mamma mia...

vilken jävla dag rent ut sagt. shit. det har varit snurr redan från morgonen. om den största delen ändå berodde på killarna..men nej det gjorde det inte. här får man koncentrera sig på en enda personal som tar musten ur en istället. jag blir galen. hela personalgruppen var uppgiven och stressad. gaaah. jag blir arg. började även dagen med att skälla ut en kille..skrek lite grann. men men. man får inte bete sig hur som helst. han va sur sen. men va det dååå. orka.

annars har det varit bra. jag har även skrattat gott med mina kollegor och killarna. herregud. är det vårkänslor som sätter igång allt tok?? haha. om jag ändå kunde skriva om allt tokeri. haha. skrattar för mig själv här hemma. haha.

valborg idag. jahapp. här sitter jag. ingen brasa. faast jag tror det är en alldeles ovanför mig i skogen. men har inte haft varken tid eller lust att gå upp och kolla. smällar bränner av hela tiden. pang pang.

nu har jag packat klart allt...tror jag...hoppas jag. drar till ludvika imorn efter jobbet. ska bli kul att komma hem lite. mamma har lovat att bjuda på hennes special tunnbrödsrulle när jag kommer imorn kväll. mums. sen på lördagen kommer cam hem till mig och tar nåt glas innan vi åker mot klassåterträffen. ser fram mot det liiite mer nu iaf. man får inte roligare än man gör sig...och jag ska ha kul. på söndag är det kalas för moster i björsjö. får man träffa släkten oxå. det va länge sen jag träffa alla. saknar dem. hoppas på tårta oxå..kan va gott så där "dagen efter"...:) synd bara att helgen kommer att gå så fort. hmm. men men..den har inte börjat än.

fan. känns som att jag glömt packa ner nåt...?? nej. eller??

va väl inget mer jag hade på hjärtat nu. vi säger så.

over and out.

gonatt..

sverige-usa. vm. hockey. jag har fastnat. det börjar ju lossna nu.

men borde va duktig och gå och lägga mig. jag ska läsa lite oxå innan jag ska sova. har börjat läsa "män som hatar kvinnor". den är bra. har sett filmen oxå.

inatt vaknade jag av att jag blödde näsblod. stress? allergi? förkylning? för lite sömn? jaa vem vet? orka.

ska jobba hela valborg. visst det är inte lika speciellt som förut när man var fjortis och det va en suparhelg. det har man vuxit ifrån. men hade varit trevligt att göra nåt iaf. men men..tjäna pengar va..:)

sen bär det av hem till dalarna. klassåterträff. kalas. mammas goda mat. jag ska även ta me mina föräldrar och äta mjukglass vid hillängen. tradition..mums!!

neej. lite till hockey. sen sängen och bok.

gonatt.

.

har sett en dokumentär som va obehaglig. blev tipsad av cam. jag blir nedstämd av sånt där. även fast man träffar på det varje dag på jobbet. men kanske just därför man blir berörd.

blivit mobbad på jobbet idag. över min svininfluensa hysteri. de förstår mig inte. jag tror redan att jag är smittad. blä. men jag ska ta deras råd och bara gå in för att ha kul i spanien...samt ta med mig min pinne som är 1,8 m lång. så får folk inte komma närmare. så det så.

fan. jag skulle köpa en klubba till peter. råkade ha sönder hans goda gula klubba idag på jobbet när jag fäktades med en linjal (jaa...vi haaar roligt på jobbet). hans min var oslagbar. haha. han såg ut som om han hade sålt smöret och tappat pengarna. lille peter. kanske hinner jag in på statoil imorn..:)

"alltid med ett leende" jaa...för dig...alltid för dig.

bye.


oh..titta soooolen..*klappklapp*

jaa..det är varmt nu. sommaren är på väg. känns som alla skriver om vädret. men det är ju sant. solen är framme och man njuter. men samtidigt får man ångest om man inte är ute. men va fan. tvätt ska tvättas..räkningar ska betalas. låt mig bara va inne. jag ska gå ut sen. lovar.

snart bär det av till barcelona. eller ja. om svininfluensan inte slår bort allt det roliga. jag blir galen. alltid ska dte va nåt skit som kommer i vägen för lyckorus. men jag hoppas och tror att vi kommer iväg iaf. ska bli riktigt riktigt skoj.

annars är det jobb som gäller. schemaplanering igen. som jag inte blir klok på. vet varken in eller ut. i sommar kommer jag bli förflyttad till ett annat hus då vårat stänger. :( men som tur är följer de flesta arbetskamrater med dit. sen i höst blir det återförening i gamla huset..yees. trivs bra på jobbet. men det är stressigt. mycke att göra hela hela tiden.

i helgen är det klassåterträff från nian. tio år sedan jag gick ur nian. herregud. jag vill..och vill inte. lär nog dra i mig lite rödvin innan jag går in där..haha. ska bli kul att träffa vissa...andra inte alls. men men. i will survive.

jaja. nej nu ska jag avsluta här och göra nåt vettigt. en dusch kanske..:)

bye bye..

helluu...

va dålig jag är..ett tag skriver jag hela tiden..sen är det dött jätte länge. men nu är jag här.

jag har ju blivit utmanad oxå...för länge sen. men nu så nathalie..:)

Du har blivit
Utmanad
Regler: Kopiera detta och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug. Lycka till!
1. Vad heter du? Pernilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: Pirr
3. Flicknamn: Petra
4. Pojknamn: Pontus
5. Yrke: Pilot
6. Färg: Pärlemor
7. Klädesplagg: Pyjamas
8. Mat: Pizza
9. Sak i badrummet: Parfym
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak till att vara sen: Pistolhot
12. Något man inte skriker: Petting!!
13. Film: Polisskolan
14. Något man dricker: Pepsi
15. Band: Police
16. Djur: Ponny
17. Gatunamn: Persiljestigen
18. Bil: Peugeot
19. Sång: Promise to try
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ping pong


Så där ja...:) Alla som läser kan känna sig utmanade...joodåå...ni har tid!!