...

fåglarna kvittrar utanför och det är en sån där mysig sommarkväll. min hyresvärd håller på att packa husbilen för att fara iväg på semester. jag vill oxå packa bilen full och åka iväg. men jag måste jobba en vecka till. varför känns det jobbigare att jobba när man vet att man ska ha semester snart?? men men...fyra pass kvar...sen så...seeeeemeeesteeeer!!! funderar även på att lägga in om en vecka till...så jag får fem veckor...kanske kanske...vore så himla skönt!!

varit en lugn jobbhelg..fast samtidigt mycke. de är lite påfrestande de små liven. men de är glada iaf. bakat kladdkaka tillsammans med dem igår..sen åkte jag hem och när den skulle tas ur ugnen så va den tydligen heeelt lös och flöt ut över hela golvet. haha. tur att jag redan va hemma då. dagens kladdkaka blev dock bättre iaf. tur det. :)

imorn ska jag kanske på rättegång. några vänner som ska vittna. vill visa mitt stöd.

håller på att rensa min garderob. så nu har jag kläder på hela golvet. fattar inte att jag sparat saker som är trasiga?? eller har kvar saker som inte varit modernt sen högstadiet?? nu ska det gamla fula ut..så jag kan shoppa nya fina saker!! vissa saker ska jag slänga på en gång. andra går till myrorna eller röda korset. medan vissa saker ska säljas. ska fortsätta imorn med detta projekt. för nu ser det förjäkligt ut i lägenheten..haha.

ha det bra. bye bye.


en röst i natten..

här sitter jag och skriver sent om natten. kollar på tv400 och gamla bigbrother avsnitt. underhållande måste jag säga. de är ju så jäkla coola...tror de. och en annan ääälskade ju detta när det begav sig..haha.

det är varmt. jag dör. man ska inte klaga bla bla bla..!! men jag gör det när man bor i en lägenhet som kokar som en bastu just nu och när man går på jobbet i en klädsel som gör att det rinner där det aldrig har runnit förut..uäck!!! men men...snart är det semester och då får det vara hur varmt som helst för då ska jag sola och bada och vara i dalarna där det finns en källare som är kall och skön! läääängta....nuuu!!!

jaa..sen ligger man lite risigt till oxå. eller. nja. inte jag egentligen. men ändå. fan. blir så stirrig. jag stressar ju alltid upp mig. jag ska ta det lugnt. helvete. kanske ska bli kassörska igen.

ledig torsdag och fredag. nice. tänkte kanske åka till skultuna mässingsbruk och kolla lite. är så fint där. nån som vill åka med på en liten tripp??

neeej...nu lär jag fylla på mig med vatten. sen kanske sängen.

gonatt och sov gott.