.

sitter här i soffan..tända ljus..och lite naturgodis. fint det.

varit hemma i ludvika tors och fre. åkte direkt till jobbet därifrån i morse. alltid skönt att komma hem. har fikat med linn. sen blev det även en tur upp till stan för lite rea. jag hittade ingenting på rean. men linn "lurade" på mig två böcker. får hoppas de är bra nu..:) ätit gott med familjen. ooh. jätte gott. det ska jag bjuda på nån gång. men en annan kan väl inte göra det lika bra. men...mums!! sen har jag fikat med aja. vi testade smedjebackens utbud och jag ger det bra betyg. treevligt..:) sen har jag hängt en massa på dollar oxå. fan va jag saknar dem. ibland kan jag få för mig att jag saknar att sitta i kassan oxå. jag är nog sjuk. haha. det va kul att jobba där. bra gäng. skulle vilja backa några år. blir alltid nostalgisk när jag är hemma. tänker tillbaka. och längtar tillbaka. till en massa. hm.

annars rullar det på. äta jobba sova dö. äh..jag går och fiskar! :)

bosse is right. hehe.

bye..

-

jag blir rörd när lilla kusinen (som alltid kommer va liiiten för mig) skriver att han ska till bruden imorn. och när det står på msn att hon är hans allt. lill killen har blivit stor. ooh. sötis.

i´m lööövin it...

tjohej. jobbet är kul. men sååå stressande just nu. de vill inte riktigt sköta sig. hm. då får man ta till drastiska åtgärder. som nu har gjorts flera dagar i rad. jisses. well well.

helgen har varit en riktig pärla. cam och aja kom hit i lördags. vi sprang på stan med moster som oxå va här. sen va det hockey. lill kussen spelade i västerås. jag va uppretad på läktaren som vanligt. kan aldrig hålla mig lugn eller hålla min käft. men men. sen bar det av hemåt. där det åts tacos. mums!! felbedömde mängden lite. så det räckte till två matlådor för mig sen. inte helt fel iofs. sen va det dags för melodifestival. vin. cider. härliga snack. våghals spelet. där jag fick skicka en hel hög med sms till folk. skrämde min bror bland annat. haha. fick även sjunga min favvolåt i en diskborste. gissa vilken??? haha. samt...jaa...i´m so nasty...tack för spanken camilla. hahahaha. jag dör. fick minsann höra på jobbet oxå. jag som trodde ingen hade sett. men jo. piiinsamt. sen drog vi ut på krogen. det va dans dans dans. väl hemma igen bjöd jag på pizza. sen avslutade jag kvällen på min matta. kommer inte ihåg hur jag hamnade där. eller att jag somna där. vaknar iaf senare och då sover frökrarna gott. kusinen i soffan och aja i min säng. fattar ingenting. vet knappt vart jag är. men smyger mig ner bredvid aja och drar lite skamset i täcket. hihi.

dagen efter va seg. men vi tar oss till ikea iaf. sedan ner på stan för att äta sallad. där det hetsades i kön. jobbigt och stressigt när man ska välja allt. fast både cam och aja laddat innan inför uppgiften blev de lite nervösa ändå. haha. sen hem igen för att svida om till håkan. vi va väldigt sega. trodde aldrig jag skulle orka en konsert. men kommer i kläderna till slut och fixar till mig. sen lotsar vi aja mot stadan och säger hej då. sedan drar kusinerna på håkan. i kön sjunger fjortisarna högt och vi kommer lite i form iaf. väl inne slår pernilla till på en snygg t-shirt. bara så där. innan lön och allt. men är det håkan så är det. och snygg va den. niiice. haha. sen börjar det. och det är såååå bra. jag är väldigt nöjd. fin konsert. han sjunger vackra lugna låtar. pratar mycket med publiken. ah. jag njöt. det va fint. jag blir glad av han. måste se han igen snart. det va två nöööjda kusiner som gick hem den kvällen.

med andra ord en riktig höjdarhelg. tack vännerna. detta får vi göra om snart igen...:)

imorn efter jobbet åker jag hem mot ludvika. en liten snabbvisit. tyckte det skulle passa bra. va ett tag sen jag va hemma och är man ledig två dagar på rad är det bäst att passa på.

annars flyter allt på. jag är fortfarande nöjd. eller. ja. det är lite som skaver. men det orkar jag inte bry mig om. det mesta är jäkligt bra iaf.

bye bye.

ice ice baby...

det är iskallt. brrbrr.

idag har det varit storstädning. hat städat..rensat bort..fejjat..ja gud va jag har hållit på. det va aggressiv städning deluxe. men det behövdes. nu är det vackert.

efter det gick jag ner på stan i det fina vädret. och jag kunde inte stå emot längre. ett par av de fina örhängena på designtorget är mina. ooh så fiina. nu ska jag bara ha det andra paret oxå. men det får vänta till nästa lön. sen fixade jag mig ett bibliotekskort oxå. lånade två böcker. anne franks dagbok och sharon osbournes självbiografi. nu ska här läsas. på vägnen hem hyrde jag film. sen gick jag vilse i letandet efter en pizzeria. haha. i paniken, kylan och mörkret ringde jag cam. som konstaterade att det inte va någon bra tidpunkt att ringa och säga att man va vilsen..med tanke på allt hemskt som hänt. haha. men efter en stund  kände jag igen mig igen. kebaben blev köpt. men från fel ställe. men goood va den. när jag kom hem så fann jag massa presenter i min brevlåda. alla hjärtans saker från mamma och pappa och mostrar. de är såå snälla. massa fint och gott va det. :)

igår va det blåljus/112 fest på harrys. lite rödvin och cider. mums. sen dansa vi heeela kvällen. lämnade inte dansgolvet en sekund. bara massa bra musik. va länge sen jag dansa så mycke. nästan så att jag har lite träningsvärk idag. hah. detta ska göras om fler gånger.

fan va jag fryser. har frusit sen jag kom hem. måste nog in i duschen en stund så jag tinar upp. freezing.

bye.

lucky me.

yeees. idag har jag skrivit på papper. fast anställd. och en kraftig löneökning. jiiihooo!!! spending money honey. jag är lycklig.

ska firas imorn. blåljus fest på harrys. funny funny!! :) finns nog mycke att vila ögonen på där..:)

jag ler. jag är glad.

today is a good day.

ledig idag. denna vecka jobbar jag varannan dag. kul. eller jag vet inte. ge mig två dagars ledigt istället. men skönt att va ledig idag iaf. i morse njöt jag bara av att bara vara hemma. strosa runt lite i lägenheten och gjorde inte så mycket.

fika med johanna idag. men först lite kroppsarbete. hon ringde och fråga om jag ville följa med och hämta ett bord hon sett på second hand. och det ville jag så klart. jätte fint va det. och när vi står där får jag syn på fyra pinnstolar och säger att de skulle passa till bordet. "då köper jag dem med..jag är i ett stimm nu". haha. sen blev det bära av. ut till bilen. in i skuffen. ut ur bilen. in genom porten. in i hissen. ut ur hissen. in i lägenheten. puh. klart. sen va vi värda en fika. äntligen fick jag fika i västerås. yees. blev en chokladtårta med grädde för mig och morotskaka till johanna. mums. jag va så nöjd. bara sitta där och prata om allt mellan himmel och jord. skratta tills man kiknar. må bra. har även hittat någon med liknande nojjor som jag. vi skrattade gott åt våra egenheter. tycker om dig johanna. sen skulle hon till designtorget där hon spanat in ett par örhängen. såååå fina. men såååååååå dyra. hon ägde redan ett par men ville ha ännu ett par. gärna hela sortimentet. jag ville oxå ha. va på väg. men blev snål. skit snygga gammeldags. gjorda av gamla porslinsplattor eller kakel. måste ha. flera stycken. nu helst. men eduardo och ingvar kom in i våra liv iaf. vi skratta oss tårögda. eduardo följde med mig hem och ingvar följde med johanna. det va örngott med monster. sen stod det en text bredvid. ingvar: "om ingvar fick bestämma skulle alla dö. men ingvar får aldrig bestämma". eduardo - konstnären. som nu ligger i min säng bredvid elvis. där stod: "eduardo vill bli konstnär och försöker därför ha så mycket ångest som möjligt. minst ett par timmar om dagen ägnar han åt ångestträning. några gånger har han till och med lyckats hamna i psykos. då brukar han fira med en kanelbulle". loved it.

gick hem från stan sen. kallt men skönt med frisk luft. snöade lite lätt och jag kände mig glad.

daniel ringde oxå. trevligt. han är så go. han skvallra lite om ludvika. underbart. cam och jag hade redan pratat om ämnet. så nu fick vi lite mer info. men inte tillräckligt. luska lite mera.

imorn är det jobb igen. ska samåka med fyra andra. så det känns bra. fan va besin det blir annars. så bra om man kan det så mycket som möjligt.

det enda som grusat min dag är mitt jäkla bredband. mobila från h-vetet. det är såååå segt. försökte ladda upp lilla eduardo här. men icke. det gick inte. pratade med cam och hon sa att det kan bero på att jag gjort för mycket "saker" på min dator. man har bara ett visst antal G i månaden innan datorn börjar gå segare. såå. det ska va så här tills mars då. tack. fan. arg jag blir.

men jag tänker iaf se detta som en bra dag. jag tycker om den.

bye.

söndag

idag har varit en skön dag. förutom att man vaknade i ett vinterland med hur mycke snö som helst. inte efter jul har jag ju sagt. va är det här? sommaren?? vart är du?? såg inte ens min bil. den va en liten vit klump där ute. sopade tills jag trodde jag sopat bort hela bilen. men nu är den startklar tills imorn. då är det dags att jobba igen.

nu vet jag nog varför jag känt mig så konstig i kroppen. måste bero på detta. men samtidigt blir jag rädd. va är det här?? jag hoppas det beror på mitt vanliga slarv. men om inte. ja. va är det då? usch. jag blir rädd. nej. nej. nej.

ikväll blir det persbrandt. mm. den me lite smör på. haha.

bye.

gaaah...

nej nu jävlar är jag irriterad!!!!! ont i huvudet har jag oxå efter att ha suttit och krampaktigt hållt ihop käkarna. nej jag vill bara svära och skrika. har nyss sett "felon". skulle jag inte gjort. nu är jag uppretad. men det va en bra film. men som sagt. jäkligt förbannad är jag.

det är lördag.

tänkte blogga lite till idag. sitter och väntar på att ugnen ska bli varm. ikväll blir det egengjorda klyft och texmex marinerad kycklingfilé. det ni. haha. hoppas det ska bli gott. är så hungrig.

hittade inga gardiner idag. men en duk och gröna ljusstakar från indiska till bordet iaf. sen köpte jag ett par blåa tygskor och ett linne. blev ingen storhandling. men fick nästan allt jag skulle ha iaf.

kände mig lite nere idag när jag gick på stan. vet inte vad det är. men känner mig bara lessen. men så kommer man hem och öppnar ansiktsboken och där ligger ett mail från frankie: "Hej på dig! Om du verkligen vill till ***** så kan även jag lägga ett varmt ord för dig! Inte för att det kanske hjälper så mycket vad jag säger men jag kan ju alltid säga hur fantastiskt bra du är ;) Men du avgör,om du inte vill att jag ska lägga mig i så säg det. Var ärlig. Säg åt mig att hålla käft och sköta mitt så gör jag det :) Kram kram". va glad jag blev. behövde höra lite uppmuntran. klart jag vill att du ska lägga dig i. absolut. oh.

hyrde mig två filmer idag. haha. blir verkligen en filmkväll. va nära att hyra tre. men hejdade mig i sista sekund. får hyra den andra sen. orkar inte kolla på schlagern. väntar tills sista tävlingen. när det gäller nåt. bättre va det förr. med en tävling. jag orkar inte. håll mig uppdaterad istället.

nej nu ska jag in med potatisen i ugnen.

tjing!

men..

vaknade för en timme sen. tidigt. sitter uppkrupen i soffan med elvis omkring mig. ville ju sova ut. men så blidde det inte. det här med min sömn. jag vet inte jag. är så trött att jag somnar vid åtta varje dag. helt slut. vaknar vid ett två på natten och kan inte somna om. nu när jag är ledig helgen tänkte jag passa på att va vaken lite på kvällen och sova ut idag. men nej. somna mitt i filmen igår. så gick och la mig vid halv tio. vaknar nu. kan inte sova. åh...

tråkigt väder oxå. grått och trist. men ska iaf bege mig ut idag. gå ner på stan och kolla gardiner och dukar. och nån klädtrasa oxå kankse? :)

sitter här och filar på en tatuering. nu är jag så där sugen igen. hm. hur många ggr har inte jag varit det? men nu måste jag verkligen ta tag i det här (hur många ggr har jag sagt det??). kanske borde tatuera in "jag ska tatuera mig nu". haha. nej men nu har jag en idé. nu är det bara att hitta nån passande.

nu är det bestämt. det blir håkan. igen. yeeees. kan aldrig få för mycke håkan. jag och en tjej på jobbet diskuterade detta. är man för gammal för att stå och dansa till håkan på konsert? men vi kom fram till att det blir man aldrig. "man blir ju så glad" sa hon på sin härliga göteborgska. hon hade blivit att älska sin dialekt på grund av håkan. ja vem skulle inte det? iaf så kommer cam äntligen ner till mig och hälsar på. varit dåligt med det innan. fyy. och aja kommer nog oxå. kul kul!! :) nu hoppas jag bara att det är den arenan som jag tror det är..men ska kolla upp saken.
 
ibland känner man sig bortglömd. va ska man behöva göra för att bli omnämnd? tydligen har mina ord inte hjälpt fast jag sagt dem så många gånger. jag finns där. men tydligen ser du inte mig. eller så vill du inte komma mig nära. men då tycker jag att du ska vända dig till dem du tydligen litar på mer än mig. tråkigt.

nej nu ska jag ta tag i lite frukost. så jag får lite energi.

bye bye.