Same same but different...

Humöret är fortfarande uppåt...känns bra för en gångs skull..skööönt! Jag är till och med trevlig mot kunderna...på riktigt..det är inte illa det inte! Haha...

Hösten är på väg..i morse fick jag skrapa rutorna..herregud! Men det luktar så där gott i luften...höstdoft..dags att ta fram de stora mysiga tröjorna..halsduken..vantarna..tända värmeljusen...mysa ner sig i soffan...hmm..jag gillar nog hösten ganska mycket ändå. Om man bara slapp tänka på framtiden..men men..det är bara att ta det som det kommer. Nu ska jag se fram emot hösten..och sen mot den första snön..det är mysigt iaf!

Har varit på bio ikväll.."Underbar och älskad av alla"...riktigt kul och bra film! Rekomenderar! Måste gå på bio oftare..varför gör man inte det?? Igår såg jag en annan film som jag köpt på mitt kära (haha...) dollar.."Get rich or die tryin´" med 50 cent. Den va oxå riktigt riktigt bra..rekomendera igen! Har lånat en massa nya filmer av min bror oxå som han fått från nätet...ska väl ta mig tid att kolla på dem oxå. För nu får man faktiskt sitta inne och glo på film..för det är höst! :)

Ser fram emot helgen...party party! Och så lite shopping på dagen oxå..kan det bli bättre? Neeej...jag tror inte det. Tjoohoo!

Hmhm..kankse borde höra av mig oxå...snart..jag ska jag ska...!

Prata med Linda i Tranås igår..åh va länge sen det va! Kul att höra av henne..saknar henne mycket! Hon har gett order om att jag ska söka mig neråt..och visst...gärna..när kan jag åka?? Det är bara det där med jobb och lägenhet..ska verkligen ligga i och söka nu. Måste ta mig i kragen. Kan ju söka lite andra jobb oxå..typ affärer. Bara jag kommer iväg. Norge är oxå lockande..skulle va himla kul. Säg bara till Marie! :) Pengar pengar pengar...


"Dream as you'll live forever. Live as you'll die tomorrow."





Det känns bra..

Just nu känns allt bara bra..hur skönt som helst..jag är glad! =)


Jag har jobbat hela helgen...suck..! Men har hunnit med en hel del ändå. I fredags hade jag hemmakväll med mamma. Vi käkade kinamat och hade det trevligt. Sen åkte vi in till stan och hämtade hem pappa som varit ute och ätit med sina arbetskamrater. På lördagen var det date...mm..trevligt. Men lite konstigt...hmm..eller?? =) Det blev sent iaf....så jag skjutsade hem Cam och Marie som varit ute och svirat i natten. Jaa...det är nåt visst med er mina vänner...tycker om er! ♥  På söndagen efter jobbet åkte vi ut till bror där vi fick middag och efterrätt...mums! Sen har de skaffat en liten kattunge...åh sikken söt en! =) Kunde inte hålla mig ifrån den..en riktig liten sötnos och jag blev inte så allergisk heller..bra!

  Lilla Sibylla...=)

Igår jobbade jag till fyra sen var det träning med Marie..vi va lite trötta..men det gick bra. Vi kämpar på bra! Pressar varann till max! Goodgood!

Idag var jag, Cam, Lisa och Tindra till borlänge och shoppade lite. Jag hittade en jacka...det är inte likt mig att hitta en jacka bara så där. Brukar alltid få leta ihjäl mig..men nu så..precis en sån som jag letat efter förra året och inte hittade. Så jag är nöjd!

Det går bra nu...saker och ting börjar röra sig...go west! =)

Puss på er! =)



Det vänder..kanske...

Jahaja...var börjar man? Joo...i lördags skulle det bli kräftskiva i Sunnansjö..men den ställdes in. Så här satt de två kusinerna och kollade på varann och visste inte vart de skulle ta vägen nu?? Vi ringde till gud och alla människor men ingen var i stan..och i falun satt sara me grabbarna och tyckte vi skulle komma dit. Vi velade fram och tillbaka...hur ska vi göra?? Vi ville ju festa...det andra alternativet va kräftskiva me släkten långt uppe i skogen...vi va inte så laddade på det. Helt plötsligt..som på beställning när vi va på väg att ge upp hör en kompis till camilla av sig...de sitter i falun och vill festa. Vi drar! =) Så det blev party i cams lägenhet...draaaag blev det! Vi blev fyra tjejer...sen dök sara upp...och sen cams grannar..kunde det bli bättre? Neeej! =) Det va som camilla sa när vi åkte upp...när det blir nåt sånt här spontant..då blir dte oftast roligast..det blev det! Vilken kväll! Har tyvärr inga bildbevis för kameran glömde jag hemma i tumultet. Men god damn...vilket partaj! Dansade hela natten....underbart! Tårarna som föll förra lördagen..var helt i onödan tydligen...karln hörde av sig...ställde allt till rätta...ett dumt missförstånd..jag kanske är för snabb med att ta illa vid mig? Men...det blir lätt så. Får se va som händer nu...jag har inga förväntningar..tar dagen som den kommer..öh...tror jag....=)

Mår illa...har mått illa hela dagen...blää...bara det inte är nån magsjuka på gång...hua!

Imorn ska jag träffa maja...ska bli så kul! Det va länge sen jag såg henne. Blir nog en liten picnic innan hon tar tåget tillbaka till göteborg.

Nu ska jag kolla mail och sen sova...börjar sex imorn...

Godnatt!


Tänk...

"I understand feeling as small and as insignificant as humanly possible. And how it can actually ache in places you didn't know you had inside you. And it doesn't matter how many new haircuts you get, or gyms you join, or how many glasses of chardonnay you drink with your girlfriends... you still go to bed every night going over every detail and wonder what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he'll see the light and show up at your door. And after all that, however long all that may be, you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again. And little pieces of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade".

Underbart citat från filmen "The holiday"...det är bara att instämma....


No gubbs..only tjejjs!

I lördags va det tjejfest hos Eva..vi blev bjudna på drink och en jätte god sallad! =) Sen vet man ju hur det blir när det är bara tjejer och alkohol..det blev ett himla tjatter och alla prata i mun på varann..haha! Riktigt kul hade vi..men det blev lite mycke...som vanlig...fast jag skulle upp och jobba på söndagen. Några av oss åkte sen ner på stan och till trägården. Där va det skumparty så mina fötter va alldeles blöta när jag kom hem sen..men det kunde varit värre för Patrik va nära att dra in mig i löddret...tur som jag hade kunde jag slita mig loss! Men kvällen slutade i tårar....usch...fan...tur att Marie va där och jag kunde luta mig mot hennes axel och få tröst! Tack! =) Massa slagsmål överallt oxå....blir så trött...va tvungen att lägga mig i oxå. Men jag menar...har man sparkat ner en kille som faller och slår huvudet i trottoarkanten...då får det vara nog..man går väl för f-n inte fram och fortsätter sparka på han...idioter! Den här stan gör mig deppig.......

                                           

Himla kul kväll...tråkigt slut...och en himla jobbig söndag...ojojoj...jag va nog ingen solstråle i kassan direkt..huvudet sprängde...ögonen bultade..magen bubbla...humöret va på botten...sminket på kinderna...ja herregud säger jag!


Men humöret blev bättre sen...efter jobbet åkte jag till Skinnskatteberg och hälsade på min Linda och min Alva. Man kan inte annat än bli glad när man får en puss och en kram av lilla Alva! =) Sen tjatade jag väl sönder Lindas öron..men det behövdes ventileras! Sen hyrde vi film och köpte naturgodis...hääärligt! =) Idag har vi busat och lekt med Alva..sen kom Camilla, Lisa, Tindra, Alexandra och lilla lilla Elvira ner till oss. Så vi gick och käkade lunch och så blev det fika hemma hos Linda. När de hade åkt hem så tog vi en promenad till Lindas syster och fikade lite till. När vi kom hem fick Alva mat och sen va det baddags...tror Pernilla va lika blöt som Alva..fast jag inte va i badkaret..haha! Riktigt trevlig helg blev det trots allt!

           

Hur sööt får man bli?!

Nu ska jag gå och ta mig en smörgås..sen är det dags för sängen och CSI!

Ciao....




Forts.

Igår slutade jag jobba tidigt så jag åkte upp till min mosters sommarstuga i Dala Floda..skööönt! Jag, moster M, moster L och kusinen åkte ut till deras ö och bara va. Vi åkte båt, solade, badade, grillade, spelade kort och gjorde armband och halsband...det va sommar och det kändes för en stund att jag hade semester. Men imorse va det bara att åka till jobbet igen...suck...!

                     

Jaa...det va nog allt som hänt. Annars har jag bara en ganska stor stress över hösten fortfarande..måste ju bestämma mig om skola snart...har ingen motivation alls...men va ska jag annars göra? Kankse borde ge c-kursen en chans...eller? Hmmm....

Nej nu ska jag packa lite inför min, linda och alvas picknick imorn..mysigt! =)

Godnatt och sov gott!



Uppdatering uppdatering!

Nu va det väldigt länge sen jag skrev nåt vettigt. Men tiden har inte funnits. Så jag gör en liten uppdatering av det senaste iaf!

I fredags va jag på hockey i leksand...ice breakers mot leksand. Gud...jag va i himlen..alla min karlar under samma tak...underbart! =) Foppa..Svartvadet..Timander..Hasse J..Näslund..Salomonsson..P Hedin..Sundström..jaaa....guuud! Lekte lite paparazzi och tog en massa kort på dem. Synd bara att ice breakers förlora..men men...man kan inte få allt. Här kommer lite av Alla bilder jag tog....åh....! Den 1/12 är det planerat en resa upp till Ö-vik för att Äntligen se Modo på hemmaplan...du jäklar! Hahaha...

                   

Sen på lördagen va det dags för utgång igen...grillning hemma hos mig. Slutade med att det bara blev Jag, Camilla och Marie...men va fan..vi är ju järngänget..vi reder oss själva! =) Hiskeligt kul blev det...grillade gott..drack ännu godare och mycket..musik...spel och charader..haha...underbart! Fulla och i gasen gav vi oss av in mot stan och mötte upp Soffan, Linn och Hanna..de va lika på G som vi! Blev sommarbaren och sedan trägårn. Tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket..har lite luckor...men det dyker upp mer och mer..haha! Sov inte hemma iaf....gym killen...äntligen! =)

                             

Jaaa...det sista kortet säger ju allt...haha...kvällen var...full! =)

Jag har klippt mig oxå...är nu korthårig (enligt mig själv..har aldrig varit så här kort). Har page...känns bra..men lite att jobba med.

Har mer att skriva och fler bilder att lägga upp...men får bli i ett annat inlägg..tror inte detta räcker till.