Nu händer det grejer..

Fy fan vilket fint väder vi har...påpekar det varje dag..men jag är så nöjd! Fast man vill helst inte gå i arbetskläder..men men..! Igår tog vi tjejer promenaden...då kunde vi sitta och sola oss lite medan vi hade ett vakande öga på killarna! Fick veta i förrgår att jag inte kommer va på häktet i sommar...jag ska ner några trappor till isoleringen..herregud tänkte jag..jag kan ju ingenting om det. Arbetskamraterna på häktet protesterade högt och sa att jag skulle inte ner dit..jag skulle va kvar där uppe me dem. Jag måste ner och prata me chefen tänkte jag..medan jag står där och väntar kommer personal från isol..."fan va kul..kommer du ner till oss" "njaa...ska in och prata nu..kan ju inget om det" "va säger du?? klart du ska komma ner...vi lär dig allt vi kan..hehe"...och jaa...jag är inte så svårövertalad...hehe...*blinkblink* Går in till chefen...han säger att det är inget att diskutera..jag ska dit..jätte bra erfarenhet för dig!! "Men jag kan ju inget" "Du ska få gå utbildning...redan 12/6 ska du gå batongutbildning"...oh shit...batong...jaja...jag ska jag ska!! =) Sen hoppas jag att jag ska få plats på självskyddet oxå...kan ju va bra att ha! Fick även veta att jag är inbokad på utbildning till hösten...då blir det KRUT i några månader...skit kul!!! =) Nu går det undan vill jag lova! =)

Snart flytt oxå...jag räknar ner...börjar handla på mig mer och mer saker nu. Det är mycket smått som behövs som man inte tänker på. Får bli en hel del handlande på dollar innan jag far iväg! Hoppas allt ska gå bra nu bara...att lägenheten är så fin som jag tyckte då..och att jag får till det bra med inredningen. Har en bild framför mig..men vet inte om den stämmer sen..haha!

Nej nu ska jag in och kolla balen! =)
Kraaaaaaaam






Allergier...

Ja jäklar...har jag inte börjat känna av pollen...trodde jag vuxit ifrån den skiten men nej då..den är tillbaka. Tung i huvudet och trött hela dagarna..tack..det behövde jag..verkligen!!

Helgen va skit kuul...åh..ja det va den...=) Fredagen tillsammans med ex arbetskamrater med grillning och allt därtill. Sen på lördag va det dags för linda, marie, linn och jag att röja loss...och det gjorde vi...hej och hå!! Jäkligt nice slut på fredags kvällen...hmm...lördagen blev lite mer...jaa...fy fan...men det lättades upp av kycklingtallrik och snack med marie och linda...eller sluddrande rättare sagt..=)

Jobbar min långvecka nu...pust...'är så trött att jag knappt kan stå upp...men men...det går det går..och jag räknar ner dagarna till flytt!! Idag har klienterna varit tjatiga..men väldigt snälla..till och med en som ville byta kontaktperson så han kunde ha mig..jag va ju så duktig! Tack! Imorn kan det låta annat...det svänger fort..haha! Men utan personalen vet jag inte hur det skulle va...så jäkla kul vi har...inte så rumsrent..men va fan!! Hanna och jag blev helt till oss idag när de började prata batonger och grejer i fikarummet...puh...sånt får man inte göra helt öppet...tänk på våra hjärtan..aha!!

Neej...puh...oj...funderar...vrider lite...vänder lite...oh my....

Kram....


Jaha...då så...

...då va man snart nybilsägare då....herregud....detta gick fort! På fredag skriver jag på papperen för en guuuuul bil...haha...ja jag säger då det....kul...jäkligt kul må jag säga! :) Får firas..och så håller vi tummarna att jag gjort ett bra köp oxå...hmm....:) Blev lite förvirrad av drömprinsen....:)

Den är billig nu....

Vilken vecka detta har varit...fullt upp på jobbet...jag har sprungit åt höger och vänster. Om de visste hur mycke vi sliter för dem..och ändå tycker de att man inte gör nånting. Jaja..man får att tack ibland iaf! Haha..!! I tisdags kommer man ut från jobbet och är glad i hågen...sätter sig i bilen...och va händer? Ingenting....den är död!! Fy fan...jag va som ett bi!! Några snälla arbetskamrater drog runt på mig i hela sala...men inte ville den starta iaf....ooohh...då va den billig...jag kunde gett bort den graaaatis!! Fick snällt dra tillbaka den till jobbet...ställa den där..hoppa med i cristhians bil till västerås och hoppas på ett tåg därifrån. Det gick ett....20.15...då va klockan 18.30....hmm...!! Fick följa med cristhian hem och vänta...snällt snällt!! Så kom hem till ludvika tio på kvällen....fyyy faaan...sen upp och jobba dagen efter....jag va inte glad!! Så nu ska skrället bort...lilla BED:en ska säljas...lite tråkigt är det...första bilen och allt...men men...ska den trilskas så här...då åker han!! Har redan kollat på en annan bil oxå...kan till och med bli affär på måndag...iiihhh...!! Det är en gul bil...en riktigt guuul bil...ny, tuff, liten och snygg!! =) Jag gillade den...billig skulle den bli oxå...bra bra!! =) =) =)

I helgen är det jobb jobb jobb...men på lördag åker jag me efter jobbet till västerås..cristhian ska ha inflyttningsfest och vi ska dit!! =) Ska bli riktigt kul att träffa alla privat...men jag får ta det lugnt me spriten..ska ju jobba på söndagen. Vi sa det...piggast och nyktrast kör på söndag..haha!

Nu vill jag bara flytta...kan inte gå in i en affär utan att hitta grejer jag vill köpa till lägenheten! Men jag kan ju inte börja shoppa upp alla pengar redan...när jag inte vet hur jag får plats och va som passar. Men snaaaart så....åh...då bär det av mot västerås...yesyes!! =) Får bara hoppas att jag kommer trivas där...*håller tummar och tår håååårt*

Annars så är allt bra....men lite förvirrad...som vanligt....hihi...! Sen vet jag inte hur jag ska tolka vissa saker...börjar bli jobbigt...fast samtidigt smickrande...hm....=) Jobb för sig....privat för sig....ja så får det bli....!!

Kramkram






Hetta....

Jaa...efter de senaste dagarna på jobbet så kan jag lugnt säga att jag har det bästa jobbet ever!! Iofs innebar det att jag fick jobba över och har varit jätte trött...men va sjutton gör det när man har det så treeevligt på jobbet. Jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge...skämten har haglat och snusket har varit dominerande. Vissa kan ju tydligen bli jäkligt påverkade av red bull oxå...så det startas disco och så vill de ha sällskap på toa...hmm...?? =) Har jag bra arbetskamrater? Ja verkligen...!! Visst var det en jätte allvarlig situation och koncentrationen skulle va på topp...meeen...sen såg jag en glimt av våra pojkar i deras uniform för dagen....oh...det finns inga ord..manligheten fyllde rummet...det va kommandoord som haglade och responsen kom snabbt i ett dundrande JAA...vi vanliga (tjejerna främst....) satt som klistrade och bara sög i oss allt....mmmm....! Vi följde efter dem på led...och svettdoften (hockeysvett...o den är vi svag för....) fyllde rummet....oh....! Som sagt....vilka dagar detta varit...vi har fantiserat fritt...och om vi tjejer frå bestämma så vill vi gärna att de har på sig den uniformen varje dag..men å andra sidan...hur mycke jobb skulle bli gjort då???? =)

Idag är jag ledig...ska snart åka till borlänge med camilla för att shoppa lite. Nu va dte länge sen kortet glödde..så det ska vi väl ändra på idag får vi hoppas! Sen blir det film och mat ikväll ute i björsjö...trevligt! Imorn är det jobb igen...få se om det är lika god stämning då! =)

Ska till pliktverket nästa vecka oxå...hua...undra hur det ska gå?? Blir väl ett stort svart streck över mig och sen kan jag gå hem....neeej....det får vi hoppas att dte inte blir.

Nej nu ska jag kasta mig i duschen...så jag hinner ut och hämta cäääm!

Kram