Helg

Nu är jobbhelgen över...skönt! Men jag jobbar imorgon oxå..men det ska nog gå bra. Sen lite ledigt iaf. C är ledig på tisdag oxå..då ska vi ha mysdag i nya sängen..:)

Hade mamma, pappa och kusin på besök i fredags..mycket trevligt. Jag saknar min familj och mina vänner så himla mycket just nu. Vill vara närmare dem. Kanske är det för att det närmar sig jul som dessa känslor kommer fram. Men är iaf ledig jul så jag kan åka hem och fira den traditionella julen.

Nu ska jag göra iordning lite käk innan min fina kommer hem. Då ska vi mysa och kolla på SATC 2.

Hej igen

Då har man blivit Salabo. Det känns faktiskt jätte bra. Vi har fått det så himla fiint!! :)

Jobbar hela helgen..men det är (ta i trä) lugnt. Varit en helvetes vecka..men jag får hoppas att helgen håller sig lika lugn som idag. Man orkar inte hur mycket som helst. Jag har börjat tänka på att sätta mig i kassan igen. Bara sitta där..nollställd...beep beep beep...! Men i längden skulle jag nog sakna det här jobbet. Skratta tills magen gör så ont att man inte kan resa på sig tillsammans med kollegor..höra de mest otroliga historierna av klienter..utvecklas..lära mig massor..äta godis och mysa under rasterna..:)..jag trivs nog ändå.

Kär och galen är jag. Lycklig. Och nu kommer han snart hem från jobbet så ska göra klart maten nu så vi kan mysa tillsammans. Det ska kollas på "Så mycket bättre" oxå!!