Hmhm...

Jag är så trött....trött på allt...orkar inte....

Ska lägga ut bilder från helgen...snart....när orken kommer tillbaka...

Jaa...big girls don´t cry....no....

AjajajajAJ!

Har gjort illa ryggen idag på jobbet tror jag...ont som f-n! Sen var jag och tränade oxå...det va ju kanske inte det bästa jag kunnat gjort..för nu känns det ännu värre. Får väl se om jag tar mig upp ur sängen imorn...tveeeksamt!

Helgen har varit super kul! I fredags drog jag ner till Örebro och träffade tjejerna..kina käk och uppdatering! =) Det va riktigt mysigt och kul! Det va ju så länge sen man träffade allihopa. Kvällens ord..samt att jag lärde mig nåt nytt på samma gång..var "Mysballe"...förklaring? Fråga inte mig! =)

                    

På lördagen va det dags för bröllop..kulkul! Kusin Jens och Cissi skulle gifta sig och kvällens tema var film! Det va riktigt fint i kyrkan och de va så fina så. Sedan blev det dryck, mat, lekar, tal, karaoke, mingel...jaa...allt! =) Träffade mycket nytt och roligt folk! =) Jag hamnade som tur va bredvid Kajsa vid bordet...skönt att ha nån man känner bredvid sig iaf...och vi hade skoj..drack lite mycke bara..haha! Kajsa körde hårt vid karaoken och jag hejade på! I bilen hem "råkade" vi dricka upp min brors grogg...han blev sur och somnade. Men vi höll låda heeeela vägen hem..sjöng (skrek) till alla låtar som pappa Rolf mixade i framsätet..haha! Trodde vi kunde lura dem att stanna i Örebro för att vi skulle hinna in på nåt uteställe...men icke..gasen i botten förbi. Det va en riktigt kul kväll..varför va jag så orolig innan? Helt onödigt!

                                       

Idag började jag jobba klockan sex i morse...då är man ju pigg..neeej! Sen efter jobbet va jag upp på stan och träffade Camilla för jag skulle fixa lite presenter..är ju visst två stycken som fyller år! =) Sen blev det fika med Cissi och Marie..och så stötte vi på Sara och Soffan oxå..så det blev storfika..trevligt! Sen blev det träning för Pernilla...vilket hon nog skulle ha undvikit..gör redigt ont i min rygg. Men pappa har smörjt in mig i nåt nu iaf..får hoppas att det blir bättre. Ska lägga mig i soffan och kolla på allsång snart...bara slappna av i ryggen.

Allt för nu...ciao!



Tjo!

Helgen har passerat..i fredags va jag hemma och grillade med mina föräldrar. Sen på lördagen åkte de iväg på semester till Örnsköldsvik...jag är avis..ville oxå åka! Men en annan lär väl jobba och slita för att få lite pengar! På lördagen drog jag efter jobbet upp till Falun och det va fest med Sara och hennes syster. Jag tog det lugnt eftersom jag skulle åka från Falun till Ludvika på söndagen och jobba tidigt! Men det blev en jätte kul kväll...skratta och sjöng tills magen gjorde ont och rösten sprack! Det va en massa konserter oxå..men vi missa allt..det öste verkligen ner. Så vi drog till en pub istället.

        

Sara ser ju ut att ha jävligt kul iaf..haha!

Igår va jag ledig...skönt..gjorde allt det där som man inte hinner annars. Solade oxå..det va länge sen..men igår va det äntligen fin fint väder! Sen va jag och tränade...va riktigt skönt! Ska försöka ta mig dit imorgon oxå om inte vädret är för fint för då vill jag va ute och lapa sol!

Ska dra mig mot sängen snart...börjar kl 6 imorn...gäsp..! Kommer att va helt slut...!

Ciao!


Åh...

...varför skulle jag in där och snoka???? Nu blev allt bara värre.....fanfanfan......suck......

...............





Fredag den 13onde...tur att man överlevde dagen......





Suck...

Jobb och jobb...har jobbat kväll idag. Mycke folk och de va inte så trevliga heller...fy..men själv lär man stå där med ett brett leende..men egentligen skulle man bara vilja säga ett par väl valda ord! Råkade springa över en unge idag oxå så han blev ledsen...ops..men jag jagade faktiskt en kändis...haha! Såg att Jonas Leksell kom in i butiken..så jag satte fart efter för att kolla lite...kändiskåt som man är..tyvärr stod ungen i vägen...akta akta!! =) Sen fick jag höra av mina kära arbetskamrater att han är ju från Borlänge och har varit in flera gånger förut och handlat....fan...jag trodde jag var unik! Hahaha....

Har inte hunnit med så mycket annat idag...blir så när man jobbar kväll...inget liv. Men imorn är jag ledig och då ska jag upp till Sara i Falun. Vi ska göra stan och åka till lager157...kul kul! =) Hoppas på bra väder bara!

Annars så har jag en rastlös känsla i kroppen...men vet inte va jag ska göra av den....

Inget mera för nu....ciao!


Forgive but not forget..lets start over lets regret..lets forgive we never tried..lets start the fight inside..


En vanlig dag...

Har jobbat idag..hela morgonen gick åt till att prata om helgen och alla idioter till killar som finns med Elin. Vi städade affären i två timmar och pratade konstant...vart hittar man de snälla, snygga, rara, underbara killarna? Tydligen fastnar man bara för de som beter sig som svin...är det en bad boy man vill ha? Jaa...kanske..men han kunde ju ha en fin sida oxå. Till slut ger man bara upp...man litar inte på nån...släpper ingen inpå livet igen...aldrig...! Nu får det vara nog...jag kastar in handduken..ja det gör jag!

Folk beter sig konstigt...jag förstår ingenting...va vill de?? Bestäm er för sjutton! Jag blir bara förvirrad...och då kan jag inte göra nåt åt det heller. Man försöker tills man kräks...but no more mrs nice girl (som alice c skulle sagt..haha).

Var ut till Kvarnströms idag och matade lilla Misse..han va nog väldigt hungrig den lille katten..sprang mot matskålen. Sen fick man ju lov att gosa lite med han oxå..fast man blev hyper allergisk..men det va det värt.

Alla ska läsa "Vingklippt ängel" av Berny Pålsson. Väldigt bra. Den går rakt in i hjärtat.

Vart har sommaren tagit vägen förresten? Bara grått och regn hela dagarna. När ska solen komma åter? Den kanske försvann när allt annat försvann? Joo..så kan det vara.

Ska väl gå mot sängen snart...så jag orkar jobba imorn. Stänger imorn..så mattehuvudet lär vara på topp!

Godnatt...sov gott!

♥ Det finns människor som fångar dig när du faller...de är dina änglar på jorden ♥



Helg

Ännu en underbar helg har dragit förbi...nu sitter man här med söndags ångesten som man tydligen får varenda gång nu...suck...! Man har så roligt under helgen...sen på söndagen blir det bara tyst...skratten, musiken, vännerna, dansen, snacken...ja allt är förbi. När blir nästa gång?

På fredagen va det utgång med Cam, Linda, Lisa och Marie. Hade jobbat hela dagen..så jag va lite seg. Men vi fick kul ändå. Dansade och spelade musik hemma hos Lisa så vaktbolaget kom och bad oss sänka ljudet och tänka på grannarna. Men vi spelade inte så högt tycker vi...de var bara kinkiga..kom upp själva och säg till för sjutton! Sen bar det av till sommarbaren...mycke folk ute fast det va fredag och regnigt. Blev sittande där och kolla på folk och drack lite cider. Helt plötsligt har jag en karl efter mig...shit..vart kommer alla dessa stalkers ifrån? Tydligen blev han kär direkt..jag hade ju så underbara ögon..hur hade han kunnat missa dem så många år?? Och sedan skulle han bjuda mig jorden runt i höst...hoppsan kerstin! Jag tar resan...bara han inte föjer med! =) Ja jag säger då det! Vi skulle gått vidare in på trägården...men det va ingen som ville betala in sig...50 spänn för en timme..kan jag hellre stå över. Blev stående utanför och kollade lite bara...sen gick vi mot Mc Donalds. Och vem sitter där om inte stalkern! Åh...suck...skrev över hela stället samt gick där inna och rökte...fy skäms...sånt vill vi inte va med om. Med lite uppbackning från tjejerna fick jag bort han. En annan är ju så finkänslig..haha...säger ingenting. Tack för hjälpen! =) Sen bar det av hem till mosters lägenhet....godnatt!

                             

På lördagen var jag seeeg...Camilla gick och jobbade tidigt och jag låg i soffan större delen av dagen och bara slappade. Sen åkte jag upp till systemet och fixade lite dricka, hämtade Camilla på jobbet och sen drog vi upp till Falun och hämtade Sara. Sen va det bara hem och fixa käk och sedan göra sig iordning inför kvällen. Då va det fest hos Soffan med Camilla, Sara, Soffan, Linn och Kirri. I början är man så fin i kanten och sitter och smuttar på drickat. Men sedan kom vi på att vi skulla spela "Kasta gris" med klunkar...ojojoj...det va då festen börja! Snurrsnurr! Volymen på musiken ökade i takt med att våra röster blev gällare och gällare. Party!! =) Har en skit rolig film från kvällen...när Sara får horn och Pernilla kan inte sluta skratta åt henne. Sen är det lyckliga gatan och alla sjunger med...härligt! Glada i hågen drar vi mot trägårn..upp på dansgolvet och dansar järnet till nån 70tals medly..men sen känner vi allihopa att nu räcker det och vi går ner och köper lakritsshots! Sen slår vi oss ner ute i trägårn och hittar några karlar att prata med. Där blir vi sittandes hela kvällen. Skämten haglar och vi träffar massa roliga människor. Sara har en reunion med Spettet (hahaha) och han fäller kvällens bästa kommentar "Den är inte stor men den sitter på Ludvikas snabbaste röv" "Det jag inte har där nere har jag i munnen och då talar jag inte om talförmågan" Haha...klockrent! Sen kommer Saras arbetskamrater...och jag bekantar mig lite med den ena av dem...hmm...jaa..det va ju trevligt! =) Vi blir bjudna på dricka hela kvällen oxå...det är ju helt underbart! Men vi är ju så oemotståndliga...eller hur Sara?? =) Tobbe får tag på en fackla och leker OS...han ska föra facklan vidare...och springer ett varv runt trägården...med en vakt efter sig. Sen ska han föra elden vidare...till Sara...som tar ett snabbt varv runt bordet innan vakten kommer och säger "Nej nu får ni sluta leka med den här facklan"...ops..men kul va det. Skratta så jag fick ont i magen! =) Pratades mycke snusk under kvällen...herregud...man blir lite röd om kinderna..men va sjutton...det är ju härligt! =) Nästa stopp blev Sole Mio för lite mat...gottgott! Där stod jag i valet och kvalet om jag skulle åka hem...eller nån annanstans..men jag tog förnuftet till fånga och åkte hem. Men blev lite pussar iaf...=) Jadu...vilken kväll....härliga tider! =)

                                                                             

Ja de tre sista bilderna talar sitt tydliga språk....tjejer...gå hem och lägg er och dra nåt gammalt över er för faaan! =)
Rolig helg alltså...måste göras om snart! =)

Nu ska jag gå och kolla på film...sen är det jobb imorn!

Godnatt! ♥

Vilken dag...

Svetten lackar...det är så kvavt ute att jag snart blir tokig! Ge mig sol och inte denna äckliga värme som håller på att ta knäcken på mig! Det åskade rejält idag iaf..så jag hoppas att det blir lite bättre i luften nu...puh!

Har stressat runt idag..började jobba kl. 6 i morse..herregud...jag är inte riktigt människa vid den tiden. Men det gick bra..jag och Elin peppade varann. Sen har jag kollat lite jobb på nätet...finns inte så mycket just nu tyvärr. Inget som jag tycker verkar intressant iaf. Fanns ett i Göteborg...hmm...kankse det kanske? Åkt runt och köpt sånt där nödvädigt på stan..som man aldrig hinner annars. Så lite pengar har det gått idag oxå.

Tankarna snurrar lite just nu....vet inte vart jag står nånstans...allting är jobbigt. Tänker på hösten...får panik..jag vill verkligen inte va kvar här..det är min största mardröm just nu...paaaanik! Vill flytta...ha eget...inreda...jobba...må bra! Känner mig konstig i kroppen....det är nåt som inte stämmer...en oro...åh...nej...fy! Att vara vuxen är inte lätt...bättre va det när man va liten..sommarlov och allt va tjo och tjim! För mycket ansvar...jag kräks...

Nej...jag ska väl kasta mig i sängen nu...så jag orkar upp imorn och jobba.

Godnatt.....

Förresten...måste bara lägga upp dessa underbara bilder på lilla Alva...hur söt som helst! =)

     



Jappjapp...

Nu har jag redogjort för min helg och lagt in en massa bilder...det tog ju sin lilla tid..men fint va? Haha..!

Idag är det tisdag...har varit ledig idag...skööönt! Är rätt sliten sen helgen kan man säga...plus att jag åkt på världens förkylning som säkert oxå är en åkomma från helgen. Rösten är inte som den ska vara...för mycket skrik och gap antar jag...haha...! Mår inge bra alls...och imorn måste man jobba...suck...! Men det är bara att släpa sig upp och göra sitt bästa.

Har varit in till stan och fikat med Camilla och Karro idag. Blev lite te för halsen. Karro åker tillbaka till Göteborg imorn så det va lite avsked. Har lovat att komma ner och hälsa på...och det ska jag göra. Vi skulle ju åkt den här helgen som kommer..jag och Sara..men det finns ingenstans att sova. Men vi kommer...i höst lär jag väl ha lite tid till övers hoppas jag! =)

Igår jobbade jag och sen åkte jag hem för att vila mig lite. Sen ringde Linda och jag åkte in och hjälpte henne att packa...eller jag tog hand om lilla Alva så Linda kunde packa i fred. Fast vi va nog lite i vägen ibland iaf..haha! Nu ska de flytta till Skinnskatteberg min Linda och Alva...nu blir det lite längre bort..hur blir det nu med våra promenader? Får helt enkelt ta en tur till Skinnskatteberg! =) Kommer sakna att ha er så nära! ♥

Nej nu ska jag försöka lura ut min mamma på en liten raggarsväng över stan. Är inte trött än...skönt att köra lite bil och komma ut i luften en stund. Men tror hon kommer säga nej. Får väl se....

Godnatt!

PEACE & LOVE 3

Dag tre alltså...lördag! Började lite stressigt...vi hade mycket band att se den dagen så jag blev lite stressad. Sen höll vi på att missa bussen till Borlänge oxå..men vi hann som tur va! När vi kom fram upptäckte vi att "vårat" träd var upptaget av en cowboy med rumpan bar och hans polare...så vi fick surt sätta oss under ett annat...fyy! Men glada i hågen inför dagens konserter började vi dricka och äta vår sallad..gott! Vi hann inte sitta länge förrän ösregnet kom...det verkligen vräkte ner..så vi tog skydd på en hustrapp. Vi konstaterade att det va lite av ett spökhus oxå...hua...men men...! Där slog vi oss ner och fortsatte festen. Då kom en snäll liten tant förbi och sa att hon sett oss från sin balkong och undrade om vi ville använda hennes torkskåp...det finns hopp om mänskligheten iaf! =) Hade ett litet seriöst snack oxå...det kommer alltid när man druckit lite..men det va skönt att få prata av sig lite..vi pratade om allt mellan himmel och jord. Känns skönt att veta att man har vänner som man kan vända sig till när livet inte är på topp. Jag och Sara hade laddat för Snook hela dagen...men..när regnet kom och alkoholen tog över så missade vi dem...faaan! Deras konsert hade tydligen varit skit bra...åh...så kan det gå. Så det första vi såg denna dag blev Jason Mraz...vilken kille...helt underbar röst och så cool i sin fina hatt! =) Sen gick vi och kollade weeping willows oxå..fast det blev bara en snabbis...bra där med! Sedan lockade öltältet..vi slog till med både ölkorv och jordnötter oxå...mumma! Där blev vi sittande en lång stund..trevligt va det! Det kom och gick folk och vi pratade och stojade. Då mådde man som bäst...att få sitta med sina vänner och ta en öl/cider och bara njuta av livet! Sen blev det nationalteatern...åh..där tror jag att min röst skadades rejält...vi skrek/sjöng med i varenda låt tror jag och dansade gatan fram! Det va ett jävla röj kan jag säga! =) Sen va det dags för den hemliga gästen på årets festival...och som vi redan räknat ut så va det LARS WINNERBÄCK! Jag, Camilla och Sara sprang dit för att få se karln...och åh...Lars...jag vet inte va jag ska säga...han är bara helt underbar...vi höll om varann och tårarna bara forsade...han går verkligen rakt in i hjärtat på mig...hans texter träffar precis på det där speciella stället...och så sitter de där är värker..Lars...du gjorde min kväll! =) Vi missade början på Timbuktu men vi kom verkligen precis i rätt tid då de älskade Chords och Supreme äntrade scenen...det var bara att börja gapa och skrika igen...och dansa...vi dansade byxorna av alla! =) Sen mitt i allt...vilka dyker upp på scen om inte SNOOK..i bara överkroppar....herregud! Vi fick se dem iaf...och halvnakna oxå..haha! Och vad kunde avsluta denna underbara festival bättre om inte The ark...Ola Salo och gänget körde verkligen järnet! Med en langos i min hand gungade jag till musiken och tänkte att nu är det över....imorn är allt slut...tillbaka till verkligheten och ansvaret. Men helgen har iaf varit en av de bästa hittills...tack alla mina vänner och alla artister...ni har gjort att jag har ett minne för livet! =) Vi var tidiga till bussen hem...skönt tänkte jag...nu får jag sitta i lugn och ro och kanske slumra lite. Men nej då...kom en kille och satte sig bredvid mig..väldigt pratsam och trevlig. Men sen somnade han...och började trycka sig mot mig..hade han till slut sovande i mitt knä...inte så skönt....åh...haha!

Bilder från lördagen:

                                                                                                                    

1. Gänget på trappan 2. Jag och Aja 3. Karro 4. Klara 5. Jag och Sara 6. Dansdans 7. Sara hot lips 8. Party 9. Sara och Aja 10. Klara 11. Karro 12. Klara 13. Är det fest? 14. Jason Mraz 15. Jason Mraz 16. Weeping willows 17. Sara 18. Camilla och Klara 19. Sara och Jag 20. Cam och Klara 21. Sjung för livet! 22. Hehehe... 23. Galningar! 24. Feeling hot hot hot 25. Diskussion 26. Två spermier... 27. Här är de igen... 28. Nationalteatern 29. Hej hej till publiken! 30. Fnissfniss... 31. Nationalteatern 32. Dancing Sara 33. Timbuktu 34. Timbuktu 35. Dansen går.. 36. Yeah! 37. The ark 38. Bussen hem.. 39. Jag och den sovande karln..i glesbygden! =)



PEACE & LOVE 2

Fredagen kom...dags att ta bussen till Borlänge. När vi kom fram drog vi oss mot vårt favorit ställe från förra årets festival...ett träd i parken. Där började vi ladda upp med massa gott att dricka...vi fick även i oss lite att äta! =) Eftersom banden vi ville se började spela ganska tidigt va det till att hetsdricka...och det gjorde vi..med råge! Massa skratt och skoj! Sen skulle vi bort till campingen då några skulle lämna av lite grejer där...efter vägen känner jag och Klara att det trycker på lite...så vi hoppar in i en buske för att uträtta våra behov...hej och hå..taggigt värre. Men men...va gör man inte? Men sen ska Pernilla rätta till sina strumpbyxor och...ritsch...de går sönder över hela knäet. De andra tycker att nej men det syns inte....men jooo det gjorde det visst. Så jag får bege mig mot kupolens köpcentrum för att köpa nya. Kände att kassörskan kollade lite snett på mig...kan det bero på att jag stank alkohol...svettades som en annan tok...och att min blandade drink i en loka flaska stack upp ur min lilla väska...haha...men men...jaja...det bjuder jag på! De andra hade redan dragit in på området för att se Miss Li...men jag hade ju lite kvar att dricka..så när jag ändå skulle in på toa för att byta strumpbyxor så tänkte jag att då kunde jag ju lika gärna dricka lite där inne. Så jag korkade upp där inne....mysigt...! När jag sedan ska öppna en öl så tappar jag den...den går naturligtvis sönder och sprutar ner hela mig och hela toan....ops....piiinsamt! Men jag måste ju ut...så jag skyndar mig förbi den väntande kön och drar fort som attan från kupolen...stackars tanten som gick in efter mig...haha! Hinner iaf se sista låten med Miss Li...tur det! Sen blir det lite öltält och raj raj..innan det är dags för Kalle baah...de va jävligt bra! Gung gung..dansa dansa! På väg mot Sahara hotnights springer vi förbi Thomas Di leva..kollar en snabbis...han är ju rätt go! =) Väl framme vid Sahara hotnights springer vi på Lars Winnerbäck igen...den underbara mannen...va tvungen att ta ett till kort! Sahara va riktigt bra de med...sjöng så rösten sprack. Sedan sprang vi vidare mot Peps Persson...lilla tomten...brabra! Missade Mando diao pga  det..men de spelade så länge så vi hann se dem en stund på slutet ändå. Sen blev det lite segtid..vi hängde i baren och såg allmänt trötta och slitna ut...ZZzzz....! Sen gick vi och kollade slutet på Alice Cooper...vi kom precis till han körde Schools out och jag och Sara hoppade framåt för att få se lite av den ärriga karln...och sedan körde han den sexiga låten poison! Pirrpirr!! =) Avslutar kvällen med att kolla på Fattaru. Sen är det dags att klämma in sig i bussen mot Falun..och trångt va det...vi satt tre på ett säte...ajajajaj! Men fram kom vi...nu va dte bara att ladda om inför lördagen! =)

Bilder från fredagen:

                                                                                                1. Jag 2. Jag & Sara 3. Karro & Cam 4. Klara & Erika 5. Sara & Aja 6. Camilla 7. Karro 8. Karro

9. Erika 10. Sara 11. Aja 12. Klara 13. Oj..skräpigt värre! 14. Miss Li 15. Nån tjej & Klara 16. Skrämda katten (haha) & Karro 17. Klara & Sara 18. Cääm 19. Karro 20. Karro & Jag 21. Crazy Cam & Klara 22. Lugn och fin nu! 23. Kalle Baah 24. Thomas Di Leva 25. Di Leva 26. Lasse 27. Sahara hotnights 28. Peps Persson 29. Karro 30. Camilla 31. Sara 32. Alice Cooper

PEACE & LOVE

Oh...vilken helg!! =) Så himla kul det va! Drog direkt efter jobbet på torsdagen...hämtade upp Camilla och Karro och sen drog vi upp mot Borlänge och festivalliv! Gick lite fort i kurvorna och Cam och Karro fruktade lite för sitt liv..men luuugn..jag är säker bakom ratten..haha! Va väldigt svårt att hitta parkering måste jag säga...hela stan osade festival och det var trångt vill jag lova. Men till slut kunde vi parkera BED:en och dra oss mot området. Vi strosade runt lite och kollade läget...sedan gick vi mot första konserten..Damien Rice...underbart! Där mötte vi resten av gänget...Sara, Aja, Klara och Erika. Sen blev det lite Backyard babies..mumma kardemumma kan vi ju säga! =) Men bäst för dagen var ändå SVENSKA AKADEMIEN!! Oh...Jag coh Sara va i himlen...skönt hiphop gung med mumsiga pojkar...ville bara kyssa Sture och krama Kapten Röds skägg! =) Vi va i extas och bara dansade och sjöng! Som vanligt blir jag lite kändistokig..och när vi står och kollar på Anna Ternheim så vandrar Lars Winnerbäck och Salem al Fakir förbi..va bara tvungen att fota dem! Senare stötte vi även på Dregen och Nicke Borg...åh...vilken kväll! Och det var bara första dagen...hur skulle detta bli? =) Mot kvällens slut drog vi upp till Falun och började ladda inför fredagen!

Bilder från torsdagen:

                                                     

1. Camilla 2. Camilla 3. Karro 4. Damien Rice 5. Damien Rice 6. Karro 7. Camilla 8. Aja 9. Backyard babies
10. Backyard babies 11. Svenska akademien 12. Svenska akademien 13. Svenska akademien
14. Svenska akademien 15. Dregen 16. Salem och Lars 17. Gustaf i Mando diao 18. Nicke Borg 19. Nicke Borg