiltiga. slutar 16.45 imorn iaf. så jag hinner plocka lite när jag kommer hem. då ska allt ner i väskan. så är det bara. ingen men.

har haft två bra lediga dagar iaf. va hos linda och alva inatt. underbart. tycker om er. alva skrev i högan sky när hon såg mig vid dagis.."peeeerniiiilllllaaa!!!" då är det kul att komma på besök. haha. linda och jag uppdaterade varann lite..har hänt mycke sen vi sist sågs..ojojoj..jag är så glad för dig vännen.

idag va jag på stan och åt lunch med karolina. trevligt. sen köpte jag det sista inför resan (hoppas jag). va tvungen att dela med mig av mitt pinsammaste idag. haha. men karolina skratta bara och sa att det där skulle jag inte tänka på. men det gör jag ändå..mamma mia...bortgjord!!!

måste lägga mitt schema imorn oxå...fan..vet inte hur jag ska lägga det. om man bara fick tänka på resan..men nej då..då är det sånt här skit oxå. jag vet inte hur jag ska göra. om jag inte får svar imorn så lägger jag väl bara då. så får jag ändra om sen. detta är oxå stressande. blääää.

nej nu ska jag kolla på hockeyn. heja sverige!!!

kram och hej.


reunion..

va hemma i helgen. det va skönt. att bara va hemma hos mamma och pappa gör mig glad. sen va det ju den fruktade klassåterträffen på lördagen. vilket visade sig bli en jäkligt kul kväll. började med att cam och jag slängde i oss världens största smörgåstårta hemma hos mig. snitsade till oss. ett smärre strumpbyxproblem som fick pernilla att för ett tag morra och skälla. men men. haha. sen åkte vi mot gonäs och moa. vi skulle ses där och dricka lite innan. sen dök även mats upp och körde oss in till stan senare. hm. 150 spänn. jaja. jag säger ingenting. vi va lite sena så väl där hade alla kommit och stog på terassen och väntade in oss. men fint folk kommer alltid sent. då va det bara att ta fram leendet. Här skulle kramas...pratas...jisses. men skit kul att träffa alla. minnen minnen. det blev en dyr kväll dock eftersom man fick köpa all dricka i baren..hann ju inte med en så lååång förfest. men jag är nöjd. det va kul!!! :)

på söndagen va det kalas för moster i björsjö. fick träffa släkten. tårta. nice. provade även spikmattan som moster hade med sig. det va skönt. det ska köpas en sådan. snart. på kvällen blev det grillning med mamma och pappa. gott gott!! vi hyrde även en film som fick avsluta den helgen. åkte på måndagsmorgonen till jobbet från ludvika. vemod.

efter jobbet i måndags åkte jag till karolina. vi skulle kolla film. men det blev att vi prata hela kvällen istället. te och popcorn. det är grejer det!

har jobbat måndag och tisdag. lugnt och skönt har det varit. nu är jag ledig onsdag och torsdag. mycke som ska göras. ska ner på stan idag och växla pengar. sen ska allt inför resan vara klart. imorn blir det till att tvätta, städa och packa väskan klart. blir lite stressad. men det ska nog gå bra. måste bara försöka att inte ta me mig hela garderoben. vill inte betala för någon övervikt....som förra gången. jag är egentligen en sista minuten människa som skulle vilja packa dagen innan och så där...det går bäst då. men nu lär jag vara lite före min tid och göra allt nu. jobbar sen och på lördag efter jobbet blir det utgång som det ser ut. innebandy turnering för hela jobbregionen och fest på kvällen. mina kära krutkompisar ska hit och spela. synd att jag inte kan gå och se dem spela..men jag ställer upp på festen på kvällen istället...:)

ska åka till linda och alva idag. äntligen blir det av. vi har inte setts på jätte länge. men nu så. åker dit tills hon slutar jobba och sen ska vi käka och skvallra...haha!! ska även ge lilla snuttan sina födelsedagspresenter...hon har inte fått dem än. sover där inatt och sen hem tidigt imorn och börja tvätta. oooh...ser fram mot att träffa er sötnosar!!! :)

Nej...nu ska jag ner på stan och växla money honey.

Bye.