.

nej men. jag hade lite fel. som vanligt. men jag tänker inte grotta ner mig. ta inget för givet.

nu tar jag heelg...:)

ledig helg. wunderbaaar!

det har varit en hektisk vecka med mycke jobb. men den har varit bra ändå. jag har nog världens bästa arbetskamrater. jag skrattar hela dagarna. det är ett dårhus. den ena är galnare än den andra. haha. jävligt roligt har vi. sen blir man lurad och får panik medan en viss person kollar i kameran och skrattar åt en. jisses. hahaha. sen rocka vi i bilen hela vägen hem. jag körde sång och trummor vid ratten och cindy körde sång och gitarr. medan de i baksätet försökte hålla en konversation. men nej. the rockers körde hårt. haha. galet. bröllop va man på idag oxå. det va ett härligt avbrott. trots omständigheter. det händer och sker på jobbet kan man säga. men jag trivs.

konstig känsla igen. vet fan inte hur jag ska få bort den. prata lite med johanna om det. men det är svårt att sätta fingret på det. ska jag bara glömma och gå framåt. eller? det finns ju nåt där. älta älta. det är jag bra på. fan oxå. men så himla fel kan jag ju inte ha..eller??

jag blir så glad in i själen när man får ett sådant här mail:
"måste säga en sak pernilla du är nog den bästa som finns på denna planet, du är så bäst å så omtänksam.=)
gillar dig hur mkt som hellst..
kraaam"
jag tycker om dig oxå. bryr mig om dig. kraaamen.

ikväll blir det en lugn kväll med "så ska det låta". älska peter settman. haha. imorn blir det party party!!! ser fram emot det. va så länge sen jag va ute och svängde mina lurviga. ska och köpa mig en låda rödvin imorn. mumma!! men ska försöka va pigger tills sara kommer på söndag. då ska här planeras. jejj. =)

jag mår så himla bra. puss och hej.

ajajaj...

har så förbannat ont i min nacke nu. shit. den där olyckan sitter i än. nacken gör skit ont just nu. genom det så får jag huvudvärk oxå. ajajajaj. samt att jag har sett på mitt vänstra ben att det fortfarande är blått. borde kanske kolla upp det. fan. trodde jag kunde lägga det där bakom mig. men nej. ska iaf hem till ludvika om ca två veckor. då ska jag till läkstugan och få en helkroppsmassage. det ska bli riktigt skönt. då hoppas jag att jag ska bli smärtfri ett tag.

annars har det varit en skön dag. ledig. det märktes att jag jobbat mycke och va trött. jag har sovit i omgångar hela dagen. bara somnat så där rakt upp och ner. haha. överallt. sen va jag och storhandlade. hade inget i kylen. jäkligt trevlig man i kassan. det har blivit min grej. snacka vänligt om allt möjligt med folk som sitter i kassan. börjar man bli gammal då? tror det. haha. sen bar det av ner till stan för att träffa johanna för en fika. va länge sen vi sågs nu. det blev en lååång fika. 4,5 timmar. börjar likna engelfikorna. jag är glad för det. riktigt mysigt fik va det oxå. dit ska jag ta med folk som kommer på besök. mysmys. vi skrattade så hela fiket måste ha hört oss. så himla trevligt. vi måste börja ses oftare. speciellt när vi bor rätt nära varandra oxå. vi körde först en smörgås. och det va verkligen megamackor. mums. sen måste vi ha nåt sött oxå. så vi slog till på en godbit oxå. i megastorlek den med. så nu är jag så mätt att jag knappt kan andas. puh. men gott va det.

jobb imorn. och tusen saker att göra. puh. orka. jag vet inte jag. men hoppas på fint väder iaf. då jag har hand om promenaderna. kan va skönt med luft. då orkar man nog mer. eller hur?

våren va här idag. så himla fint väder. man fick den där känslan man fick som barn. att man ville ut och hoppa hopprep. hoppa hage. cykla och sladda i gruset. härligt. men det kunde jag ju inte. så jag invigde mina nya tygskor istället och gick ut i det fina vädret. man blir gladare när solen är framme och det är ljust ute.

nu ska jag kolla lite tv och ta några värktabletter innan det är dags för sängen. gonatt.


-

nu har man jobbat och slitit i fyra dagar. så nu är det nog. ledig imorn. skönt.

va på tjejkväll idag efter jobbet. annelie från jobbet som bjöd med mig. det funkar visst så. alla bjuder med folk och så träffas man lite då och då hemma hos någon. ett lätt sätt att träffa nya människor. kul för mig som fortfarande är ny i stan. kan behöva träffa lite folk utanför jobbet oxå. idag träffades vi hemma hos karin. som jag träffat förut oxå. kliver in där. och en tjej utbrister på dalmål. "guu va du känns bekant...vart är du ifrån?? jag känner igen dig!!" självklart va hon från ludvika. och även en till tjej som va där. jag kände dessvärre inte igen dem. eller kanske den ena. och nu kommer jag inte ihåg namnen heller. jag är kass. såå..haha..får luska lite i det där. iaf...vi gick och köpte mat som vi tog med hem och åt. jag har inte ätit kebabtallrik på lääänge så jag vart jätte sugen och slog till på en sån. väl hemma öppnade jag den och....ingen sås!!!! det va det torraste jag ätit. besviken. men men. lite gott va det ändå. sen kolla vi på bilder från sydamerika. karin har varit där och rest i två månader med rosa bussarna. aviiis. jag vill oxå. gud va kul. helt fantastiska bilder. och va mycke folk man träffar. tre bussar va de med typ 20 pers i varje. jag vill jag vill. nån som vill åka med mig?? äventyr tack. men paris är nära iaf...hoppas jag!! :) kul kväll. hoppas man blir bjuden på fler såna här grejer. annars får väl jag bli den nästa som bjuder hem dem.

nu är det dags för project runway. bye.






dagen gick fort..

jag har slagits med dammsugaren. minst sagt. vi går inte ihop. jag hatar att dammsuga. och den gör mig bara illa. det är aggressivt när jag städar. skäller och gormar medan jag drar den där tråkiga saken över golvet. gaaah. jag är nöjd med min lilla etta. aldrig ett stort hus. nej. isåfall ska jag bo där med en man som älskar att dammsuga.

det blev visst filmkväll ikväll. verkar som vi blir ett helt gäng. kul kul. så jag ska väl klä på mig och bege mig snart. tänkte jag skulle ha på mig det som jag köpte idag när jag va på stan. hittade lite idag. en jätte fin kofta. två linnen. ring. läppglans. stort ljus.

soo...du drar jag!

bye.

tråååkväder.

varför kan det inte bara sluta snöa??? jag orkar inte med detta mer. var är våren? solen? känslorna? pirret? nu nu nu!!!

ledig idag. skönt. har inlett dagen med att kolla satc filmen. den blir aldrig tråkig. sen ska jag väl försöka ta tag i dagen oxå. mamma och pappa kommer onsdagkväll och blir kvar till torsdag. så jag lär fixa till lägenheten idag. dammsuga och torka golv. sen ska jag försöka mig ut på en promenad. måste få lite luft. bara det kunde sluta snöa. ner på stan ska jag oxå. vill bränna lite pengar. hehe. tänkte. om man shoppar vår/sommar kläder..jaa..då kankse de kommer fortare. hoppas. sugen på ett par till av de dyra örhängen oxå. hm. det ska jag nog se över. haha. borde tvätta oxå.

kommit på mig själv med att längta tillbaka till gymnasiet. allt va så bra då. eller det va det inte då tyckte man. men nu när man tänker tillbaka så hade jag så himla kul då. alla vänner. man såg dem varje dag. skvallrade. haha. när man kollar på satc filmen så inser man att man bor alldeles för långt ifrån sina bästa vänner. jag vill ha er närmare mig.

håller på att lägga schema på jobbet. plus att semestern är lagd. eller för mig vet jag inte riktigt än. men som det ser ut så har jag fyra veckor sena perioden. då måste jag hitta på nåt kul. är det nån som känner för att hitta på nåt?? åka nånstans? roadtrip? vad som helst. förslag. ge mig ge mig. jag är ute i tid och raggar lite till sommaren. för vill verkligen hitta på nåt skoj!! soo...anyone???

nu så. koncentrera mig på sista biten i filmen. sen it´s time for a shower.

bye.

haha.

bror ringde igen. konserten är inställd. fy fan. söderqvist på turné liksom. då händer sånt här. det slår aldrig fel. så de får vackert återvända hem igen. stackare. men de skulle tydligen få en chans i maj. spara biljetterna. men ändå. fy faaan. hade kommit folk från england och usa för att kolla. de var minst sagt skit förbannade. va är oddsen?? bara det inte slutar på samma sätt på bruce. snälla. håll dig frisk.

ja är int bitter...

fick just ett samtal. bror och kajsa står inne i globen. metallica. hm. en annan sitter här framför datorn medan tröök programmet singin bee är på i bakgrunden. är livet rättvist?? nej tror inte det. meeen. jag och farsan står om några månader på stadion och rockar till bruce. såå. jag får mitt. haha. pappa planerar redan. han ska ha me sig ryggsäcken med lite att dricka åt oss. niiice. 

har sett klart "mitt så kallade liv" dvdn nu. alltså. jag är en tönt. jag blev kär. det pirrade i magen. jag vill känna så på riktigt oxå. hitta nån att bli kär i. spana på. pirras i magen när man ser han. det va länge sen det hände. vill ha pirr och vårkänslor.  men som det ser ut nu i detta snöoväder...så..ja...lär det dröja läääänge...suck...

jobb imorn igen. hur mycke som helst att göra. nån som kan ryska? för det kan då verkligen inte jag. åh. håller mig till hiphop kidsen. haha. i fredags spela jag pingis oxå. så jag trodde jag skulle dö. kommer att få lektioner så jag lär mig att slå hårt. ja jisses. haha. tycker ändå att mycke satt kvar sen man vann ett silver i pingis turneringen i sexan..hahaaha.

lite minnesvärt denna vecka:
* "alva..det är din tur nu" "jag är inte alva..jag är fröken neta"
* "jag kan se i dina ögon att du har ett stort hjärta"
* "någon i din närmaste familj är väldigt falsk..se upp"
* "vakna sverige!!"
* "norrtälje 85...va du där?" "nej" "sug kuk"
* "är du svensk?" "ja det är jag" "nej det är du inte alls" "joo..." "nej nej" "nehe...ok.."
* "om man gör saker i smyg är det ok" "jasså...så man får stjäla om man gör det i smyg?" "ja det får man" "aah...bra...då vet jag..då skyller jag på dig nästa gång" (försvaret är att han va skåning...och jag uppfattade stjäla som skälla....eehh....oj...)

tjing tjing..



lalilala...

har spenderat gårdagen och idag med linda och alva. åkte direkt efter jobbet igår till frökrarna. vi åt varma smörgåsar, pratade och kollade lite tv innan alla tre slocknade tidigt. idag har det varit full fart. lååååångpromenad. snack. planer. mys. lek. bus. skratt. ja det har varit jätte trevligt. det är så enkelt att umgås. vi känner varann. kan säga va vi tycker och tänker utan att behöva oroa sig för hur den andra ska reagera. inga sura miner. vi försöker inte bräcka varann. sätta dit den andra. vara bättre. vi bara är. det är bara sex mil emellan. det måste bli oftare vi ses. så är det bara. :) "du får inte gå på vägen..du måste gå på trottoaren..det kommer bilar" "men det kommer inga bilar nu" "men du mååååste" "okdå" hoppar upp. "men va gör du här??? det kommer ju inga bilar" hahahaha.....!!

ledig helg. sköönt. jag behöver lite ledighet känner jag. det är fullt upp på jobbet. tempot är högt. jag måste lära mig att stressa ner. annars är det väggen som väntar. hua. redan? nej det går inte.

vet inte hur jag ska tolka saker och ting. kanske lika bra att inte tolka alls?? men hur lätt är det?? jag blir frustrerad...jag kan ju inte låta bli att tänka...vrida...och vända....liiite iaf. men nej nej nej. tänk på nåt annat...eller? jo. nej. jo. nej. jaja...blablabla...

det är lättare att ta elakhet...då vet jag hur jag ska besvara det på ett bra sätt...men smicker...hur sjutton gör man då?

uäck. mr bean smyger runt i vita kalsonger...nej men...neeej....

vet egentligen inte va jag skriver...haha...

hej.


blabla..

shit va jag har drömt inatt. konstiga drömmar. jobbigt när man vaknar och inte vet vart man är nånstans och om man ska jobba eller inte?? men jag kunde lugnt ligga kvar. ledig idag. skönt. men jag har tusen saker att göra känns det som. men nu är det lite slapp som gäller innan jag sätter igång.

kanske får jag ett paket på posten idag. jag hoppas. :)

hade ett one on one möte igår på jobbet. kändes lite jobbigt. jag babblade på som aldrig förr och skämten haglade. gud. såg ut som en sömngångare oxå. med en frisyr som inte är av denna värld. usch. det är dags för en klippning. men måste ju vänta fleeeera veckor. men tid är bokad iaf. färga och klippa. det ska bli skönt. få se va det blir för färg. är sugen på en förändring. men vet inte om det går. vi får se. ska bli skönt att få det fixat iaf. men lååång tid kvar. får se ut som en risbuske ett tag till.

är lite förvirrad. vet inte va som hänt eller va jag gjort fel? men får kalla handen från ett visst håll. jag kan inte ha gjort så mycke härifrån. men kanske va jag för glad? jag vet inte. men det gör mig ledsen.

om jag skulle ta tag i min dag. få lite gjort. ja. om en stund. ska läsa lite oxå. har lånat massa böcker. haha. allt för att skjuta fram saker och ting. jag är duktig på det.

är sugen på en resa. folk runtomkring åker överallt. det är thailand. paris. egypten. jag vill oxå.  komma bort lite och göra nåt annat. åh jag vill!!! nu!!

jaja. back to reality. bye bye.

och kom ihåg. bosse is right.


hell day

vilken jäkla dag. det är inte lätt att jobba måndagar kan jag bara säga. speciellt inte när nån har vänt upp och ner på alla rutiner som finns. va ska man göra? vi stod som sex fån i morse. illa illa. sen har det snurrat på. jisses. vi var i kosmos. jag kan tydligen se fram emot en månad av sjukdom. kanske även i april. jag har alla emot mig..så jag ska stå på mig. va är detta??? jag bara inväntar sjukdomen....??? det är ett hårt klimat nu. mycket som hänger i luften. hur ska vi klara detta? orka? hm. jag vet inte jag. idag ville jag bara skriiiiika. jag gör det nu...aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!! men det är tur att man kan skratta åt eländet. i bilen hem va det hysteriskt skratt. hahaha. "nu försvinner jag..." "mamma stod där i raggsocker...hon va nog full...för hon låter prrprrprr då" hahahahahaha. tur man har bra arbetskamrater.

ledig imorn. då är det mycket som ska göras. sova uuuut iaf. sen ska jag försöka släpa mig till gymet eller iaf gå en långpromenad. sen är det storhandling. har inget i skåpen. på kvällen blir det förhoppningsvis bio. "män som hatar kvinnor". jag hoppas den är bra. michael nyqvist är ju med iaf. :)

nej. nu ska jag kolla lite mer tv innan det är dags för sängen.

bye bye.