Midsommar...

Midsommar är passerat...det går snabbt på sommaren! Jag firade midsommar med att för det första jobba till klockan två..och Åsa hade med sig jordgubbar och glass på morgonen..mums! =) Sen på kvällen blev det till att fira tillsammans med Marie och Cam. Vi käkade paj och cheesecake och lite gott att dricka oxå. Väldigt trevligt! Sedan blev det även krocketturnering med en del vadslagning...och Marie som gladeligen drog igång vadslagningen förlorade alla tre omgångar...haha! Hon skulle få det hett på lördgen när vi skulle ut och festa i Ludvika...haha! Lilla gumman...slog nästan sönder hela gräsmattan i ren ilska! =) När allt lugnat ner sig blev det lite mer att dricka och en massa snack...det är så skönt att sitta med sina vänner och bara prata....prata om allt möjligt..sen slutar det alltid med att man pratar killar och sex...men va fan...det är ju det som är kul! =) Klockan ett på natten gick vi ner och badade...skulle va skinny dip...men vi behöll underkläderna på! =) Sedan började fantasierna om lik på botten...mördare i skogen..eller dykare under vattnet göra oss lite skraja där mitt i natten...så vi for upp ur vattnet ganska snabbt! På hemvägen plockade vi sju sorters blommor och hoppades få drömma om prinsen! Det va en jätte kul midsommar...vi som va så oroliga..den blev ju hur bra som helst!

På lördagen va det lite segt...man va lite sliten fast man inte hade druckit så mycket. Sen gjorde vi misstaget att sätta på filmen "Dagboken"...tårarna rullade på våra kinder...! Kan rekomendera den...men den är så sorglig och fin...hua! På kvällen va det dags för utgång..nu skulle vi göra stan! Det blev jag, Marie, Cam, Jojjo, Malin och en kompis till Malin. Blev riktigt med raj raj måste jag säga...haha...vi sparade inte på drycken. Åkte ner till trägården och dansade dansade! =) Svetten lackade! Träffade massa roligt folk...sen va det ju en del som man kanske kan tycka kunde ha stannat hemma....hmm....! Varför är det så svårt allting? Stalkern har iaf inte hört av sig nåt mer...men han förföljer mig...blir rädd...försvinn! Om andra kunde vara lika efterhängsna?...men neeej dåååå! Skit!
Va en jävligt kul kväll iaf! =)

Imorn drar jag upp till borlänge efter jobbet...då börjar peace and love...yeah!! =) Då ska det kollas band och roa sig i dagarna tre! Extas! Bor hos Cam i Falun hela helgen...sköönt! Nu är det bara att börja ladda batterierna! Ska packa ikväll så allt är klart till imorn! 

                           
             

Lite bilder från Midsommarhelgen! Äntligen har jag lärt mig detta! =)

Nu ska jag packa väskan!

Ciao! ♥







Sick sick sick...

Är så sjuk så sjuk....fyy...nu är det synd om mig...verkligen. Snorigt och ont i halsen...suck...

Känner mig som en skrutt....

Godnatt!

Helgen..

Ja det va väl utgång i helgen igen..treeevligt! =) Va ut med dollar Linda, Sandra och Jonas..även en Johan dök upp senare. Va väldigt kul! Satt hemma hos Linda och förfestade lite...eller mycket! =) Sen bar det av in till stan och sommarbaren. Mycket folk ute och vi gick runt runt och spanade och pratade. Sen (även fast jag inte ville) blev det silver..men det va helt ok den här gången. Vi röjde dansgolvet...fan va kul! =) Träffade på den ihärdige där..haha...blev en sista dans och allt. Och en liten puss i slutet av kvällen...men jag vet inte...det är rörigt nu. Den andre hörde nämligen oxå av sig...suck...jag vet inte vilket ben jag ska stå på....??? Det är inte lätt när det är svårt..

Annars är det bra...men är väldigt förkyld..eller om det är allergin som inte vill ge sig. Det kliar överallt och jag bara nyser..brr...! Får hoppas att det ger sig snart.

Midsommar är en stor ångest...usch...vi vet inte va vi ska hitta på. Men får se om det löser sig...får ju hoppas. Men midsommardagen blir det utgång i Ludvika iaf...igen! =) Det är nåt visst med sommaren och Ludvika iaf..fast man skäller om att det är så dåligt..haha!

Hultsfred var ju i helgen...usch vilken ångest jag hade...ville ju dit i år samtidigt som att det känns som om man har vuxit ifrån det. Men känslan...det är ju känslan...underbar! Men kändes lite bra att höra att det va lite folk i år och ingen succé..då släppte ångesten lite iaf.

Längtar till peace and love festivalen..då jäklar! Då ska det lyssnas på bra musik, ätas langos, dansa hela natten, flirta, va skitig, full och glad! =) Åh...kul kul kul!! Bara att börja värma upp festival nerven...den bultar redan! =)

Nu ska jag ladda ner lite musik...så den kan förgylla min kväll!

Ciao! ♥

Konstigt...

Har en konstig känsla i magen...hm..va är detta? Huvudet snurrar...vet ingenting....jaaa....allt är helt enkelt upp och ner...men det känns bra...=)

"spin me round again and rub my eyes....this can't be happening..."

Hejhej...

Ledig från jobbet idag...skönt! Men ingen sol tyvärr..men men..lite skönt med svalt väder oxå.

I helgen va det som sagt utgång i Ludvika..och det var jävligt kul! =) Förvånad? Ja jag med!! Blev mycket att dricka och trevligt sällskap av Marie och Malin. Inne på Trägårn begärde vi tre cosmopolitan...men den söte lille bartendern visste inte hur man gjorde dessa..så han fick överraska oss. Blev en grön god drink..och vi överröser honom med komplimanger..haha...vi va nog rätt på! Innan vi hinner därifrån kommer Pernilla på att tequila vore väl inte så dumt..den enda som har karaktär att avstå är Marie. Herregud...den satte verkligen snurr..varför denna idé? =) Sen dansas det och flirtas hej vilt...lite snusande blir det oxå..fast jag sagt åt mig själv att "den här gången är den sista...". Efteråt drar vi till mc donalds...som alltid. Där blir jag uppraggad utanför toaletten...hahaha...trevlig kille tänkte jag och hans syster pushar verkligen på att vi är det peeerfekta paret...jesus! I tumultet ger jag ut mitt nr...ja..sen har han hört av sig varje dag...hmm...fika? Jag vet inte. Slingrar mig därifrån efter att jag gett ut mitt nr iallafall och går ut till de andra som sitter och käkar. De är på väg hem säger de...men det är inte jag...jag har planer..förhoppningsvis. Och efter många om och men hör jag av mig till en viss person...och jaa...joo...det blir övernattning! =) Trevligt slut på en ännu trevligare kväll! =)

Sen har det varit jobbjobbjobb!! Det har blivit träning oxå fast det varit så hett..och det blir nog idag oxå! Igår firade vi pappa oxå som fyllde år..så det blev tårta och massa gott me släkten.

Ska käka lite nu...sen bär det av in till stan!

Ciao!





En paus från solen...

Vilket väder vi har...underbart! =) Har legat ute och pressat hela morgonen..bäst att passa på när man är ledig. Men tyvärr tror jag att jag har bränt mig i ansiktet....fan...och så ska man ut ikväll...hmm....! Får hoppas att det lägger sig lite om en stund...eller...åh..! Ska iallafall ut ikväll med Marie och Malin...kulkul! Ska prova på Ludvikas nattliv ännu en gång..fast jag sa att jag inte skulle det. Men ska premiära på Trägårn ikväll...brukar ju va kul på sommaren!

Va länge sen jag skrev nu igen...massor att skriva om...börjar från början.

Det va den hemska opponeringen...usch...får ångest bara jag tänker tillbaka på den. Kändes som om Jag och Annett blev slaktade...inte av gruppen..men av läraren. Kände mig helt tom efteråt...vi satt oss och försökte rätta det som var fel direkt efter..men det gick inte...Pernilla fick ett break down och blev ledsen. Så vi sa att vi fixar allt efter helgen istället. Bilresan hem va riktigt jobbig och ett annat break down blev det när jag kom hem....fy. Så skulle man till skolan dagen efter och ta sin examen...kändes inte rätt. Men efter lite snack med mina föräldrar insåg jag att det kanske inte va så farligt ändå..va nog mest chocken som gjorde att det kändes jobbigt.

Så på fredagen va det dags för examen...tjohoo! Vi började morgonen med en liten "champagnefrukost"..cider och jordgubbar! Mumma! =) Sen blev det smörgåstårta med Brittan och resten av klassen...trevligt! Kamerablixtrarna avlöste varandra..haha...alla tog kort på alla! Efter detta började föräldrar och släkt att strömma in och ceremonin kunde börja. En kör från en skola i Kopparberg drog av några sommarlåtar..men..ja..de kunde ju klätt upp sig lite kan man tycka..de såg ut som om de just stigit upp och hoppat i första bästa plagg som låg vid sängen. Men men...en kille i kören sjöng för kung och fosterland iallafall..bra!! =) Sen höll Brittan tal och skulle visa ett fint bildspel på oss i klassen...men datorn krångla tyvärr. Men tanken var god. Sen fick vi en och en gå upp på scen och ta emot ett intyg, ros och gåva från Ljusnarsbergs kommun...jag blev sittandes kvar sist..som alltid..jäkla efternamn..haha! Sen va det fika och hejdå kramar åt all håll och kanter. Sorgligt...fattar inte att jag inte ska tillbaka dit i höst...jag är färdig...klar..finito! Nu har jag en utbildning...va händer nu då??? Oh.....!!
När allt va klart i skolan åkte jag, mamma, pappa, Mona och Johan och åt på Thai resturangen i Ludvika. Jätte gott va det! =) Kvällen spenderade jag hemma i lugn och ro.

På lördagen va det dags för det stora firandet med släkten hemma hos oss. Linda och Alva kom oxå..och den stora överraskningen var att även Lisa och Tindra var med. Kul! =) Fick en massa fina presenter och blommor av alla! Sen va det smörgåstårta och fika för hela slanten...puh! På kvällen va det party party i Falun! Och nog blev det party...shit...haha..mycket att dricka som vanligt. Det avslöjades en hel del hemligheter oxå..plus att Cam och Marie ställde ett ultimatum till mig...vilket jag inte tar upp här...haha...men jag ska försöka..jag lovar! Bara jag kommer över olust känslorna..haha!  Jag tjatade om att jag skulle köpa langos hela kvällen...och när jag till slut närmade mig husvagnen där det såldes så va det jordens kö...herregud....men Marie sprang fram till killarna som stod och beställde och bad dem beställa åt mig med..yeah! Tyvärr så fick jag panik och tog första bästa...utan räkor...va lite ledsen över det..men snodde räkor av grabbarnas istället..haha! Pratade med massa trevligt folk den kvällen..riktigt kul! Hemvägen kommer jag inte ihåg så mycket av...men vi hade jävligt kul iallafall! Men dagen efter var en mardröm...skakade som ett asplöv på morgonen...mådde pyton...bläää....! Bodde på Cams toalett i några timmar...herregud...det värsta jag varit med om. Men efter en hrlig vitamindrink från Marie och lite mer sömn så kände jag mig bättre. Va upp på stan i solen och käkade gott på Brygg cafét, sen kollade vi marknaden och åt glass i solskenet...härligt avslut på helgen! =)

På måndagen började jag jobba på dollar...gick bra och det mesta sitter kvar i skallen. Men stället är ju en bastu...puh..man orkar ingenting för det är så varmt. I kassan hade vi 32 grader häromdagen...det är inte normalt. De måste göra nåt åt det här annars kommer jag vara en blöt fläck med jätte huvudvärk innan sommaren är över.

Tisdagen var det uppsats skrivande i Kopparberg. Det gick bra tycker jag..nu är det bara att hoppas att vi får ett bra betyg oxå. Annars....! Sista gången jag satte min fot i skolan i Kopparberg oxå...kändes lite konstigt...men skönt!

Nationaldagen firade jag på jobbet och sedan va jag till Marie på kalas. Fick en jätte god sallad och sen jordgubbar och annan frukt till efterrätt. Jätte kul att träffa alla tjejerna samtidigt och en del har man inte sett på jätte länge. Trevligt!

Jaa...det var väl allt...säkert glömt någon rolig liten detalj..men den får vi ta en annan gång. Nu ska jag göra iordning lite mat och slappa lite innan det är dags för duschen och göra sig iordning för en kväll/natt på Ludvika stad..haha!! Får se hur det kommer att bli ikväll...har inga höga förväntningar på stan..men kul att festa med Marie och Malin iallafall! =)

Kramen!