earth hour it is

Kan man göra nåt så är det ju bra! Och så är det ju himla mysigt oxå! Tända ljus och så spelar vi "deckarspelet". :)


uppsala

Idag åkte jag och sambon till Uppsala. Tog tåget i morse och var där hela dagen. Jätte mysig stad. Har bara varit där och festat..inte gått på stan. Skulle kunna tänka mig att bo där.

Det blev lite shopping idag. Jag som skulle vara duktig..men jaja..imorn kan man vara död. Köpte lite smycken och hygiengrejer. Sen såg vi en kändis oxå..Maria Montazami var på make up store. Jag var dock för feg för att knäppa ett kort. :)

Vi åt jätte gott på en restaurang som hette "Magnusson"..supergod mat. Är proppmätt fortfarande.

Nu är det soffhäng som gäller med en massa film.




roligt roligt..

Måste ju bara säga att förra inlägget och det här skriver jag från min nya telefon!!! :) Jag gillar den skarpt..hoppas bara den håller sig hel och bra!

Puss från en sjuker men glad tjej!


sjuker..

Har varit hemma från jobbet i tre dagar. Det är nåt fel på magen..mår illa och har ont. Känns som en rejäl magkatarr..men det kan lika gärna vara magsjuka. Den går har jag hört. Blä! Man blir lite rastlös av att vara hemma..iaf jag. Men har hunnit städa och plocka lite iaf.

Jag är shoppingsugen oxå. Det har kommit så mycket vårsnyggt. Men lär spara lite slantar. Vi kollar New York resa nu. Vi vill åka på vår sommarsemester. Jag längtar såååå och hoppas verkligen vi kommer iväg.

Har ju äntligen uppfyllt min dröm om att tatuera mig. Nu sitter den där och jag är skitnöjd!! Min fina C som gjort den till mig och även pushat mig till att äntligen komma till skott! :)