Det börjar närma sig....

Idag har det varit ledigt. Var och tränade i morse..det va välbehövt..va länge sen nu. Måste verkligen sätta igång på riktigt nu! Sen har jag städat och fixat hela dagen.

Snart är man ett år äldre oxå....torsdag....fy fan. Jag har världens åldersnoja...vet inte varför men jag får panikkänslor bara jag tänker på det. Oh....fick nyss det slängt i ansiktet på mig när Axel skrev "då är du ett steg närmare döden".....what??? Vill människan ge mig en hjärtinfarkt redan nu???

Är förvirrad...fundersam...vimsig...vet inget...vill eller inte vill....det är mycket som snurrar nu vill jag lova! Hur ska jag bete mig egentligen? Känner mig dum....

Over and out.....

Ta mig till havet....

Nu har man kommit hem efter en skön resa ner till Falkenberg..jag behövde semester! Kunde ha stannat längre..men men...jobbet kallar. I tisdags bar det iväg...jag tog tåget ner till Örebro där jag skulle möta upp Annett och Johanna. På vägen ner fick jag ta till mina färdigheter som behandlingsassistent...klev på en liten tjej i Ludvika som promt skulle sitta bredvid mig och jag skulle hjälpa henne att komma ihåg att kliva av i Örebro. Hon pratade heeela vägen...hon hade blivit dumpad av kompis i L-a...sovit en natt ute och sedan blev det hotell och biljett hem betald av soc. Hon berättade hela sitt liv...drack öl...pratade knark..jaa...you name it. Jag hoppas verkligen hon kom hem iaf...inte mycket man kan göra i ett sånt läge. Hmm...! Iaf..från Örebro bar det av neråt och på vägen ner gjorde vi våra små stopp...första stopp va i Gränna där vi åt matsäck och köpte polkagrisar...så klart! =) Stod och kolla ett tag på tillverkningen...duktigt...jag skulle aldrig ha det tålamodet...! Sen drog vi vidare och nästa stopp blev Lager 157 i...hm...vart va det nu igen? Jaa...nånstans efter Gränna...haha! Jag spenderade inte mycke pengar där...konstigt..annars brukar jag inte va sen me att shoppa loss. Sen va det raka spåret ner till Falkenberg. Köpte käk till kvällen och mys med ljus och allt. Sen gick vi ner på stranden...oh va fint! Jag är kär...jag måste bo vid havet...jag blev som en töntig gammal tant som blir tårögd och alldeles till sig. Hur fint som helst. Tog en massa kort...som Johanna sa "det är lite kinesvarning"...haha! Och Pernilla hade plötsligt förvandlas till en naturfotograf oxå..oh här skulle det tas vackra naturbilder...haha! Men det är söderut jag ska flytta...jag måste! Love it! Vi avslutade kvällen med Idol och snack. Vi skulle ju upp tidigt nästa dag...Ullared...ah...härligt! Vi drog iväg efter åtta på morgonen...så vi va där i tid...ingen kö in och min shoppingnerv började dunka..haha...det är nåt visst som händer när man kommer in där. Blev en Hel Del handlat....herregud...men som Annett sa "va gör nåt hundra hit eller dit..det är ju billigt"! Jag bara instämmer! =) Blev två stora påsar för Pernilla...jag är nöööjd! =) På kvällen va vi ganska slut...men det blev iaf färska goda räkor, ost, kex och vin. Pernilla slog ut sitt sista glas dock..haha...så kan det gå! En jätte skön resa...detta måste göras om! Vi har ju även Idolplaner....hehe....

                                           

Måste bara nämnas...."lite input behöver man ju". "man kan ju välja om man vill ha stängd eller öppen mun när man pratar". man vet ju aldrig vem som suger vem". hihi....humor!

Måste bara få skälla av mig lite oxå...va håller idoljuryn på me egentligen??? Alla bra har ju åkt ur...precis alla...är två kvar som jag gillar bara. Annars bara snygga människor som står och omar sig....nej fy fan! Mattias...nya snygg-Erik...va gör du där?? Du låter falskt! Nej....jag vet inte...satsa på nåt nytt inte bara kopior! Så det så! =)

Nu ska jag åka och äta tårta!

Ciao!








Trevlig helg!

I helgen va jag ledig...sköönt! Men det går alldeles för snabbt...två dagar rusar förbi. På lördagen träffade jag Linda och Alva och vi gick en liten promenad innan vi höll på att blåsa bort helt. Gick ju inte att gå..man åkte ju framåt. Så vi gick och kolla på stan en sväng...fast där finns inte heller mycke att se tyvärr. Men vi hade trevligt ändå. Sen blev det solning oxå...det va riktigt skönt. Tror jag somna av där inne en stund..haha!

   

Sen på kvällen va det fest hos Linn...kul kul! Singstar kom fram och det började bli farligt för Pernilla att vara i närheten...haha...min sångröst är inte att leka med..hua. Men jag gick upp en sväng iaf..tillsammans med två andra..så det gick ju bra! Man kan säga att sångtemat höll i sig hela kvällen..när vi väl kom upp på stan så hade jag och Soffan sångtävling framför en man...gissa vem som vann?? Inte va det jag...haha! Sen drog vi in på Selmas och då hade vi tappat bort alla..så det blev öl inne på toa som vi fått me oss in och en trevlig pratstund. Sen dök de andra upp och det blev parta av..vi pratade me allt och alla tror jag...trevligt! Efter många om och men så hamnade vi sedan på trägårn...där vi dansa i snön och skvallrade med Rick! =) Sole mio hägrade så vi drog dit och åt lite...men först va jag tvungen att uppsöka toalett...blää...mådde inge vidare efter att Rick hade tvångssnusat mig på löpande band..hua! Soffan och jag underhöll gästerna där med genom att sjunga ett medly av kända låtar..fint va det...fiint! Vi fortsatte även på vägen hem...och vi höll på att bli kvar i en tunnel för "det va ju så himla snygg akustik där inne"..haha! Hade nog stått kvar där än om inte Cam dragit oss därifrån...haha! En toppenkväll helt enkelt...måste göras om! =) Enda minuset är min förbannade delade lugg som är me på vartenda kort...den lever sitt eget liv...fy fan!

                             

Nu ska jag gå och käka lite innan det är dags att dra till jobbet. Sista dagen jag jobbar...imorn drar vi mot västkusten för shopping och massa trevligt! Jag ser fram emot det! =)

Ciao!


Ja!

Är inte riktigt människa idag...började jobba kl sex i morse..de dagarna tar knäcken på mig! Fy fan...helt slut. Men det är skönt att sluta kl tolv iaf. Då hinner man med att göra lite saker. Va upp på stan och fixade lite med mitt mobilabonnemang och sen va jag ut och gick en långpromenad. Det va riktigt skönt...musiken i öronen och så bara gå gå gå och gå! Efter det hämtade jag mamma och vi åkte till dollar och kollade lite (back to work...suck..) för vi hade fått in gardiner som mamma ville se. Sen bar det av hemåt...och så har det inte blivit så mycket mer.

Hade tre önskningar...en har slagit in..jag får min resa! =) Nettan föreslog en tredagars resa till västkusten med henne och Johanna med roadtripp, räkor och ullaredsshopping! Kunde det bli bättre?? Nej absolut inte! =) Ska bli så himla kuul! Nu är det bara jobb och lägenhet kvar....någon?? =)

Lars Winnerbäck och Miss Li....den låten går på rundgång just nu! Myyys!

Allt känns så bra just nu...men det är alltid något som gnager...längst där bak. Varför? När man gör ett första steg mot att få igång nåt bra igen...varför är det tyst då?? Svara då!! Men men...then I know.

Jaja...allt för nu!

Ciao!


Skön dag!

Var ledig idag...härligt! Skulle träffa Linda och Alva i stan..vilket jag gjorde. Men vi upptäckte snart att Ludvika stad gör man ganska snabbt..och vi var uttråkade. Så efter att ha skickat hem lilla Alva med sin pappa så drog vi upp till Camilla i Falun. Vi började me att käka...för vi höll på att dö av hunger. Väldigt god sallad! Sen va det dags för stan...men upptäckte snart att det inte fanns så mycket att shoppa. Jag hittade nada..hmm..har jag feber?? Tror det. Men det blev iaf en scarf på indiska. Alltid något! Sen söker jag efter ett par stövlar...men hittar inga snygga. Fanns ett par på scorett...men så klart inte min storlek..har alla 39 eller??? Jag måste ha dem! Varför bor jag inte i Örebro?? Då kunde jag fått dem kanske...jäla skiit! Efter Falun kände jag och Linda att vi behövde nog en sväng på kupolen oxå...så det blev det. Linda fyndade...men inte Pernilla. Blev en hårfärg bara...va är det för fel?? Har shoppingnerven blivit mättad nu? Neeeeeeeeej! =) Sen bar det av hemåt! Riktigt skön dag..synd att den är över. Det går alldeles för fort när man väl är ledig. Imorn är det jobbjobbjobb igen...vill inte!! Ge mig ett nytt jobb..NU!

Annars känns livet rätt bra...det flyter på. Skönt att ha pratat av sig lite idag med Linda och Cam. Delat med mig av helgens erfarenhet...Linda blev iaf imponerad..hahaa! Allt går..bara man vill! =)

Men jag längtar bort ändå...till nåt nytt. Jag vill göra nåt...det måste hända nåt! Ge mig en resa...en lägenhet att inreda..ett jobb att älska...ja...någon? Någon som vill ge mig detta? Det är ju det enda jag begär...så lite så lite...=) Men jag fyller ju snart...kanske det dyker upp i ett paket? =)

Jaa....that´s it! Ciao!


Helgen..

Helgen är över...den har varit lugn och skön. Har jobbat hela tiden..så har inte hunnit med så mycket annat. Igår var jag på date igen....treeevligt! :) Det känns bra...men det är nåt som gnager...det är som vanligt med mig..aldrig kan man vara nöjd. Men men...det där löser sig. Snackade film och musik nästan hela kvällen....vi har samma smak och han kan massor..alltid något! :)

Träffade Linda efter jobbet..tog en promis..riktigt skönt! Kul att träffa henne..man ser henne inte så ofta nu när hon flyttat. Vi hade mycket att prata om..så tiden gick fort. Tur att vi hinner ses imorn oxå. En till promis och en tur på stan. Då blir lilla Alva med oxå...lilla busfröt!

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorn..så jag är i tid till stan!

Godnatt!

Jag har varit duktig! =)

Herregud...jag har städat och rensat hela dagen lång! Alla papper...kläder...smink...smycken...parfymer..lotion..jaa..allt allt allt! Så nu är det snyggt och prydligt igen...för ett tag iaf! :) Har kastat mycket...ska skicka iväg en del till Lettland och resten ska jag försöka sälja. Man är ju lite pengakåt! Beviset på min rensning....kolla in klädhögen som ska bort bort bort!



Har kollat på Project Runway resten av kvällen...spännande! Jeffrey vann...inte min favorit..men men..han var värd det. Jag mjuknade lite när man fick se han hemma med sin familj. Men jag gillade Uli och Michael mest...tyckte de hade skit snygga kläder! Man får då aldrig som man vill...haha!

Nej...ska sova nu..börjar sex imorn...blääää!

Godnatt!



Falun by day and night! :)

Helgen gick fort...som attan...fullbokad som den var. På lördag morgon styrde jag och Marie kosan mot Camilla i Falun. Vi skulle shoppa..shoppa..shoppa! I början gick det trögt..men vi kom igång på slutet och det blev en heldel saker inhandlade. Höll andan varje gång de drog kortet...tänk om det inte gick igenom...puh! Vi va lite svettiga efteråt..då det blev lite stressigt mot slutet innan affärerna stängde. Lite smått träningsvärk oxå..haha..bra träning det där! Sen käkade vi lite innan det bar iväg hemåt för att göra oss irodning för kvällen! :)

           

Vi övertalade även Camilla att stanna i Falun med oss istället för att åka till Borlänge..haha! Gick lite trögt för mig att komma igång bara...men det gick bättre sen när man kom in på spriten! :) Marie var väl den som röjde mest..haha..vilken underhållning..all night long! Blev lite "jag har aldrig" lek oxå...avslöjades lite hemligheter och många spännande diskussioner uppkom..hihi...! Annat som får stå för kvällen är den gula handsken...dödskalleplåstret...sexy...porra...musiken...dansen.."gå för fan hem på toaletten!"...mcdonken..grodan på bilen...jaaa...herregud! Det va en himla kul kväll...göras om snart igen tycker jag!

                         

Ah....treeevlig kväll! :)

På söndagen var det slappdag i Falun med käk på stan och glass i solen..mysigt! Sen åkte vi mot Ludvika igen..och jag hade min andra date...:)...hmhm...jaaa...:) Kom hem sent igår...trött i morse...! Men det va det ju värt!

Nu ska jag dra mig in mot stan och ta en promenad med Marie...en riktig höstpromenad!

Kram och hej!